نمی تونم احساساتم رو کنترل کنم تا حالا 4 بار این بازی رو تموم کردم و بیش از پیش عطش دارم دوباره برمش!....
ناتی داگ عنوانی ساخته که هر کس با هر هدفی که میره سراغش از اون زاضی باشه!....عشق گرافیکی؟!...بیا جلو ببین جزئیات و نورپردازی و کیفیت بالای بافتها رو اونم تو انواع لوکیشنها و فصول مختلف که فوق العاده متنوع و دلنشین شده رو ببین!
اصلا دقت کردید که چقدر افکت خون تو این بازی طبیعی هست و دشمنی رو که از فاصله با پیستول یا هر سلاح گرم دیگه و یا از نزدیک با آجر و چوب و مشت مورد نوازش قرارمی دید خون به طبیعی ترین حالت ممکن به در و دیوار می پاشه!!
به عشق داستان و شخصیت دنبال یک بازی می روید؟! این بازی هم قصه ی قشنگی داره که استادانه روایت می شه هم جوئل و الی ای که بهترین حالت شخصیت پردازی رو دارن و واقعا آدم از صحبتهای این 2 و رفتار های الی کمال لذت رو میبره!
از موسیقی احتیاجی چیزی گفته شه ؟؟ که از همون منوی اول مو به تن سیخ میکنه!!!
این گیم پلی رو توضیح نمیدم چون خیلی دوست دارم یک پست زده بشه در مورد فقط گیم پلی این بازی بشه ساعتها بحث کرد و از عظمتش گفت!
ایراداتی که به این بازی میگرین غیر منطقی هست...یکی باگهای جزئی که خب برا همهی بازی ها این باگ وجود داره و اگه قرار به کم کردن نمره به این دلیل باشه از دم همه ی بازی ها باید نیم نمره یک نمره به خاطر باگ کم کنند که بی انصافیه!
یکی هم گاهی هوش مصنوعی خوب عمل نمیکنه در حالی که در 90 درصد مواقع عمل کردش فوق العاده هست...این هم دلیلش به یک چیز بر میگرده اون هم کنسولی که هفت سال از عمرش می گرده که رمی داره فقط 512....رم رکن اصلی در ایجاد هوش مصنوعی قوی هست که شاید کمی در این بازی اون هم خیلی کم ایجاد مشکل کرده!!
دقت کنید این خورده ایرادات نه به کم کاری و نه ناتوانی و نه عجله کاری ناتی داگ مربوطه اینها همش مربوط به محدودیت نسل فعلی بوده که خارج از کنترل هست!
اشکالات این بازی مثل قطره ای در برابر دریاست!
بیایید به ناتی داگی که با عشق کار کرده احترام بگذارید!
فقط من موندم the last of us 2 قراره چی بشه !!