ccie
کاربر سایت
[h=1]The Last of Us Patch 1.02 Released[/h]http://www.latestnew***plorer.com/the-last-of-us-patch-1-02-released/
:d
:d
و اینکه از جلوی کسی رد بشی و اونم شما رو نبینه خیلی بعیده
تو همون چپتری که باید با تس و الی از شبونه از منطقه بزنیم بیرون پیش اومد این ، اونجایی که یکی از نیروهاشون بالای ساختمونه وقتی همه رو زدم گلوله تموم کرده بودم گفتم نزدیک شم آجری چیزی ! :d وقتی نزدیک شدم دیدم اصلاً هیچ عکس العملی نشون نمیده حتی دیگه تکون هم نمیخورد طرف البته مطمئنم هنوز زنده بود ! :d همین یه مورد فقط نمی دونم تو اون تیکه کسی دیگه ای هم این مشکل رو داشت یا نه ، ولی کلا واضحه که بهترین A.I. نسل رو داره !
خير، براي كسايي وقتي بازي ميكنن و تنها هستن به پلير هايي كه پارتي ندارن join بشن.-“No party” playlist options have been added to both Supply Raid and Survivors, players can only join this playlist solo
یکی لطف کنه قضیه اینو توضیح بده؟ تو 1.02 patch note هست، یعنی چی ؟ الان میشه مولتی رو تنها هم بازی کرد؟
از این سوتی ها که زیاد هست :d
اون جایی که یه ماشین می افته دنبالامون باید از کوچه پس کوچه فرار کنیم . یه جا هست که ماشین از کوچه کناری ظاهر میشه از روبه رو هم داره یه hunter میاد اگه همونجا وایستی میبینی یارو میاد همچین ریلکس ازکنارت رد میشه :d
این چیزا لحظه ایه گلم همون هانتری که از کنار شما رد شد برای اولین بار که داشتم بازی میکردم من رو کشت
ما که 3 ـمین باره داریم بازی میکنیم این اتفاق نیوفتاده !اتفاقا لحظه ای نیست گلم :d . بنده چند بار تست کردم :d مخصوصا اگه یه هویی بدویی طرف یارو ازجلو چشمش هم رد شی انگار هاله نور ندیده :d
درضمن یه سوتی دیگه هم که خیلی جالبه اینه که تو اون مرحله که تو موزه هست اگه یادتون باشه الی میخوره به یه گلدون و میفته میشکنه و بعد معذرت خواهی میکنه . قبل اینکه بخوره به گلدونه من با تیر زدمش ولی بازم خورد به گلدونی که وجود نداره صدای شکسته شدنشم اومد :d
معذرتم خواست :d. حالا هی گیر بدین :d