The Last of Us [پست اول حتماً خوانده شود]

• Thread starter Thread starter Akiba
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

کدامیک را بعنوان شاخص ترین مورد در TLOU پیش بینی میکنید ؟

• مجموع رای دهنده‌ها
    1,025
اتمسفر، جزئیات گرافیک و نورپردازی رو ناتی داگ با The Last of Us جوری خلق کرده که بقول Digital Foundry انتظار داشتیم روی PS4 و نسل بعد ببینیم !

این لوکیشن هاااا... جزئیات, اتمسفر و نورپردازی این لوکیشن ها تو حلقم:دی
33042433619665845180.jpg

14621041026916325182.jpg

86257662010888391634.jpg

مشکل من حالت یک هستش اکانتم با ریجن بازیم فرق می کنه حالا برای حل این مشکل چه کار کنم ؟؟؟
بازیم ریجن 2 هس!
برید یه اکانت ریجن 2 بسازید و کد بازی داخل اون بزنید
وقتی اکتیو شد میتونید روی بقیه اکانت های دستگاه هم بازی کنید

خب میشه یه راهنمایی کنید چه جوری اکانت ریجن 2 بسازم

خب میشه یه راهنمایی کنید چه جوری اکانت ریجن 2 بسازم
اول میری یه یوزر جدید تو دستگاهت درست میکنی بعدش یه اکانت میسازی و کشور رو انگلیس یا یه کشور اروپایی انتخاب میکنی کد رو اونجا اکتیو میکنی بعدش میری تو اکانت خودت بازی میکنی

دوستان یعنی اگه الان من بازی رو ریجن 2 بخرم میتونم کدش رو روی اکانت ریجن 2 بزنم بعد برم تو او یکی پروفیلم رو ریجن 1 online بازی کنم:-o ؟؟؟؟؟؟؟؟؟ مطمئنین؟؟؟؟ اگه اینجوری که خیلی خوبه من کلی دنبال ریجن 1 بازی گشتم

دوستان یعنی اگه الان من بازی رو ریجن 2 بخرم میتونم کدش رو روی اکانت ریجن 2 بزنم بعد برم تو او یکی پروفیلم رو ریجن 1 online بازی کنم:-o ؟؟؟؟؟؟؟؟؟ مطمئنین؟؟؟؟ اگه اینجوری که خیلی خوبه من کلی دنبال ریجن 1 بازی گشتم
بله هیچ مشکلی نداره
شما کد روی دستگاه خودتون اکتیو کنید میتونید روی بقیه اکانت ها هم استفاده کنید با هر ریجنی حالا میخواد 1 باشه یا 2 ،3 و ....
مثلا همین Tlou من ریجن 2 هستش
اکانت من ریجن یکه و اکانت داداشم ریجن 3 و الان هر دوتامون میتونیم مولتیش بریم

بله هیچ مشکلی نداره
شما کد روی دستگاه خودتون اکتیو کنید میتونید روی بقیه اکانت ها هم استفاده کنید با هر ریجنی حالا میخواد 1 باشه یا 2 ،3 و ....
مثلا همین Tlou من ریجن 2 هستش
اکانت من ریجن یکه و اکانت داداشم ریجن 3 و الان هر دوتامون میتونیم مولتیش بریم
اقا ما رو حرف شما داریم میرم بخریما اگه کار نکرد خفت میکنم:d ولی الان خودم دارم با btf3 تست میکنم ببینم می شه یا نه

اقا ما رو حرف شما داریم میرم بخریما اگه کار نکرد خفت میکنم:d ولی الان خودم دارم با btf3 تست میکنم ببینم می شه یا نه
دوست عزیز خیالت راحت. میشه . من خودم اکانتم ریجن 1 ـه ولی بیشتر بازیام ریجن 2 ـه و همین کار رو میکنم

داداش با سالم و خراب بودن ماشین ها که من کاری ندارم!!! اگر سالم بودند جای تعجب بود! رنگ بندی کاملا ایراد داره ! اگه ناتی داگ از اکتیویژن برای بقایای ماشین های خود الهام میگرفت خیلی بهتر از این میشد .. ماشین ها رو در حد PS2 کار کرده.. از نظر MGS 4 بازی کاملا قاقد باگ هست ، KZ2 هم چون یک بازی FPS هست ( چون این دسته از بازی ها مثل BF 3 سر تا پا باگ فراگرفته ) بی نقص ترین بازی این سبک هستش . از نظر انقلاب بودن KZ2 میتونی به نمایش های 2005 و 2006 مراجعه کنی.. اینم باید گفت TLOU انقلابی در سبک بازی هایی مثل واکینگ دد هست وبس چون uncharted کار خودش رو کرده .ناتی داگ هم خودش رو کاور زده " از سازنده ی آنچارتد" ! چرا باید این کار رو کنه؟! یعنی ما نمیدونیم بازی های ناتی داگ پرگرافیگ وجذاب هستند؟!

برادر 20 سااااااااااااااال ـه ماشین ها یه گوشه افتادن ! گرد و خاک ، کدر شدن ، زنگ زدگی :دی

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or