The Last of Us [پست اول حتماً خوانده شود]

• Thread starter Thread starter Akiba
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

کدامیک را بعنوان شاخص ترین مورد در TLOU پیش بینی میکنید ؟

• مجموع رای دهنده‌ها
    1,025
خب داری اشتباه میکنی . دفعه اول که به این باگ برخوردم داشم بازی عادیم رو میکردم و خواستم از کشتن کلیکر و رانر ها لذت بببرم و اینکارم پارت بزرگی از بازی به حساب میاد فکر نکنم هیچ ادم تو پیست خلاف جهت حرکت کنه و انتظار برنده شدن داشته باشه . تو
last of us من خواستم اول محیط رو پاک سازی کامل کنم و بعد برم به بخش بعدی به نظرت این توقع زیادیه .:d
مهمات اضافی داری ؟ :| والا توقع زیادیه :| ماشین پشت سرت وایساده :| تو محیط ای که همه ی جانداران مثل آدم رو کشتی رو میخوای از کلیکر و ... پاک سازی کنی ؟

اتفاقا این همشهری ما (Lions Gate):d کاملا داره درست میگه الکی گیر ندید
درمورد اون خلاف جهت بازی باید بگم که اگه بازی میخواست اینجا بازیباز رو هدایت کنه نباید ورود به ماشین رو اختیاری میذاشت
حالا که اختیاری گذاشته و در اخر هم این اتفاق پیش میاد یه باگ محسوب میشه حالا هرچند از نظر بعضیا کوچیک و ... باشه

خب داری اشتباه میکنی . دفعه اول که به این باگ برخوردم داشم بازی عادیم رو میکردم و خواستم از کشتن کلیکر و رانر ها لذت بببرم و اینکارم پارت بزرگی از بازی به حساب میاد فکر نکنم هیچ ادم تو پیست خلاف جهت حرکت کنه و انتظار برنده شدن داشته باشه . تو
last of us من خواستم اول محیط رو پاک سازی کامل کنم و بعد برم به بخش بعدی به نظرت این توقع زیادیه .:d
خب حتی اگه اینکاری که شما میکنی باعث بوجود اومدن این باگ باشه ، چون مانع ادامه ی بازی نمیشه ، یعنی شما بخاطرش مجبور نیستی بازی رو ری-استارت کنی نکته ی منفی محسوب نمیشه و اصلا با اون لحنی که اول گفتی " فجیع " نیست.
بعدشم داداش ، ما تو جریان بازی تیر نمیزنیم که کم نیاریم :d شما از کجا اینقدر مهمات جمع کردی که کل کلیکرهای اونجا رو فرستادی اون دنیا؟

درمورد اون خلاف جهت بازی باید بگم که اگه بازی میخواست اینجا بازیباز رو هدایت کنه نباید ورود به ماشین رو اختیاری میذاشت
حالا که اختیاری گذاشته و در اخر هم این اتفاق پیش میاد یه باگ محسوب میشه حالا هرچند از نظر بعضیا کوچیک و ... باشه

خب دیگه هیچی :d اینجوری که شما داری حساب میکنی من فکر کنم TLOU اول یه باگ بوده بعد بازی شده :d چون من خیلی از اینجور باگ های بیخود دیدم.
مثلا بعد از اونجایی که Tess و Ellie از ما جدا میشن ، بعدش که دوباره میرسیم بهشون ، بعد از اینکه همه ی رانرهای اونجا رو کشتید ، برگردید عقب ، اون راه پله ای که ازش اومده بودید بالا کاملا از بین رفته و در و دیوار غیب شده. اصن یه وضی. یاد wallhack مدرن 2 افتادم.

آخرین ویرایش:
چرا میزنین :d خب هرکسی یه جور حال میکنه دیگه .:d خیلی راحت میتونستن وقتی ماشین روشن شد درجا cutscene نشون بدن چه دلیلی داشت ازاد بزارنت وقتی اخرش اون جوری میشد
خب حتی اگه اینکاری که شما میکنی باعث بوجود اومدن این باگ باشه ، چون مانع ادامه ی بازی نمیشه ، یعنی شما بخاطرش مجبور نیستی بازی رو ری-استارت کنی نکته ی منفی محسوب نمیشه و اصلا با اون لحنی که اول گفتی " فجیع " نیست.
بعدشم داداش ، ما تو جریان بازی تیر نمیزنیم که کم نیاریم
yahoo_4.gif
شما از کجا اینقدر مهمات جمع کردی که کل کلیکرهای اونجا رو فرستادی اون دنیا؟

گفتم که رو نرمال رفتم و با هر بدبختی بود همه رو کشتم. کافیه یه بار امتحان کنید :d

محیط رو پاک سازی کنی؟
t36.png

فکر کنم قصدت این بوده که ریشه ی این بیماری رو خشک کنی
t18.png

مثل این میمونه بری تو GTA هرکی رو که لب ساحل دیدی بکشی بعد بیای بگی میخواستم ریشه بی حجابی رو از بین ببرم:d
نکن آغا نکن ، ازین کارا میکنی ناتی داگ دیگه واسه نسل بعد بازی نمیسازه مجبوریم بریم COD بازی کنیم ها :d

بعدشم داداش ، ما تو جریان بازی تیر نمیزنیم که کم نیاریم :d شما از کجا اینقدر مهمات جمع کردی که کل کلیکرهای اونجا رو فرستادی اون دنیا؟
خدا از این چیتها مارو در امان بدار :دی
بیاید جمع شیم همه بریم برا پاکسازی :دی{شوخی}

خب استایل بازی جوریه که نباید با کلیکر و اینا زیاد درگیر بشی حالا شاید شما روی Easy و اینا بازی می کردی که تجهیزات اضافه داشتی :دی وقتی :
بیل میگه سوار ماشین شو و روی ماشین علامت دکمه ی مثلث میاد این یعنی جریان بازی ! وقتی شما دوست داری وایسی و کلیکر بکشی این دیگه در جریان بازی نیست :دی
وقتی خلاف بازی عمل کنی باید انتظار اینا رو داشته باشی :دی بودن بازیهایی که باید مثلاً یه کار خاص رو انجام میدادی که من انجام نمیدادم و یهو کرکتر میوفتاد می مُرد بدون اینکه کسی باشه که بخواد اینو بزنه :دی وقتی چیزی که بازی بگه انجام ندی بازی باید متوقفت کنه دیگه ؟! :دی وقتی هر چی ملت میریزن سرت تو نمی میری باید جریان رو متوقف کنه که بگه بابا بسه هر چی کشتی به ادامه ی بازی برس :دی گرفتی قضیه رو ؟ :دی

دیگه این خلاف جهت بازیهای بزرگ سونی بودنت طبیعی شده مرتضی . برو توی یه فاز دیگه ، این جواب نمیده :دی احیانا کاری با همشهریهای گرامی نکردی که ؟ :دی یهو همتون دارین مو از ماست میکشین بیرون :دی
مرد مومن بازی خودش داره میگه بسه به ادامه ی بازی برس این میشه باگ ؟ :دی

مشکل اینجاس که من دنبال باگ نکشتم :d خب بازی این حق انتخاب رو بهت داد که خودت سوار ماشین بشی من انتخاب کردم که مبارزه کنم و همه رو لت و پار کنم بعد سوار شم .:d
ND باید فکر اینجارو میکرد که اگه کسی انتخاب کنه تا آخر مبارزه کنه باید چه اتفاقی بیفته نا اینکه یه باگ مجبورت کنه اخرش سوار ماشین شی :d

این بازی جزو بهترین تجربه گیمریم هست به هیچ عنوان نخواستم ترول کنم فقط خواستم گفته باشم که ND حواسش رو بیشتر جمع کنه :d

مشکل شما اینکه تحت جو بازی قرار نگرفتی :d اگه چند دقیقه پیش بازی رو نگاه کنی می بینی که از دست مقادیر زیادی infected از تو یه پنجره کوچیک به زور فرار می کنی و با عجله میرید که ماشین و راه بندازین ! تو اون شرایط وقتی ماشین روشن شه دیگه کسی صبر نمی کنه پاک سازی کنه ! یک در میلیون شاید کسی اینکار رو بکنه ( البته من خودم تو فکر اینکار بودم ولی تیر نداشتم بیخیال شدم :d )

حال میکنم رفقا گیر دادن به هر شکلی شده باگ پیدا کنن تو بازی :)) نشد هم ناامید نمیشن ، دست به کار میشن خودشون باگ درست کنن ! :دی
ولی خارج از شوخی پر بیراه نمیگنا ! میشد بهتر اونجا رو طراحی کرد که آخرش اگه به هر شکلی هر کسی موفق شد همه اونا رو بکشه اینجوری نشه !
مثلا در آخر یه ۱۰ ۱۵ تا از این غول تشندا (اسمشون یادم نیست همون کیلیکرهایی که خیلی وقت بود آلوده شده بودن!)‌ میریختن سرت حساب کار دستت میومد :دی تا دیگه هوس پاک سازی به سرت نزنه !
ما از اول تا آخرش گلوله ها رو با دست میشمردیم آخرشم همیشه آخریا رو یا بطری میکوبیدیم تو سرشون یا آجر تو سرشون خرد میکردیم ! جان من تو بازی انبار مهمات گیر آوردین صداش رو در نمیارید ؟!؟! ;)

خب استایل بازی جوریه که نباید با کلیکر و اینا زیاد درگیر بشی حالا شاید شما روی Easy و اینا بازی می کردی که تجهیزات اضافه داشتی :دی وقتی :
بیل میگه سوار ماشین شو و روی ماشین علامت دکمه ی مثلث میاد این یعنی جریان بازی ! وقتی شما دوست داری وایسی و کلیکر بکشی این دیگه در جریان بازی نیست :دی
وقتی خلاف بازی عمل کنی باید انتظار اینا رو داشته باشی :دی بودن بازیهایی که باید مثلاً یه کار خاص رو انجام میدادی که من انجام نمیدادم و یهو کرکتر میوفتاد می مُرد بدون اینکه کسی باشه که بخواد اینو بزنه :دی وقتی چیزی که بازی بگه انجام ندی بازی باید متوقفت کنه دیگه ؟! :دی وقتی هر چی ملت میریزن سرت تو نمی میری باید جریان رو متوقف کنه که بگه بابا بسه هر چی کشتی به ادامه ی بازی برس :دی گرفتی قضیه رو ؟ :دی

قبول دارم این حرکت خلاف جهت بازی به حساب میاد .ولی ND خیلی راحت میتونست با روشن شدن ماشین با cutscene این مسله رو حل کنه اصلا دلیلی نداشت ولت کنه اون وسط . خب منم طبق غریزه تا یه محیط رو تا جایی که توانایی دارم پاک سازی میکنم بعد میرم به بخش بعد:d

قبول دارم این حرکت خلاف جهت بازی به حساب میاد .ولی ND خیلی راحت میتونست با روشن شدن ماشین با cutscene این مسله رو حل کنه اصلا دلیلی نداشت ولت کنه اون وسط . خب منم طبق غریزه تا یه محیط رو تا جایی که توانایی دارم پاک سازی میکنم بعد میرم به بخش بعد:d
طبق غریزه؟
t2.png

روی سختی Survivor برو انوقت یاد این جمله ی جوئل می افتی :
Make Every Shot Count
اونوقت غریزت یادت میره و به فکر پاکسازی نمی افتی:d

دیگه این خلاف جهت بازیهای بزرگ سونی بودنت طبیعی شده مرتضی . برو توی یه فاز دیگه ، این جواب نمیده :biggrin1: احیانا کاری با همشهریهای گرامی نکردی که ؟ :biggrin1: یهو همتون دارین مو از ماست میکشین بیرون :biggrin1:
مرد مومن بازی خودش داره میگه بسه به ادامه ی بازی برس این میشه باگ ؟ :biggrin1:
really؟؟ واقعا با گفتن این ایرادات ریز شدم خلاف جهت بازیای بزرگ سونی!! اونم طبیعی!:d خب بالاخره هر بازی ای یسری ایرادات ریز داره
طبق مثال خودت که میگی خارج از جریان بشی و ... حالا فرض کن تو اون پیستی که مثال زدی یه تیکشو اماده نکردن و تماشاگرا از اونجا اومدن کناره جاده حالا شما اگر اونجا با ماشینت بزنی بهشون کسی به شما گیر میده یا به مسوول پیست که کارشو کامل نکرد؟
یه چیزی بگم اینکه من با گفتن یسری ایرادات حالا از هر بازی ای باشه به هیچ وجه خودمو به قول تو مخالف اون بازی نمیدونم من مطمئنم که هر بازی هرچقدر بزرگ بالاخره یسری ایرادات ریز و کوچیک داره حتی مطمئنا بیاند هم که بیاد شاید چندتا ایراد پیدا کنم ازش ولی ایرادی که نمره کم کنه نه! (یا حداقل بعید میدونم) همونجور که نمره تلو هم 10 هست

آره خب خیلی کارا میشد کرد ولی شاید حتی 1% هم احتمال نمی دادن کسی پیدا بشه که هوس پاکسازی به سرش بزنه :دی

really؟؟ واقعا با گفتن این ایرادات ریز شدم خلاف جهت بازیای بزرگ سونی!! اونم طبیعی!
yahoo_4.gif
خب بالاخره هر بازی ای یسری ایرادات ریز داره
طبق مثال خودت که میگی خارج از جریان بشی و ... حالا فرض کن تو اون پیستی که مثال زدی یه تیکشو اماده نکردن و تماشاگرا از اونجا اومدن کناره جاده حالا شما اگر اونجا با ماشینت بزنی بهشون کسی به شما گیر میده یا به مسوول پیست که کارشو کامل نکرد؟
یه چیزی بگم اینکه من با گفتن یسری ایرادات حالا از هر بازی ای باشه به هیچ وجه خودمو به قول تو مخالف اون بازی نمیدونم من مطمئنم که هر بازی هرچقدر بزرگ بالاخره یسری ایرادات ریز و کوچیک داره حتی مطمئنا بیاند هم که بیاد شاید چندتا ایراد پیدا کنم ازش ولی ایرادی که نمره کم کنه نه! (یا حداقل بعید میدونم) همونجور که نمره تلو هم 10 هست

والا یه سری ایراد که چه عرض کنم :دی از ابتدای این تاپیک از کل بازی ایراد گرفتی پسرم :دی
100% ! اصلاً بازی بدون ایراد نداریم ! :دی همون آنچارتد 2 هم که زمان خودش می گفتن پالیش شده ترین بازی تاریخ تا اینجاست هم ایرادات ریز داشت :دی این طبیعیه ولی اخیراً تو فقط ایرادات ریز رو میبینی و با ناامیدی ازش حرف میزنی :دی بعید می دونم انقدر که از نکات منفی بازی ناراحت شدی از نکات مثبتش خوشحال شده باشی :دی قشنگ الان داری TLOU رو به همون دیدی میبینی که سقوط حماسی رو دیدی :دی
بازم مثل قبل میگم کدورت پیش نیاد :دی دارم احساسم رو میگم :دی

آخرین ویرایش:
والا یه سری ایراد که چه عرض کنم :biggrin1: از ابتدای این تاپیک از کل بازی ایراد گرفتی پسرم :biggrin1:
100% ! اصلاً بازی بدون ایراد نداریم ! :biggrin1: همون آنچارتد 2 هم که زمان خودش می گفتن پالیش شده ترین بازی تاریخ تا اینجاست هم ایرادات ریز داشت :biggrin1: این طبیعیه ولی اخیراً تو فقط ایرادات ریز رو میبینی و با ناامیدی ازش حرف میزنی :biggrin1: بعید می دونم انقدر که از نکات منفی بازی ناراحت شدی از نکات مثبتش خوشحال شده باشی :biggrin1: قشنگ الان داری TLOU رو به همون دیدی میبینی که سقوط حماسی رو دیدی :biggrin1:
بازم مثل قبل میگم کدورت پیش نیاد :biggrin1: دارم احساسم رو میگم :biggrin1:
من دقیقا یادم نمیاد تو این تاپیک بازم از ایرادات بازی گفته باشم حالا شاید پست دادم فراموشم شده:d
وقتی همه دارن تعریف و تمجید میکنن بالاخره من که دو تا ایرادو دیدم میام میگم تا بشه بحثی کرد روش وگرنه باید زد «تاپیک قربون صدقه رفتن بازی فلان» لحن ناامیدی هم اشتباه احساس میکنی:d
اون مقایسه سقوط حماسی یا حماسه سقوط (:d) هم با این نهایت فوش و توهین به ناتی داگ هست بله:dاتفاقا با همون دیدی که نسبت به گاو داشتم اینو هم دارم میبینم ولی این نمره اش برام 10 هست ولی اون 8.5

یک باگ بدی داره که نمیشه ازش گذشت . موقع کاور گرفتن ، وقتی توی محیط شلوغ جاتو عوض میکنی و دشمنان در حال حرکتن اEL از جلوشون رد میشه دشمنا نمیبیننش !!! . بیشتر از انگشتای دست واسم اتفاق افتاده و واقعا ND نباید این مسئله مهم رو ....

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or