The Last of Us [پست اول حتماً خوانده شود]

• Thread starter Thread starter Akiba
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

کدامیک را بعنوان شاخص ترین مورد در TLOU پیش بینی میکنید ؟

• مجموع رای دهنده‌ها
    1,025

اخر بازي جزو رو مخ ترين Ending هاي تاريخ بود !

چرا اونوقت ؟ مشکلش چیه ؟ :-/
حتما باید هندی تموم میشد ؟ آخر بازی نشون داد که هر آدمی نر چقدر هم دلش سنگ شده باشه یکی رگه هایی از خوبی توش هست و این که مسائلی مهم تر از بول وجود داره . که اینجا همون اسلحه هاست .

بچه ها در یک عملیات انتحاری فن کلاب ND رو باز کردم :d بفرمایید داخل :d

داشتم روی Survivor از نو بازی رو میرفتم بصورت اتفاقی نمایی نزدیک از جزئیات و کیفیت مدلینگ Tess رو دیدم و به اختلاف بسیار زیادش با مدلسازیش در کات سین ها پی بردم . اختلافی بس زیاد !

من اصلا نمی دونم کی نیل دراکمن و بروس استرلی رو تو صنعت بازیسازی راه داده خب برادر من بلد نیستین بازی نسازین
برین سراغ یه حرفه دیگه :|
:d

خوب بالاخره من دیروز بازی رو گرفتم و بعد از مشقات فراوان ( ناشی از کپی بازی کردن :| ) بازی و شروع کردم و تا اینجا باید بگم واقعا لذت بردم. کلا وقتی بازی های ناتی داگ رو بازی میکنم احساس میکنم به دانش گیمی ام اضافه شده:d (حسی که مثلا بعد دیدن فیلم های کلاسیک و یا فیلم های کله گنده سینما به آدم دست میده:d )
بازی تو همه ی زمینه ها عالی عمل کرده ودر یک زمینه سوپر عالیه که اونم شخصیت و صداگذاری و کلا همه وجوه شخصیتی و ظاهری الی ــه. :d یعنی این بچه خیلی دوست داشتنیه :x

در ضمن یه سوال خواهشا دوستان جبهه نگیرن من به هیچ وجه قصد ایراد وارد کردن به بازی و ندارم فقط محض اطلاع خودم می پرسم :

این که بازی کپیه روی گرافیک و رندرینگ و سایه پردازی و اینجور چیزا اثر میذاره ؟ آخه من چند جا شاهد در هم رفتگی آبجکت ها بودم و خیلی از جاها سایه ها هم دندونه دندونه شده بودن میخوام بدونم مال کپی بودن بازیه یا اینکه ممکنه مال خود بازی باشه ؟

من نميدونم مشكلش چيه باگ هاي بازي رو اينجا بگند؟ از ارزش بازي كم ميشه؟ قرار نيست حتما بازي بي نقص باشه بالاخره يه مشكلاتي هم داره مثل خراب شدن سيو (پچ شدش) ، freez هاي زياد و black screen و...
حالا فكر نكنيد من هيتر هستم:d خودم خيلي از بازي خوشم مياد ولي الكي حساس هستيد:d
صادق موشكلي نداره!مثلا سينا به ي باگ خورده بود جول رفته بود تو ماشين!خب اين اوكيه!
ولي اين رفيقمون كه ميگه سوار ماشين نشدم اون ماجراها پيش اومد خداييش گير الكيه!

من نميدونم مشكلش چيه باگ هاي بازي رو اينجا بگند؟ از ارزش بازي كم ميشه؟ قرار نيست حتما بازي بي نقص باشه بالاخره يه مشكلاتي هم داره مثل خراب شدن سيو (پچ شدش) ، freez هاي زياد و black screen و...
حالا فكر نكنيد من هيتر هستم:d خودم خيلي از بازي خوشم مياد ولي الكي حساس هستيد:d

هییییییییییییییییییچ اشکالی بهش وارد نیست ! :دی مسئله اینه که شما توی تاپیک هر بازی دیگه ای بری کسی نیومده باگ های بازی رو به عنوان افتخارات تاریخ گیمینگش لیست کنه و این اولین جاست ... if you know و این حرفها :دی
قبلاً هم گفتم ، گفتن باگ هیچ ایرادی نداره به شرطی که همون حساسیتی که داریم اینجا به خرج میدیم و خودمون رو خفه می کنیم تا هر جور شده یه باگ توی بازی پیدا کنیم و عکس بگیریم ، توی بقیه بازیها هم همین اشتیاق رو داشته باشیم که حداقلش بدونیم باگهایی که داریم میگیریم توی چند هزار تا بازی دیگه بوده . نه اینکه ندونیم بقیه بازیها اصلاً باگ دارن یا نه ! با خوندن پست بعضی دوستان آدم قشنگ می فهمه اولین باره که دارن یه باگ رو اونم به زور و ضرب میبینن در حالی که اون باگ خیلی هم رایجه مثلاً ! :دی

اینم مجموعه نتایج این تاپیک :

http://forum.bazicenter.com/thread24039/page63/#post2684071

آخرین ویرایش:
صادق موشكلي نداره!مثلا سينا به ي باگ خورده بود جول رفته بود تو ماشين!خب اين اوكيه!
ولي اين رفيقمون كه ميگه سوار ماشين نشدم اون ماجراها پيش اومد خداييش گير الكيه!
من چند صفحه اخر رو نخونده بودم:d قبول دارم يه سري ديگه خيلي گير ميدن:d
به باگ علاقه داريد يه دست Skyrim بازي كنيد اينقدر باگ داره كه نميايد به اين گير بديد.:d

خب بازی رو درجه ی survivor همین الان تموم شد.اصن انگار نه انگار این بازی رو یه بار رفته بودم!ینی اون مراحل تو بهارش رو که انگار تازه می رفتم.
هر چقدر بیشتر بازی می کنم از بازی بیشتر خوشم میاد.بازیی نیست (به غیر از هوی رین) که بار دوم رفته باشمش و اینقدر واسم تازگی داشته باشه.
داستان و شخصیت پردازی ،گرافیک،جزئیات،گیم پلی و... واقعا خیره کنندش.یه سری باگ تو بازی هست(مخصوصا وقتی تو زمستون هستی)ولی واقعا واسه من نقش هویج رو داشتن:دی و هیچ اهمیتی بهشون ندادم ینی این محاسن بازی نمیذاشتن.
عجیبه بازی سر چیزای مبتدیانه باگ داره(مثلا تو کاور گیری الی و جوئل)ولی خیلی جاها که من انتظار باگ داشتم ، باگی مشاهده نکردم!
مثلا یه هانتر کشتم افتاد دومی رو کشتم پاش رفت روی پای هانتر اولیه در صورتی که تو همه بازیا میره تو پای طرف!یا یه بطری کوبندم به صورت یه هانتر کشتمش تیکه ی شکسته ی بطری داشت قل
می خورد من گفتم الان از تو بدن هانتره رد میشه ولی خورد به بدنش و ایستاد!
اینم یکی دوتا نکته ی جالب ببخشید اگه تکراری هست.
واکنش جوئل نسبت به نور زیاد!
صدای راه رفتن جوئل رو این سطح فلزی رو حتما باید بشنوید:دی

این که بازی کپیه روی گرافیک و رندرینگ و سایه پردازی و اینجور چیزا اثر میذاره ؟ آخه من چند جا شاهد در هم رفتگی آبجکت ها بودم و خیلی از جاها سایه ها هم دندونه دندونه شده بودن میخوام بدونم مال کپی بودن بازیه یا اینکه ممکنه مال خود بازی باشه ؟

نه دوست عزیز ، این در هم رفتن آبجکت ها یا گاهاً مشکلات سایه زنی ربطی به کپی بودن نداره واسه همه هست !

واکنش جوئل نسبت به نور زیاد!
جالب اینجاست از این حیث الی هم مثل جوئل هست و اون هم مثل جوئل همینطور واکنش نشون میده :دی این موضوع هم فقط به این نورها ختم نمیشه :دی یه بار نور چراغ قوه ـتون رو بندازید توی چشم های الی تا خودتون ببینید :دی

خب بازی رو خیلی جلو رفتم و گرافیک چشم نواز تر شد و خیلی خوب شد
گیم پلی بهتر شد ...خسته کننده نیس دیگه : دی
محیطها زیباتر و داستان بهتر

اما هنوز هم میگم هوش مصنوعی این بازی حتی از Crysis 2 هم ضعفتره !
به طوری که اِلی از روبروی سرباز ها رد میشه اما هیچ توجهی بهش ندارن
این مورد خیلی رو مخ ـه

کسی هست این مورد رو انکار کنه ایا ؟ :d

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or