The Last of Us [پست اول حتماً خوانده شود]

• Thread starter Thread starter Akiba
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

کدامیک را بعنوان شاخص ترین مورد در TLOU پیش بینی میکنید ؟

• مجموع رای دهنده‌ها
    1,025
بعد از سه بار تموم کردن بازی روی نرمال و سوایور و سوایور پلاس ، میخواستم بدونم درصد بازی رو از کجا میگید؟:d تو خود بازی که نداره گمونم:-/

شما اگه یبار بازی رو رو حالت نرمال بری چیز میزای بازی رو هم پیدا نکنی فقط بازیو تموم کنی 100% میزنه!

برای من چند تا سوال به وجود اومده:d:
1- ایا ناتی داگ عمه دارد؟
2- ایا گارگردان بازی عمه دارد؟
3-ایا الی عمه دارد؟
:d ( هوش و حواس با هم میبره:d)
کل روز 24 ساعته نشستیم داریم بازی میکنیم ....شبا که از پا دستگاه بلند میشم دیگه چشمام داره در میاد:d
:::::::::::::::
راستی این (( پووووووووووف گفتنای الی تو حلق همتون)):d

یه باگ بسیار فجیع تو بازی پیدا کردم
تو اون قسمت که الی پشت ماشین میشینه و joel و بیلی باید ماشن رو هل بدن اون اخر که روشن میشه و بیل میگه بیخیال مبارزه بشن و سوار ماشین بشن شما سوار نشین و تا اخر مبارزه کنین ببینین چه اتفاق مضحکی میفته

یه باگ بسیار فجیع تو بازی پیدا کردم
تو اون قسمت که الی پشت ماشین میشینه و joel و بیلی باید ماشن رو هل بدن اون اخر که روشن میشه و بیل میگه بیخیال مبارزه بشن و سوار ماشین بشن شما سوار نشین و تا اخر مبارزه کنین ببینین چه اتفاق مضحکی میفته
نه اتفاقی نمیوفته
فقط دشمنا نا محدودن ینی تموم نمی شن.شما به این میگی باگ؟
بازی باگ داره ولی این دیگه باگ نیست.
یه بار به یکی برخوردم نزدیکم بود با مشت هی میزدمش ولی بهش نمی خورد ولی فقط یه بار اتفاق افتاد.
ولی تنها باگ بد بازی هوش مصنوعی هست.
حتی اگه بتونیم واسه دیده نشدن partner هامون دلیل بیاریم دیده نشدن جوئل مشکل هوش مصنوعی هست(البته اکثرا تو سایه هستیم شاید واسه همین دشمنا راحت مارو نمیبینن ینی با گوشه ی چشمشون نمی تونن ببینن !
و این تنها ایراد بازی بود که بازم دلیل نمیشه نمره ی 10 رو نگیره:دی

انصاف هم خوب چیزیـه :-" :d
دیگه با یه سخت افزار هفت ساله بهتر و عالی تر از این نمیشه کار کرد :d
آخر نسل ـی سخت افزار هفت ساله آی پی ـه جدید فقط باید چشم پوشی کرد و به سونی و ناتی داگ تبریک گفت [-(
قدر این SWAN SONG ـه پی اس 3 رو بدونین
چون مطمئن باشین به این زودی ها همچین شاهکاری رو تجربه نمیکنین

آخرین ویرایش:
نه اتفاقی نمیوفته
فقط دشمنا نا محدودن ینی تموم نمی شن.شما به این میگی باگ؟
بازی باگ داره ولی این دیگه باگ نیست.
یه بار به یکی برخوردم نزدیکم بود با مشت هی میزدمش ولی بهش نمی خورد ولی فقط یه بار اتفاق افتاد.
ولی تنها باگ بد بازی هوش مصنوعی هست.
حتی اگه بتونیم واسه دیده نشدن partner هامون دلیل بیاریم دیده نشدن جوئل مشکل هوش مصنوعی هست(البته اکثرا تو سایه هستیم شاید واسه همین دشمنا راحت مارو نمیبینن ینی با گوشه ی چشمشون نمی تونن ببینن !
و این تنها ایراد بازی بود که بازم دلیل نمیشه نمره ی 10 رو نگیره:دی

۲ بار رو حالت نرمال امتحان کردم هر بار این اتفاق افتاد
بعد از اینکه بیل میگه سوار شو شوما سوار نشو و تا اخر به مبارزه ادامه بده .مثل مور و ملخ کلیکر و رانر میرزن سرت یعنی هرچی میکشی بازم میان با تمام بدبختی همه رو کشتم وقتی تمام شدن بیلی مثل احمق ها بیخود و بی جهت به در و دیوار شلیک میکنه و کمک میخواد
جالبه صدای کلیکر میاد ولی خودش نیست تا یک ساعت هم اونجا وایستی بیلی همین جوری به در و دیوار شلیک میکنه . یه جای دیگه هم همین باگ رو داشت که الان یادم رفت کجا بود یادم اومد میگم .

الان این باگ به حساب نمیاد ؟!!!!!!!!!!!!!

آخرین ویرایش:
بعد از اینکه بیل میگه سوار شو شوما سوار نشو و تا اخر به مبارزه ادامه بده .مثل مور و ملخ کلیکر و رانر میرزن سرت یعنی هرچی میکشی بازم میان با تمام بدبختی همه رو کشتم وقتی تمام شدن بیلی مثل احمق ها بیخود و بی جهت به در و دیوار شلیک میکنه و کمک میخواد
جالبه صدای کلیکر میاد ولی خودش نیست تا یک ساعت هم اونجا وایستی بیلی همین جوری به در و دیوار شلیک میکنه . یه جای دیگه هم همین باگ رو داشت که الان یادم رفت کجا بود یادم اومد میگم .

واقعا باید تعجب کرد که این بازی این قدر شاخ هست که بچه ها برای بیدا کردن باگ تو بازی به اجبار چه کار هایی میکنن:دی
خب داداش گل من شما مجبوری این کار رو بکنی دنبال باگ بگردی؟
تو بازیای دیگه باگ ریخته کسی گیر نمیده این بازی از حلقومش به زور باگ میکشن:دی

واقعا باید تعجب کرد که این بازی این قدر شاخ هست که بچه ها برای بیدا کردن باگ تو بازی به اجبار چه کار هایی میکنن:دی
خب داداش گل من شما مجبوری این کار رو بکنی دنبال باگ بگردی؟
تو بازیای دیگه باگ ریخته کسی گیر نمیده این بازی از حلقومش به زور باگ میکشن:دی
مشکل اینجاس که من دنبال باگ نکشتم :d خب بازی این حق انتخاب رو بهت داد که خودت سوار ماشین بشی من انتخاب کردم که مبارزه کنم و همه رو لت و پار کنم بعد سوار شم .:d
ND باید فکر اینجارو میکرد که اگه کسی انتخاب کنه تا آخر مبارزه کنه باید چه اتفاقی بیفته نا اینکه یه باگ مجبورت کنه اخرش سوار ماشین شی :d

این بازی جزو بهترین تجربه گیمریم هست به هیچ عنوان نخواستم ترول کنم فقط خواستم گفته باشم که ND حواسش رو بیشتر جمع کنه :d

شما ببخشش :)
نمیشه بخشید داریم از بازی ناتی داگ حرف میزنیم
شما یه نگاه به نقدها بکنی (نقدهایی که غیر از 10 دادن ) این نکته رو گفتن
البته بستگی داره یکی اینقدر کم بازی میکنه که همه جیز براش تازگی داره یکی اینقدر زامبی کشته که حالش بد میشه
کلا اواخر بازی احساس سیری دست میده از برای گیم پلی و اگر داستان گیرا نبود سخت تر میشد که خدا رو شکر داستان کشش داره

خیر باگ به حساب نمیاد ! :دی شما داری خلاف جهت بازی میری پس نباید توقع اتفاق منطقی داشته باشی ! مثل این می مونه که توی پیست اتومبیل رانی خلاف جهت رانندگی کنی و توقع داشته باشی کسی بهت برخورد نکنه !

خیر باگ به حساب نمیاد ! :دی شما داری خلاف جهت بازی میری پس نباید توقع اتفاق منطقی داشته باشی ! مثل این می مونه که توی پیست اتومبیل رانی خلاف جهت رانندگی کنی و توقع داشته باشی کسی بهت برخورد نکنه !
خب داری اشتباه میکنی . دفعه اول که به این باگ برخوردم داشم بازی عادیم رو میکردم و خواستم از کشتن کلیکر و رانر ها لذت بببرم و اینکارم پارت بزرگی از بازی به حساب میاد فکر نکنم هیچ ادم تو پیست خلاف جهت حرکت کنه و انتظار برنده شدن داشته باشه . تو
last of us من خواستم اول محیط رو پاک سازی کامل کنم و بعد برم به بخش بعدی به نظرت این توقع زیادیه .:d

خب داری اشتباه میکنی . دفعه اول که به این باگ برخوردم داشم بازی عادیم رو میکردم و خواستم از کشتن کلیکر و رانر ها لذت بببرم و اینکارم پارت بزرگی از بازی به حساب میاد فکر نکنم هیچ ادم تو پیست خلاف جهت حرکت کنه و انتظار برنده شدن داشته باشه . تو
last of us من خواستم اول محیط رو پاک سازی کامل کنم و بعد برم به بخش بعدی به نظرت این توقع زیادیه .:d

خب حرف غیرمنطقی میزنی دادا :d یه ساعت داری ماشین هُل میدی که فرار کنی بعد توی اون وضعیت میخوای کلیکر بُکُشی و لذت ببری ؟ :d بخدا چیزی که تو بازی زیاده Clicker ـــه :d حالا اونجا نه یه لوکیشین دیگه لذت ببر :d

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or