The Last of Us [پست اول حتماً خوانده شود]

• Thread starter Thread starter Akiba
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

کدامیک را بعنوان شاخص ترین مورد در TLOU پیش بینی میکنید ؟

• مجموع رای دهنده‌ها
    1,025
بلخره ناتی داگ مارو طلبید تونستیم چند ساعتی بازی کنیم:دی

آقا من دمو رو بازی کردم اومدم جمله ایی که گفتم این بود: دموشو بازی کردم ای بدک نبود!

پس با این حساب اهل الکی داد و بیداد کردن نیستم:دی

امشب که بازیو گذشتم تو دستگاه گفتم خوب یه یه ربع بازی کنم بقیشو فردا اما نشد!!! بازی فرای تصورم بود ! اصلا مرز بین بازی و واقعیت و شکسته ! در مورد شروع بازی فقط میتونیم بگم هالیوود سیخی چنده ؟!:دی عجب داستان درگیر کننده ای عجب اتمسفری عجب انیمیشنایی عجب صدایی عجب موسیقیی عجب گرافیکی !

:: اصلا گرافیک بازی چند تا سرو گردن از آنچارتد3 بالا تره بازتاب اجسام روی شی های مختلف مثل بطری آب پنچره ها اینه ها بی نظیره! اصلا در مورد جزئیات بازی زبان آدم کم میاره خداوکیلی!!

ناتی داگ دیوووووونتم!

:: آهان راستی , یه خواش التماس تمنا دارم از بچه های محترم 360 جون امواتتون این بازی رو بگیرید بازی کنید حیفه گیمر جماعت اینو از دست بده !

آخرین ویرایش:
ND next title
The First Of us

54833267802707116945.jpg

:d

بعد از 16 ساعت بازی تموم شد ...

حدودا 3 نسله من بازی میکنم و این دو نسل اخیر بازیای بزرگ اکثرا رفتم

بهترین بازیهای عمرم سری سایلنت هیل ( به جز 1 که نرفتم ) ، Shadow Of Colossus ، ICO ، Crash Team Racing و Winning Eleven 3 بودن

الان شاید یکم جو گیر شدم بازیو تموم کردم و این حرف میزنم اما بهترین و کاملترین بازی که توی عمرم رفتم The Last Of Us بوده

یه سری از جاهای بازی بخصوص فصل زمستان ، اینقدر داستان خوب و حساب شده شکل میگیره و جلو میره که ادم بیشتر احساس میکنه داره یه فیلم میبینه

یه شروع بی نظیر و یه پایان قابل قبول و از همه مهمتر موسیقی فوق العاده The Last Of Us

در تحسین این شاهکار واقعا هر چیزی بگیم کمه ... یه نکته فراموش نکنید یک اثر هنری در صورتی میتونه ماندگار باشه که بعد از اتمامش در ذهن مخاطب باقی بمونه و The Last Of Us هم دقیقا چنین خصوصیتی داره و فکر میکنم مثل هوی رین حداقل تا چند هفته این بازی و پایانش در ذهنم بمونه و بهش فکر کنم ...

بازی بسیار زیبا بود. گرافیک گیم پلی موسیقی داستان و ... همه خوب بود. بازی منظره ها و صحنه های قشنگی داره که بعضی هاش رو میشه قاب کرد زد به دیوار خونه. سیستم مبارزه و اصلحه ها هم خیلی جالب بود. کم بودن منابع یکی از نقاط مثبت بازی بود، مدیریت منابع به نحوی که نه سیخ بسوزه نه کباب جذابیت خاصی داشت. موسیقی بازی عالی کار شده بود.

این رو هم باید قبول کرد که وقتی یک بازی در این سطح و با همچین ایده ای ساخته میشه، باید روی هوش مصنوعی همراهان بیشتر کار بشه، چون در غیر این صورت یا، به قول بعضی از دوستان، ف.ش میخوری یا از دید دوستانی دیگر مسخره میشی. به نظر من با توجه به نسل پلتفرمی که بازی روش ارائه شده شاید تنها چیزی که نمره کامل نمیگیره همین هوش مصنوعیه.
بالاخره اینی که الی یا هر کدوم از همراهان دیگه بدون اینکه مشکلی پیش بیاد جلوی دشمنا رژه میرن یک عیب بزرگه که ممکنه جزئی از شناسنامه این نسل باشه ( مثل فرو رفتن اجزای بدن تو در و یوار و لباس ها که البته اینا رو راحت تر میشه نادیده گرفت). مثلا تو بازی متال گیر سالید 4 روبات MKII اکثرا دنبال اسنیک بود ، ولی توجیه خیلی هوشمندانه و قابل توجهی وجود داشت برای اینکه توسط دشمنا دیده نمیشد، اونم این بود که میتونست نامرئی بشه.
برخلاف خیلی از مشکلات دیگه، این ایراد آزار دهنده نیست و بعضی وقتا حس میکنی حالا که هوش مصنوعی همراهانت نمیتونه قوی باشه چقدر خوبه که همچین ایرادی وجود داره.
امیدوارم ناتی داگ حس زامبی پروریش ارضا شده باشه. و بازی بعدیش اگر قراره موضوعی حقیقی داته باشه رو جوری بسازه که یهو وسطش زامبی و غول و این چیزا در نیاد.

یک نکته ای رو هم من شاید اشتباه متوجه شدم ، من اول بازی فکر میکردم که الی دفعه اولشه که محیط بیرون رو تجربه میکنه(فکر کنم اینو تو یکی از صحبتاش گفت). واسه همچین آدمی رانندگی تو دفعه اول اونم با اون مهارت جای تعجب داره.

آخرین ویرایش:
دور دوم که دارم میرم یه سری نکات فوق العاده ظریفی دارم میبینم سازنده ها بهش دقت کردن که اصلا در مخیله نمیگنجه!8-| ؛ مثلا
نمیدونم قبلا کسی اشاره کرده یا نه . در مورد اون رباط اسباب بازی آبی رنگی که الی شب قبل از تبدیل شدن سم بهش میده ... خواستم به قول معروف مچ سازنده ها رو بگیرم ببینم واقعا الی این رباطه رو برمیداره یا نه:d
چند چپتر قبل بعد ازاینکه هنری به سم اجازه نمیده اونو همراه خودش بیاره الی به طرز بسیار مشکوکی میره بالای سر رباطه در حالی که منم چارچشمی زیر نظرش داشتم هیچ واکنشی نشون نمیداد ... یک لحظه که روم رو برگردوندم دیدم الی با سرعت داره به سمت بقیه میدوه و در کمال تعجب دیدم هیچ اثری از رباط روی زمین نیست!!!:-o همونجا دسته رو انداختم زمین و یه بار دیگه به روح والای سازنده های بازی درود فرستادم!^:)^
در کل که سرعت عمل الی تو حلقم! ... با اینکه میدونستم میخواد چکار کنه باز هم نتونستم مچشو بگیرم!:d

برای اولین بار که با الی زدیم به دشمنا با خودم میگفتم این فسقلی چکار میتونه بکنه !! درسته برا خودش لاتیه و کل کلاش میگیره منو ولی با این هیکل نحیفش چکار میتونه بکنه !!

آقا من دوییدم سمت طرف (دیدم اون زودتر از من چهارچنگولی رو کله طرفه !) و از سمت دیگه هم حمله شد . الی اونو زد منو گرفتن چسبوندن سینه دیوار ، عملا دسته رو ول کردم گفتم اشهدم خوندست دیدم الی با چاقو چنان زد پشت طرف که من دلم به حالش سوخت !! .

اولین حرفی که به ذهنم اومدو هیچوقت یادم نخواهد رفت ((بیا ببوسمت الی بابا))

ولی کم نبودن صحنه های احساسی که من میگفتم اینا چیه ؟! (بعد میدیدم اشکه ) . جوئل وابستگی عجیب پدری پیدا کرده بود منم تحت تاثیر عجیبی گرفته بودم و خودمو جوئل میدیدم !! تبلیغ سونی بیراه نبود .

دور دوم که دارم میرم یه سری نکات فوق العاده ظریفی دارم میبینم سازنده ها بهش دقت کردن که اصلا در مخیله نمیگنجه!8-| ؛ مثلا
نمیدونم قبلا کسی اشاره کرده یا نه . در مورد اون رباط اسباب بازی آبی رنگی که الی شب قبل از تبدیل شدن سم بهش میده ... خواستم به قول معروف مچ سازنده ها رو بگیرم ببینم واقعا الی این رباطه رو برمیداره یا نه:d
چند چپتر قبل بعد ازاینکه هنری به سم اجازه نمیده اونو همراه خودش بیاره الی به طرز بسیار مشکوکی میره بالای سر رباطه در حالی که منم چارچشمی زیر نظرش داشتم هیچ واکنشی نشون نمیداد ... یک لحظه که روم رو برگردوندم دیدم الی با سرعت داره به سمت بقیه میدوه و در کمال تعجب دیدم هیچ اثری از رباط روی زمین نیست!!!:-o همونجا دسته رو انداختم زمین و یه بار دیگه به روح والای سازنده های بازی درود فرستادم!^:)^
در کل که سرعت عمل الی تو حلقم! ... با اینکه میدونستم میخواد چکار کنه باز هم نتونستم مچشو بگیرم!:d
من همون موقع که دیدم اسباب بازی رو ازش گرفت انداخت رو زمین، گفتم الان الی برش میداره بعدا میدتش به پسره. البته فکر میکردم پسره از این حرکت خیلی خوشحال میشه ، به این فکر نکردم که پسره به این زودی مبتلا میشه

بالاخره کسی جواب مارو نداد
الی از کجا بلد بود به این خوبی رانندگی کنه؟ مگه دفعه اولش نبود که به محیط بیرون پا میزاشت؟

من همون موقع که دیدم اسباب بازی رو ازش گرفت انداخت رو زمین، گفتم الان الی برش میداره بعدا میدتش به پسره. البته فکر میکردم پسره از این حرکت خیلی خوشحال میشه ، به این فکر نکردم که پسره به این زودی مبتلا میشه

بالاخره کسی جواب مارو نداد
الی از کجا بلد بود به این خوبی رانندگی کنه؟ مگه دفعه اولش نبود که به محیط بیرون پا میزاشت؟

منظور از بیرون ، بیرون منطقه قرنطینست .

تا حالا از خودت پرسیدی چرا الی انقده خوب میجنگه و سعی میکنه دلرحم نباشه ؟؟ چرا بد دهنه و کم نمیاره حتی با دوست جوئل ؟؟ و طی این سالها که از لحظه به دنیا اومدنش دنیا رو زشت دیده و برای بقا چکارا میکرده ؟؟ . الی از کوچیکی اینجوری بزرگ شده و خودش یاد گرفته . در صحنه ای که الی پشت ماشین میشینه همین سوالو جوئل ازش میپرسه و میفهمه که چرا این دختر انقده سرسخته . موقع دیدن زرافه ها یادته ؟ محاله که یادت رفته باشه . جوئل ... . چون این دختر با این سنش هیچ تفریح و زیبایی ای جز جنگ به خودش ندیده .

آخرین ویرایش:
@ بالایی!
بزار تو اسپویل :|

@2تا بالایی! :d
همون چیزایی که تو میدونی ما هم میدونیم! :d
در مورد رانندگی چیزی گفته نشد! ولی شاید توی همون منطقه ی قرنطینه 4بار سوار ماشین شده باشه! توی خیابون خلوت و این حرفا هم که دیگه آموزش حرفه ای رانندگی نمیخواد :d

خب تو بازی طوری تعریف شده که اگه یه لحظه روتو برگردنی حالا هر چقد سریع فقط آیتم ناپدید میشه و الی به سمت اونا میده.قرار نیست که حالا مثل واقعیت یه ساعت دولا راست شه و ورداره شما انتظار مچ گرفتن دارید :دی

به نظرم بهترین صحنه ی بازی لحظه ای بود که تو بیمارستان الیو داشتیم بغل میکردیم میبردیم چه آهنگی میزد وااای :(( چه نور پردازی داشت اونجا خدای من!!

کلا پک ویژه آهنگ های All Gone به شدت No Escape توصیه میشه :((

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or