The Last of Us [پست اول حتماً خوانده شود]

• Thread starter Thread starter Akiba
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

کدامیک را بعنوان شاخص ترین مورد در TLOU پیش بینی میکنید ؟

• مجموع رای دهنده‌ها
    1,025
یکی از صحنه های با حال بازی این بود که تو اون فروشگاه اسباب بازی وقتی اون سیاه پوسته که اسمشم نمیدونم اسباب بازیرو از بچهه می گیره می ندازه زمین الی میره سمت اسباب بازیه می خواد برش داره جالب این جاست تا وقتی به الی نگاه کنی این کارو نمیکنه همین که برمی گردی سریع بر میداره!

سلام لينك دانلود آهنگ Alone And Forsaken را مي خواستم . اگر نمي دونيد كدوم آهنگ هست بگيد تا در اسپويلر بگم جاشو تو بازي .

وای این قطعه فوق العادست ، مخصوصا اگه معنی شو بفهمی اشک از چشمات جاری میشه:((
این قطعه سال 1949 ساخته شده و خوانندش Hank Williams موقع مرگ فقط 30 سال داشته:|
من بازی میکنم زیر لب همش زمزمه میکنم اینو:x
لینک دانلود
The roses have faded, there’s frost at my door
The birds in the morning don’t sing any-more
The grass in the valley is starting to die
And out in the darkness the whippoorwills cry
The darkness is falling, the sky has turned gray
A hound in the distance is starting to bay
I wonder, I wonder — what she’s thinking of
Forsaken, forgotten — without any love
Alone and forsaken by fate and by man
Oh, Lord, if You hear me please hold to my hand
Alone and forsaken by fate and by man
Oh, Lord, if You hear me please hold to my hand
Oh, please understand

یکی از صحنه های با حال بازی این بود که تو اون فروشگاه اسباب بازی وقتی اون سیاه پوسته که اسمشم نمیدونم اسباب بازیرو از بچهه می گیره می ندازه زمین الی میره سمت اسباب بازیه می خواد برش داره جالب این جاست تا وقتی به الی نگاه کنی این کارو نمیکنه همین که برمی گردی سریع بر میداره!

هنري هستن ايشون :)

چرا تموم نمیشه این بازی ..
کلا خواستن بازی رو کش بدن درست در اوج مشکل پیش میاد و احساس میکنم اواخر بازی ماموریتها قابل پیش بینی و تکراری دارن میشن .

تقریبا اوایل بازی هستم
تا اینجا که انتظاراتم رو براورده نکرده

راستش گرافیک خیلی زد تو ذوقم !
و هوش مصنوعی هم ضعیف هست
از جلوی اون سرباز های لباس ابی رد میشم و توجهی ندارن ....

انشالا که تا اخر بازی نظرم عوض میشه

تقریبا اوایل بازی هستم
تا اینجا که انتظاراتم رو براورده نکرده

راستش گرافیک خیلی زد تو ذوقم !
و هوش مصنوعی هم ضعیف هست
از جلوی اون سرباز های لباس ابی رد میشم و توجهی ندارن ....

انشالا که تا اخر بازی نظرم عوض میشه

گراقيك تكنيكي اين بازي يه سر و گردن از آنچارتد 3 بالاتره فقط رنگ هاي شاد نداره . والا نمي دونم منظورتون از "زد تو ذوقم " چيه ؟ :-/ از جلوي اون سرباز هاي آبي رد ميشين توجهي ندارن ؟ من 3 بار بازي رو تموم كردم الان تست كردم با Easy ديدم با اينكه آسون ترين درجه ي بازي هست اما خيلي توجه دارن :d

گراقيك تكنيكي اين بازي يه سر و گردن از آنچارتد 3 بالاتره فقط رنگ هاي شاد نداره . والا نمي دونم منظورتون از "زد تو ذوقم " چيه ؟ :-/ از جلوي اون سرباز هاي آبي رد ميشين توجهي ندارن ؟ من 3 بار بازي رو تموم كردم الان تست كردم با Easy ديدم با اينكه آسون ترين درجه ي بازي هست اما خيلي توجه دارن :d

نمیدونم اما به نظرم انچارتد 3 خیلی بهتر از اینه گرافیکش !
البته شاید هنوز اوایل بازی هستم اینجوریه

واسه خودمم خیلی عجیب بود این هوش مصنوعی خیلی ضعیف !
به هر حال میتونم فیلم بگیرم از صفحه مانیتور و به صورت Gif بزارم اگه خیلی مشتاقی :d

آقا انتظار باگ نداشتم واس همین یه جا یه کلیکر حدود 10 دقیقه ما رو اسکل کرد :| هرچی میزدیم نمیمرد آخرش خودمو در اختیارش گذاشتم که بخورتم دیدم نخیر خبری نیست فقط چنگ میزنه :دی

راستی آیا لذتی بالا تر از این هست که با تنها فشنگی که داری یه یارویی رو هــِد شــات کنی ؟
sepahi.gif

لعنت بر این ناتی داگ که مارو از کار و زندگی انداخته :d

چقدر این تابستونش طولانی بود دیشب تازه تابستون تموم شد و حدودا 65% از بازی رفتم توی 9 ساعت !

بعد از سه بار تموم کردن بازی روی نرمال و سوایور و سوایور پلاس ، میخواستم بدونم درصد بازی رو از کجا میگید؟:d تو خود بازی که نداره گمونم:-/

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or