mohsen2012
کاربر سایت
دوستان می خواستم نظرتون رو درباره سلاحهای بازی بدونم؟ با کدام سلاح بازی بیشتر حال کردید:d
من با شاتگان- شکاری-تیروکمان-ریولور:d
دوستان می خواستم نظرتون رو درباره سلاحهای بازی بدونم؟ با کدام سلاح بازی بیشتر حال کردید:d
یه کلت دیگه - یه اصلحه اتش زا - اخرا هم m4 دست سربازا هست تو بیمارستان میتونی ورشون داریجز اينا اسلحه ي ديگه اي هم داره عايا ؟ :d
من الان میخوام آنلاین بازی کنم !
اولش که میرم تو می نویسه conecting بعد چه قدر طول میکشه تا وصل شه ؟؟؟
خیلی طول میکشه ؟ یا سرعت الان پایین هس ؟؟؟
یه سوال دیگه :
تفاوت ریجن 1 و 2 این بازی چیه ؟
سلام
من دارم با درجه سورویوال میرم ولی خیلی سخته و با کوچکترین حرکتی که می کنم متوجهم می شن و میریزن سرم,کسی پیشنهادی نداره یه لطفی بکنه و بهم بگه چی کار باید کرد؟؟؟؟البته به نظرم مهماتم تو این درجه کم پیدا شده یا من اشتباه می کنم,واسه این مشکل چی کار کنم برا کشتنشون؟ممنون
سلام
من دارم با درجه سورویوال میرم ولی خیلی سخته و با کوچکترین حرکتی که می کنم متوجهم می شن و میریزن سرم,کسی پیشنهادی نداره یه لطفی بکنه و بهم بگه چی کار باید کرد؟؟؟؟البته به نظرم مهماتم تو این درجه کم پیدا شده یا من اشتباه می کنم,واسه این مشکل چی کار کنم برا کشتنشون؟ممنون
بازی فوق العادس .. باگ دیده نمیشه (0.001 ) گرافیک و موزیک و حالت داستانی 10/10 . ولی بازی اشکال های خیلی جزیی داره! رنگ ماشین ها کاملا بی روح هست و این که نتونی در اونارو باز کنی عجیبه! نشانه روی اسلحه ها مخصوصا نوع پیستول ها کاملا غیر عادیه . وقتی شلیک میشه اسلحه حالت 80 درجه لگد میزنه! روی نارنجک های الکلی هم خوب کار نشده! بازی نسبت به عناوین دیگه 10/10 ولی از کلی 1 نمره باید پایین بیارند چون اشتباهات جزیی خیلی خیلی زیادی داره که با دو سه بار تموم کردن بازی و دیدن بازی نسل بعد متوجه میشوید.. تا حالا بازی هایی که بدون مشکل از نظر گیم پلی هستن MGS4 و KZ2 هستند که اگر توجه کنید انقلاب بازی های رایانه ای بودند که در حالت داستانی فاقد باگ یا مشکلی هستند و خیلی بعید به نظر میرسه انقلابی دیگر در صنعت بازی داشته باشیم.
دقت کردید کرکتر بیل G4Y بود:biggrin1:؟!
G4Y یعنی چی ؟
من 512 دارم .
حدوداً چه قدر طول میکشه ؟