The Last of Us [پست اول حتماً خوانده شود]

• Thread starter Thread starter Akiba
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

کدامیک را بعنوان شاخص ترین مورد در TLOU پیش بینی میکنید ؟

• مجموع رای دهنده‌ها
    1,025
چند بار پرسیدم کسی جواب نداد
چطوری میشه در حالت نشسته دوید؟؟؟؟

نمیشه. قبلا تو تریلرهایی که نمایش داده بودن Joel در حالت نشسته میدوید و الان نمیشه. واقعا هم نمیشه در حالت نشسته دوید :d

میشه اگه یه دسته دیگه داشته باشی با یکی دیگه دوتایی کنار هم مولتی بزنید یا نه؟

اگه منظورتون شبیه چیزیه که تو COD هست ، خیــر.

آخر بازی توی بیمارستان وقتی الی رو از اتاق عمل بیرون آوردم و بردم توی آسانسور در آسانسور که باز میشه دیگه هیچ تصویری واسم لود نمیشه ! صفحه کاملاً سیاه میشه.چند دقیقه هم منتظر موندم ولی باز نیومد ! استارت رو زدم که فیلمو رد کنم دستگاه فریز کرد ! هر کاری هم می کردم نمیشد خاموشش کرد الا از برق بکشی بیرون سیمشو ! دوسه بار تست کردم باز هیمن مدلی بود

اوایل بازی هم یه بار اینجوری شد ولی اسکیپ مووی رو که زدم بعد چند لحظه درست شد.

پ.ن : از دیسک اورجینال استفاده می کنم.

Black screen where the cutscene is supposed to be ... - PlayStation Forum

شما کمی دیر به این موارد پی بردی
بار دوم رو روی چه لوری بازی مکردی
اگه درک واقعی از بازیرو میخوای فقط فقط روی لورsurviver بازی کنید دوستان
چون واقعا برای پیدا کردن یه پاک خون و قتل عام افردا باید جون بکنید و هیچ حسی نسبت به محیط اطراف ندارید فقط باید مخفی کاری خفت کنید و از چوب با سنگ یا شیشه استفاده کنید.
20 ساعت اصلی بازی برای زنده موندن تو این لور خوابیده
surviver
واقعا شاهکار اگر کسی تو لور surviverبازیرو به اتمام برسونه.

منظورتون از لور چیه؟اگه سوالتون در باره ی لول هست که باید بگم رو survivor دارم میرم
ولی بقیه ی مطلب رو نفهمیدم:دی
اگه منظورتون اینه که چطوری دارم به محیط توجه میکنم که باید بگم تا بخوام تیر گیر بیارم به همه چی توجه میکنم
در مورد دیر فهمیدنم که دیگه شما ببخش دیر پی بردم دیگه.
و تموم کردن هم رو اخرین درجه فقط دقت و تدبیر می خواد همین ولی اگه استراتژیه خاصیه نداشته باشین و کالاف وار بازی کنین خب به مشکل می خورین
بی صبرانه منتظر صدای پلوپِ باز شدن تروفیِ پلاتینیوم این شاهکار هستم:دی

اینا هم جواب درست حسابی ندادن ! آخه یعنی چی واقعاً ؟ :( سکانس پایانی بازی بعد اینجوری شـه :(

اكثر كسايي كه بازيشون درست شده بود هارد PS3 رو عوض كرده بودند . صفحه ي 5 اين رو بخون . ولي مطمئن باشيد درست ميشه , Arne اونجا از ناتي داگ عضوه و 100 %‌پيگيري مي كنه . سي دي آنچارتد منو كه درس كرد برا م!

يه باگ فجيع :
اون اول بازي كه سارا پشت ماشين نشسته يكي تو توييتر اين عكس را گزاشته خودتون ببينيد شرح با شما :
7oqbfh2s0x9srdduixz8.jpg

يه باگ فجيع :
اون اول بازي كه سارا پشت ماشين نشسته يكي تو توييتر اين عكس را گزاشته خودتون ببينيد شرح با شما :
7oqbfh2s0x9srdduixz8.jpg

خب ویدیو میذاشت خیلی مرد بود:|
بابا این تیکه رو اکثرا دوسه بار همه رفتیم هیشکی مشکل نداشته!
دیگه فک کنم ملت دست به فوتوشاپ هم بزنن واسه ترول.جدا چرا یه گیفی چیزی نذاشت؟!
توييتر گيف ميشه گزاشت عايا ؟ :|
لینک نمیشه داد عایا؟:|
ببين اين PSN id يارو :
Kohl_Kitten.png

اينم لينك از توييتر :
https://twitter.com/Kohl_Kitten/status/345559143224061952
همچين كسي تلو رو ترول مي كنه عايا ؟
yahoo_7.gif
برادر من یه ایرانی میشناسم بالای 48 تا پلات داره(نمی گم کیه) ولی عقیدش اینه که این بازی سراسر باگه!ربطی به لول و تعداد پلات نداره ترول کردن!
ایشون که فرصت عکس گرفتن داشته خب چرا فیلم نگرفته؟
شاید هم حرفش درست باشه ولی خیلی راحت میتونست برای اثبات حرفش یه ویدیو بذاره!

آخرین ویرایش:

توييتر گيف ميشه گزاشت عايا ؟ :|

- - -ویرایش - - -

لینک نمیشه داد عایا؟:|

ببين اين PSN id يارو :
Kohl_Kitten.png

اينم لينك از توييتر :
https://twitter.com/Kohl_Kitten/status/345559143224061952
همچين كسي تلو رو ترول مي كنه عايا ؟ :-/

یه همچین چیزایی اکثرا تو بازیها پیش میاد ولی چون بیشترشون فقط به بار بازی میشن این مشکلات به چشم نمیاد. در ضمن به اون شدتی که شما گفتی فجیع نیست.

آخه خيلي مضحكه اگه درست باشه

Last edited by a moderator:
يه باگ فجيع :
7oqbfh2s0x9srdduixz8.jpg

یه همچین چیزایی اکثرا تو بازیها پیش میاد ولی چون بیشترشون فقط به بار بازی میشن این مشکلات به چشم نمیاد. در ضمن به اون شدتی که شما گفتی فجیع نیست.

درود

دوستان توی یکی از دمو های بازی Joel سر یکی از هانتر ها رو پس از درگیری با شاتگان میترکونه / اما این قابلیت شاهکار اصلا توی بازی وجود نداره ؟ چرا ؟!!!؟؟؟

سپاس و بدرود

درود

دوستان توی یکی از دمو های بازی Joel سر یکی از هانتر ها رو پس از درگیری با شاتگان میترکونه / اما این قابلیت شاهکار اصلا توی بازی وجود نداره ؟ چرا ؟!!!؟؟؟

سپاس و بدرود

به این دلیل که شما باید شاتگانتون رو آپگرید کنید تا از این قابلیت های زیبا ببینید :دی با آپگرید کردنش حتی اگر به دست و پای طرف هم بزنی دست و پاش تیکه تیکه میشه :دی

در مورد اون باگ :
از دوستانی که کپی بازی میکنن اگر سوال کنید توی تمام بازیها باگهایی دیدن که توی خواب هم نمی بینید :دی این وسط همیشه هستن کسایی که کپی بازی کنن و به باگهای عجیب غریب برخورد کنن :دی طرف هم توی یه مکان عمومی نمیاد بگه بله من با افتخار دارم کپی بازی میکنم :دی

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or