The Last of Us [پست اول حتماً خوانده شود]

• Thread starter Thread starter Akiba
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

کدامیک را بعنوان شاخص ترین مورد در TLOU پیش بینی میکنید ؟

• مجموع رای دهنده‌ها
    1,025
[h=1]The Last of Us Patch 1.02 Released[/h]http://www.latestnew***plorer.com/the-last-of-us-patch-1-02-released/

:d
78688284835230217534.jpg

-“No party” playlist options have been added to both Supply Raid and Survivors, players can only join this playlist solo
یکی لطف کنه قضیه اینو توضیح بده؟ تو 1.02 patch note هست، یعنی چی ؟ الان میشه مولتی رو تنها هم بازی کرد؟

مثل اینکه ND علاقه خاصی به jason statham یا فیلم transporter داره :d
این پوستر زیاد تو بازی دیده میشه
41857748579855131162.jpg

:arrowd:

30414418946431101476.jpg

اون قضیه اسباب بازی هم خیلی جالب بود . الی میره بالاسرش تا یه لحظه روتو برگردونی زده به جیب :d

و اینکه از جلوی کسی رد بشی و اونم شما رو نبینه خیلی بعیده :دی

این رد شدن و ندیدن تو کت منم نمیره که تو روند بازی و وقتی طرف جلوته اتفاق بیوفته مگه بخاطر همون قضیه کپی بودنی که احسان گفت ولی با این وجود بازم واسه من :

تو همون چپتری که باید با تس و الی شبونه از منطقه بزنیم بیرون پیش اومد این ، اونجایی که یکی از نیروهاشون بالای ساختمونه وقتی همه رو زدم گلوله تموم کرده بودم گفتم نزدیک شم آجری چیزی ! :d وقتی نزدیک شدم دیدم اصلاً هیچ عکس العملی نشون نمیده حتی دیگه تکون هم نمیخورد طرف البته مطمئنم هنوز زنده بود ! :d همین یه مورد فقط نمی دونم تو اون تیکه کسی دیگه ای هم این مشکل رو داشت یا نه ، ولی کلا واضحه که بهترین A.I. نسل رو داره !

آخرین ویرایش:
تو همون چپتری که باید با تس و الی از شبونه از منطقه بزنیم بیرون پیش اومد این ، اونجایی که یکی از نیروهاشون بالای ساختمونه وقتی همه رو زدم گلوله تموم کرده بودم گفتم نزدیک شم آجری چیزی ! :d وقتی نزدیک شدم دیدم اصلاً هیچ عکس العملی نشون نمیده حتی دیگه تکون هم نمیخورد طرف البته مطمئنم هنوز زنده بود ! :d همین یه مورد فقط نمی دونم تو اون تیکه کسی دیگه ای هم این مشکل رو داشت یا نه ، ولی کلا واضحه که بهترین A.I. نسل رو داره !

از این سوتی ها که زیاد هست :d
اون جایی که یه ماشین می افته دنبالامون باید از کوچه پس کوچه فرار کنیم . یه جا هست که ماشین از کوچه کناری ظاهر میشه از روبه رو هم داره یه hunter میاد اگه همونجا وایستی میبینی یارو میاد همچین ریلکس ازکنارت رد میشه :d

-“No party” playlist options have been added to both Supply Raid and Survivors, players can only join this playlist solo
یکی لطف کنه قضیه اینو توضیح بده؟ تو 1.02 patch note هست، یعنی چی ؟ الان میشه مولتی رو تنها هم بازی کرد؟
خير، براي كسايي وقتي بازي ميكنن و تنها هستن به پلير هايي كه پارتي ندارن join بشن.

Report: The Last Of Us Sells Well In Japan - News - www.GameInformer.com
یه تحلیل کوچولو از فروش هفته اول ژاپن ـه :d
The Last of Us sold 117,465 during its first week of release in Japan
which is about 88% of its initial shipment :-o
اون هم با درجه Z که به نوعی همون M آمریکایی هاست :d
پ ن : منبع خود سایت گیم اینفورمر این پائینیه بوده :-" :d
The Last of Us Did Really, Really Well In Japan | Siliconera

از این سوتی ها که زیاد هست :d
اون جایی که یه ماشین می افته دنبالامون باید از کوچه پس کوچه فرار کنیم . یه جا هست که ماشین از کوچه کناری ظاهر میشه از روبه رو هم داره یه hunter میاد اگه همونجا وایستی میبینی یارو میاد همچین ریلکس ازکنارت رد میشه :d

این چیزا لحظه ایه گلم :دی همون هانتری که از کنار شما رد شد برای اولین بار که داشتم بازی میکردم من رو کشت :دی

به نظرم اکثر جاهاش تکراری نیست مثلا tommy یه جا در حین صحبت با من میخوره به ظرف آشغال و میندازتش زمین ولی دفعه دوم ظرف آشغال رو دید و از کنارش رد شد . اینجور نکاتش واقعا حیرت انگیزه مثل بقیه جاهاش :دی

بدترین باگه بازی به نظرم ندیدن الی توسط دشمنا بود.بعضی وقتا که من پشت چیزی کاور میگرفتم واسه الی جا نبود مثل قند میرفت از جلوی آدما رد میشد تازه یه تنه هم میزد انگار نه انگار:d

این چیزا لحظه ایه گلم :دی همون هانتری که از کنار شما رد شد برای اولین بار که داشتم بازی میکردم من رو کشت :دی
اتفاقا لحظه ای نیست گلم :d . بنده چند بار تست کردم :d مخصوصا اگه یه هویی بدویی طرف یارو ازجلو چشمش هم رد شی انگار هاله نور ندیده :d
درضمن یه سوتی دیگه هم که خیلی جالبه اینه که تو اون مرحله که تو موزه هست اگه یادتون باشه الی میخوره به یه گلدون و میفته میشکنه و بعد معذرت خواهی میکنه . قبل اینکه بخوره به گلدونه من با تیر زدمش ولی بازم خورد به گلدونی که وجود نداره صدای شکسته شدنشم اومد :d
معذرتم خواست :d. حالا هی گیر بدین :d

اتفاقا لحظه ای نیست گلم :d . بنده چند بار تست کردم :d مخصوصا اگه یه هویی بدویی طرف یارو ازجلو چشمش هم رد شی انگار هاله نور ندیده :d
درضمن یه سوتی دیگه هم که خیلی جالبه اینه که تو اون مرحله که تو موزه هست اگه یادتون باشه الی میخوره به یه گلدون و میفته میشکنه و بعد معذرت خواهی میکنه . قبل اینکه بخوره به گلدونه من با تیر زدمش ولی بازم خورد به گلدونی که وجود نداره صدای شکسته شدنشم اومد :d
معذرتم خواست :d. حالا هی گیر بدین :d
ما که 3 ـمین باره داریم بازی میکنیم این اتفاق نیوفتاده !
مورد دوم هم که خسته نباشی واقعاً ! به قول یکی از بچه ها ملت باگ گیر نمیارن سعی میکنن خودشون باگ خلق کنن :دی یه کم تلاش کنید شاید تونستید الی رو از روی تخته بندازید توی آب !
===
یه بنده خدایی راست میگفت :
PS3 فن ها لیاقت استودیوی ناتی داگ و بازیهاش رو ندارن
اگه از روز اول مثل باقی استودیو ها یه سری بازی مینداختن جلوتون که روی هم 10 تا انیمیشن مختلف بیشتر نداره حساب کار دستتون میومد :دی بقیه بازیها هم همین مشکلات رو دارن ولی میان از انیمیشن و حرکات مختلف کرکتر میزنن که توی بازی به این موارد برخورد نکنی و فکر کنی بازی پرفکته ولی ناتی که میاد احترام میذاره و بازی رو پربار تر و پربار تر میکنه وضع اینه ! در این مواقع میگن خوشی زده زیر دل طرف :دی انقدر بازی خفن به خوردتون دادن که بهترین ها رو هم قبول ندارید !
دیگه حس توضیح دادن نیست ! همونطور که صفحه قبل گفتم باز اون مورد توی این صفحه هم مطرح شد و دوباره به اسم باگ ....

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or