The Last of Us [پست اول حتماً خوانده شود]

• Thread starter Thread starter Akiba
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

کدامیک را بعنوان شاخص ترین مورد در TLOU پیش بینی میکنید ؟

• مجموع رای دهنده‌ها
    1,025
چیزی که اتفاق افتاد و تعریف کردی اسمش باگه فجیع بود ؟ اونی که این وسط در موهومات به سر می بره شمایی نه من !

وقتی گیر مذخرف داده بشه جواب مذخرف هم باید گرفته بشه دیگه !

ازنظر من چنین مشکلاتی رو نمیشه زیر سیبیلی رد کرد . مخصوصا وقتی اسم ND پشت بازی باشه . این اخرین پستم مربوط به این موضوع بود .
good luck
باگ دومی هم یادم اومد ولی با این وضعیت بیخیال گفتن میشم :d

آخرین ویرایش:
نمی تونم احساساتم رو کنترل کنم تا حالا 4 بار این بازی رو تموم کردم و بیش از پیش عطش دارم دوباره برمش!....:x
ناتی داگ عنوانی ساخته که هر کس با هر هدفی که میره سراغش از اون زاضی باشه!....عشق گرافیکی؟!...بیا جلو ببین جزئیات و نورپردازی و کیفیت بالای بافتها رو اونم تو انواع لوکیشنها و فصول مختلف که فوق العاده متنوع و دلنشین شده رو ببین!
اصلا دقت کردید که چقدر افکت خون تو این بازی طبیعی هست و دشمنی رو که از فاصله با پیستول یا هر سلاح گرم دیگه و یا از نزدیک با آجر و چوب و مشت مورد نوازش قرارمی دید خون به طبیعی ترین حالت ممکن به در و دیوار می پاشه!!
به عشق داستان و شخصیت دنبال یک بازی می روید؟! این بازی هم قصه ی قشنگی داره که استادانه روایت می شه هم جوئل و الی ای که بهترین حالت شخصیت پردازی رو دارن و واقعا آدم از صحبتهای این 2 و رفتار های الی کمال لذت رو میبره!
از موسیقی احتیاجی چیزی گفته شه ؟؟ که از همون منوی اول مو به تن سیخ میکنه!!!
این گیم پلی رو توضیح نمیدم چون خیلی دوست دارم یک پست زده بشه در مورد فقط گیم پلی این بازی بشه ساعتها بحث کرد و از عظمتش گفت! :|
ایراداتی که به این بازی میگرین غیر منطقی هست...یکی باگهای جزئی که خب برا همهی بازی ها این باگ وجود داره و اگه قرار به کم کردن نمره به این دلیل باشه از دم همه ی بازی ها باید نیم نمره یک نمره به خاطر باگ کم کنند که بی انصافیه!
یکی هم گاهی هوش مصنوعی خوب عمل نمیکنه در حالی که در 90 درصد مواقع عمل کردش فوق العاده هست...این هم دلیلش به یک چیز بر میگرده اون هم کنسولی که هفت سال از عمرش می گرده که رمی داره فقط 512....رم رکن اصلی در ایجاد هوش مصنوعی قوی هست که شاید کمی در این بازی اون هم خیلی کم ایجاد مشکل کرده!!
دقت کنید این خورده ایرادات نه به کم کاری و نه ناتوانی و نه عجله کاری ناتی داگ مربوطه اینها همش مربوط به محدودیت نسل فعلی بوده که خارج از کنترل هست!
اشکالات این بازی مثل قطره ای در برابر دریاست!
بیایید به ناتی داگی که با عشق کار کرده احترام بگذارید!
فقط من موندم the last of us 2 قراره چی بشه !!:-s

علت اینه که از خودتون دلیل تراشی میکنید . اسمش باگه . دلیل بیاریم که آره من باید حواسم به باگای بازیم باشه . من از همتون فن ترم ولی مشکلیه که وجود داره و فنهای مایکروسافت نمیخوام وقتی بازی میکنم این مشکلو ببینن . میفهمی ؟؟؟ اعصابم داغونه .
دوست عزیز این دلیل تراشی نیس :|
چون
اصلا امکان این نیست که تو این نسل حداقل ، اونقدر هوش مصنوعی قوی واسه پارتنر نوشته بشه که همیچین صحنه هایی بوجود نیاد.
جواب قانع کننده هست و اگر هم میخواستن اون رو اضافه کنن ، در صورت کوچکترین اشتباه الی یا ... گند میخورد به سبک بازیت :|
شما هم اعصابت خورده لازم نیست مقاومت نشون بدی :| اینجا اکثریت این رو قبول دارن که خود ND یه چنین کاری کرده و نترس ، فن های MS هم آدم ـن :| اون ها هم درک میکنن که برای چی اینکار رو ND انجام داده
چاکرتیم . آخه خوشگل من وقتی یک بازی عنصر مخفی کاری چاشنی اصلیش باشه هوش مصنوعی بالایی میطلبه . این بازی از بس بی مشکله این مشکل والا بزرگ راحت دیده میشه و من الان باید یقه کدومتونو بگیرم ؟؟!
شما اعصابت خورده لازم نیس رو کاربر های اینجا خودت رو خالی کنی :|

ازنظر من چنین مشکلاتی رو نمیشه زیر سیبیلی رد کرد . مخصوصا وقتی اسم ND پشت بازی باشه . این اخرین پستم مربوط به این موضوع بود .
good luck
پس سعی کن این نظر رو حفظ کنی و کلا سراغ بازی زیادی نری ! چون بازی های دیگه به قدری از این مشکلات فجیع !!! و باگ های فجیع !!! دارن که طبق فرمول شما به پشیزی نمی ارزن ! حالا باز اینو که nd ساخته بود !!

باگ دومت اینه که چرا وقتی من الی رو رو تخته گذاشتم که ببرمش اون سمت نمی تونم بندازمش تو اب !! مگه این حق به من داده نشده که تخته رو ببرم سمتش وبذارمش روی تخته ؟ پس باید بتونم بندازمش توی اب ! در حالی که می تونستن با پخش یک میان پرده از وقوع یه باگ فجیع دیگه جلوگیری کنن !!!

آخرین ویرایش:
چاکرتیم . آخه خوشگل من وقتی یک بازی عنصر مخفی کاری چاشنی اصلیش باشه هوش مصنوعی بالایی میطلبه . این بازی از بس بی مشکله این مشکل والا بزرگ راحت دیده میشه و من الان باید یقه کدومتونو بگیرم ؟؟!

موضوع اینکه این چیزی که شما می گی " مشکل " نیست ! یه قانون کاملا منطقی هست که نه فقط ND بلکه اکثر کمپانی هایی که تو بازیشون یه شریک هست رعایت می کنن .

علتش هم اینکه اگر تو طول بازی شما صرفاً به خاطر اشتباه Ellie لو برین , عکس العمل شما چیزی جز فوحش نیست .

نمی تونم احساساتم رو کنترل کنم تا حالا 4 بار این بازی رو تموم کردم و بیش از پیش عطش دارم دوباره برمش!....:x
فکر خودت نیستی به فکر اون Joel و Ellie بیچاره باش :d یه استراحتی ، چیزی ! ها؟ بد نیستا :d جدا 4 بار رفتی ؟ دمت گرم خیلی باحالی. من بار سوم رو دیگه به زور رفتم. نه اینکه بدم اومده باشه ولی چون فاصله ی زمانی بین هر بار رفتن کم بود یکم خسته شدم

اساسینز کرید3 اون همه باگ داشت چیزی نمی گفتندا:confused:

حالا توی این بازی یه باگ پیدا کردن ، همین طور دارن می کوبوننش:D

Sent from my Neo V using Tapatalk 2

من واقعا تعجب می کنم از دوستانی که دنبال باگ های بازی هستند ، این بازی کمترین باگ ممکن رو داره من که خیلی تو بازی ها به جزئیات دقت می کنم می بینم این بازی روی فریم به فریمش کار شده و ND نهایت احترام رو واسه گیمرها قائل شده
می تونست خیلی کمتر از این روی جزئیات کار کنه اما بازم به عنوان بهترین ازش یاد بشه چون پتانسیل بازی اونقدر بالاست که باگ توش بحث بی معنی محسوب میشه ولی سعی کرد بهترین باشه اونم تو نسلی که رو به پایانه
اینطور که پیداست خیلی ها فقط در جستجوی باگ هستند نه لذت بردن از بازی

بادرود فراوان به همه گیمرهای عزیز به ویژه ps3 بازا .
امروز پک کامل original sound track بازی رو دان کردم بازی رو ول کردم فقط دارم شاهکار موسیقی رو گوش میکنم مخصوصا قطعات all gone که اشکمو دراورد. درود بر gustavo .

دوستان باید مچکر بود از ناتی داگ که بازی ساخته که تنها ایرادش اینه که عده ایی خلاقیت ذهنشون رو میخوان به کل بازی القا کنند . دوستان این که اونجا سوار میشن نشی بشی elie رو با پالت ببری نبری خداییش وجدانن اینا ایراده میگیرین. خجالت داره برا ما که فن های 360 رو نصیحت میکنیم اقا این بازیه پروژه کلونی سازی انسان نیست که....

شما چه جوري بازيرو چهار بار تمومم كردين من هموز تو فصل تابستونم

22 خرداد بازی به دستم رسید + خیلی ها دیگه هم همون روز بازی رو داشتند ... تازه کپی بازا چند روز قبلش بازی رو داشتند ...
اگه بیکار بودیم الان میتونستیم برای بار دهم بازی رو تموم کنم(چون بازی رو دو روزه تموم کردم!!!)

آقا حالا همه ی این بحثا کنار الان داشتم انجیر میخوردم گاز اول رو که زدم دیدم محتویات درون انجیر به شدت شبیهه کله ی کلیکر ـاست :)) از خوردنش منصرف شدم :دی

پ.ن : از معایب زیاد بازی کردن TLOU :|

Attachments

• 20130626_005330.jpg
    20130626_005330.jpg
    75.9 KB · مشاهده: 92

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or