The Last of Us [پست اول حتماً خوانده شود]

• Thread starter Thread starter Akiba
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

کدامیک را بعنوان شاخص ترین مورد در TLOU پیش بینی میکنید ؟

• مجموع رای دهنده‌ها
    1,025
منم بازی رو دارم میرم عالی هست مثل همیشه کار شرکت عالی بود ..عجب هیجانی داره بازی بچه ها توجه کردید بعضی حرکت ها چقدر شبیه انچارتد هست ..مخصوصا خفه کردن توی جلد انچارتد 2 کپی همین حرکت بود ....

خب پس کلاً معلوم شد قضیه چی بوده :دی بقیه سایت ها و مجلات هم که لب به تحسین هوش مصنوعی انقلابی بازی گشودن = پشمک فروشی شهر بازی :bighug:

بهترین بازی این نسل که Telo هست رو قبول دارم اما بهترین هوش مصنوعی به هیچ عنوان :d
پس قضیه قضیه نکیند لطفا :d
----

P.S : اقا این اخر کاری چقدر بازی شبیه به انچارتد شده #:-s

این بازی از نظر داستانی به پای هیوی رین میرسه؟
کلا از این دو عنوان کدومش بهتر بوده؟
من هنوز این بازی نکردم
ببین این دو بازی اصلا نمیشه باهم مقایسه کرد
دیوید کیج با هوی رین به دنبال رسیدن به افق های تازه برای دنیای گیم بود و میخواست گیمر هارو از یکنواختی های حاکم بیرون بیاره و داره با Beyond این کار دنبال میکنه و بازیهاش بیشتر به فیلم شباهت دارن
اما The Last Of Us اصالت بازیهای قدیمی داره و از طرفی داستان فوق العاده قوی داره
داستان توی بعضی از جاهای بازی اونقدر جذاب و حساب شده جلو میره که بیشتر شبیه به یه فیلم میشه
به نظر من نمیشه هوی رین با Tlou مقایسه کرد ( نه فقط tlou ، هیچ بازی نمیشه با اثار کیج مقایسه کرد چون اهداف کیج متفاوت با اثار دیگس) اما کلی بخوایم حساب کنیم Tlou اون پیچیدگی داستان هوی رین نداشت و از همه مهمتر شروع و پایان هوی رین به نسبت Tlou تاثیرگذارتر بود ( نظر شخصی )

بهترین بازی این نسل که Telo هست رو قبول دارم اما بهترین هوش مصنوعی به هیچ عنوان :d
پس قضیه قضیه نکیند لطفا :d
----

P.S : اقا این اخر کاری چقدر بازی شبیه به انچارتد شده #:-s

در این مورد حرف سایت ها و مجلات خیلی معتبر تر از حرف کاربران یه سایته :دی
توی پست های اخیرتون هم که اشاره کردید هم گرافیک ضعیفه هم هوش مصنوعی بعد دقیقاً به چه دلیلی بهترین بازی نسله ؟ :دی موسیقی ؟ :دی
پ.ن : طبق فعالیت های اخیرتون هم گویا شما از نسخه ی کپی بازی دارید استفاده می کنید درسته ؟! :دی

آخرین ویرایش:
این بازی از نظر داستانی به پای هیوی رین میرسه؟
کلا از این دو عنوان کدومش بهتر بوده؟
من هنوز این بازی نکردم

از نظر داستانی هر دو فوق العاده هستن!حالا یکی اون داستان رو بیش تر دوست داره یکی این داستان رو ولی میشه گفت هوی رین احساسی تر و عاطفی تر بود.
از بقیه جهات نمیشه این دورو با هم مقایسه کرد یا بگیم کدوم بهتره چون ربطی به هم ندارن!شما اگه گیم پلی خیلی برات مهم هست بدون شک با تلو بیشتر حال میکنی.سلیقست دیگه.

توی پست های اخیرتون هم که اشاره کردید هم گرافیک ضعیفه هم هوش مصنوعی بعد دقیقاً به چه دلیلی بهترین بازی نسله ؟ :دی موسیقی ؟ :دی
پ.ن : طبق فعالیت های اخیرتون هم گویا شما از نسخه ی کپی بازی دارید استفاده می کنید درسته ؟! :دی
این پستم بود :

بازی رو خیلی جلو رفتم و گرافیک چشم نواز تر شد و خیلی خوب شد
گیم پلی بهتر شد ...خسته کننده نیس دیگه : دی
محیطها زیباتر و داستان بهتر

الان هم میگم اوایل بازی گرافیکش اصلا قابل مقایسه با اواخر بازی نیس !
و هر چی جلوتر رفتم گرافیک بهتر و چشم نوازتر شد
مخصوصا نورپردازی :x
گیم پلی هم خب یه مقدار خسته کننده بود به خاطر تنوع کم سلاح ها ، اما الان عالی شده
البته اینا همش برمیگرده به هایپ بچه ها و سایتها :D ، چون انتظاراتم خیلی خیلی بالا بود ...
--
P.S : بله بعد از انچارتد 3 من کنسول رو فروخته بودم و دوباره به خاطر این بازی هفته پیش کنسول خریدم :d و نسخه هم کپی هست .

این پستم بود :

الان هم میگم اوایل بازی گرافیکش اصلا قابل مقایسه با اواخر بازی نیس !
و هر چی جلوتر رفتم گرافیک بهتر و چشم نوازتر شد
مخصوصا نورپردازی :x
گیم پلی هم خب یه مقدار خسته کننده بود به خاطر تنوع کم سلاح ها ، اما الان عالی شده
البته اینا همش برمیگرده به هایپ بچه ها و سایتها :D ، چون انتظاراتم خیلی خیلی بالا بود ...
--
P.S : بله بعد از انچارتد 3 من کنسول رو فروخته بودم و دوباره به خاطر این بازی هفته پیش کنسول خریدم :d و نسخه هم کپی هست .

خب نسخه ی کپی معمولاً ایراداتی داره که نمیشه به خود بازی بسط ـش داد :دی یه مثال ساده و پیش پا افتاده میزنم :دی من خودم نسل قبل بازی گاو 1 رو داشتم (همین کپی :دی کلاً همه کپی باز بودیم دیگه نسل قبل :دی) بعد از پایان بازی یه سری ویدئو مربوط به مراحل ساخت بازی داشت که هیچ کدومش پلی نمیشدن و به جاش یه صحنه از اول بازی نمایش داده میشد ، خب این مشکل بازی اصلی نیست مشکل از بازی منه :دی خیلیها هم بودن که این مشکل رو شاید نداشتن خیلی ها هم بودن که این مشکل رو داشتن :دی یا بودن بازیهای دیگه که باگهای عجیب غریب یا یهو فریز کردن توشون اتفاق می افتاد :دی اینا مشکلاتی هستن که توی بازیهای کپی طبیعیه و همه ـمون هم تجربه ـش رو داشتیم :دی حالا اینکه شما از جلوی سرباز ها رد میشین و دیده نمیشین احتمالاً به همین قضیه برمیگرده :دی من همین امروز داشتم بازی رو روی Survivor ادامه میدادم سر همین قضیه اشکم در اومده بود :دی با کوچکترین صدای پا یا قدمی یا کوچکترین صدا تولید کردن یا در معرض دید قرار گرفتن همه متوجه شما میشن :دی و اینکه از جلوی کسی رد بشی و اونم شما رو نبینه خیلی بعیده :دی

اخر بازی تو اون راه رو اِ که میره الی رو برداره برداره یاده مرحله فرودگاه مکس پین افتادم البته مکس پین خیلی فضای باحال تری داشت به نظره من ولی در کل خیلی شبیه هم بودن از لحاظ اتمسفر البته TLoU خیلی کمتر و کوتاه تر بود نور پردازی و صداگذاری هم خیلی عالی کار شده بود

من هوز بازی رو نگرفتم اما اطمینان دارم ناتی داگ چیزی جز شاهکار نمیده یعنی نمیتونه بده چون براش افت داره ( ستاد دلگرمی فن های سونی )
هنوز درست مراحل بازی رو ندیدم حتی اما به همگی انحصاری باز ها تبریک میگم نوش جون همتون
در ضمن نسخه کپی درسته با این اوضاع دلار می ارزه ولی یادتون باشه سر آنچارتد 3 هم درسته همه بازی کردیم ولی انصافا اصلا نچسبید چون یا صدا قطع میشد یا باگ داشت و کلا همه این نکات ریز رو کیفیت و کمیت بازی و کلا همه چیز یه بازی خوب تاثیر میذاره
پس حتی شده برید قرض کنید برید همون نسخه اصلی رو بخرید

اگه امسال R* حضور نداشت و GTA V وجود نداشت ( زبونم لال :d ) الان بدون شک این بازی بازی سال میشد البته هنوزم دیر نیست باید دید R* چه میکنه ممکنه یه دفعه زد و این شد بازی سال از الان مینویسم امضا میکنم که این بازی بهترین بازی PS3 نه تنها امسال بلکه در تمام طول این نسل هم بوده . b-) ( اگر چه به نظرم بهترین بازی این نسل روی تمام کنسول ها هم هست )
من همیشه تنها شرکتی که واقا قبولش داشتم و بهش ایمان قلبی داشتم فقط R* بوده اما بعد از UNCHARTED , TLOU باید بگم که به NAUGHTY DOG هم ایمان پیدا کردم و در مقابلش سر تعظیم فرو میاورم . ^:)^

یه کات سین بود به نام its me اگه یادتون باشه چند صفحه قبل درباره اش صحبت کردیم الان یکی از دوستان رفت تو گالری دید هست!! ولی قبلا میدید نبود!
http://www.imgs.ir-dl.info/images/89...4192994569.jpg

در واقع یه بار میری میبینی نیس فرداش میری میبینی هست:d
در ضمن من فقط یکبار در طول بازی صدای این کات سین رو شنیدم و بعد از اون دیگه نشندیم:|

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or