orbis
کاربر سایت
من تا به حال یادم نمیاد به یک بازی نمره ۱۰ داده باشم تو زندگیم به نظرم هیچ بازی کامل نیست و هر بازی ایرادات خاص خودش رو داره !
The Last Of Us یکی از بهترین عناوینی بود که تو زندگیم تجربه کردم و فکر نکنم حالا حالا ها قرار باشه برام یه همچین تجربه ای تکرار شه.
ولی خب این باعث نمیشه بگم این بازی کاملا بدون ایراد بوده ! البته من نظر خاص خودم رو دارم مثل همه شما دوستان که مثلا چند جای بازی همچین یکم به نظرم میتونست بهتر باشه
برای مثال =>
۱) چرا یه نفر وقتی تو بازی اسلحه داره و با مخفی کاری میکشیش نه اسلحش بهت میرسه و نه هیچ گلوله ای ؟
۲) آیا میله یا تبر با کشتن دشمنان تموم میشن ؟
۳) بعضی مواقع تیر تیرکمون به هدف میخوره اما نمیشه برش داشت و بعضی مواقع نمیخوره بازم نمیشه برش داشت بعضی مواقع میخوره میشه برش داشت بعضی مواقع نمیخوره بازم میشه برش داشت !
۴) یکی دیگه از دلایل اینکه بازی یکم عصبیم کرد (البته میدونم خیلی هاتون باهام مخالفین ولی خب من اینجوریم!) سر درگرمی در مسیر یابی بود !
یعنی بعضی مواقع لقمه رو زیادی دور دهن میچرخوند از این ور برو از اونور بیا و از این حرفا که بعضا کلافه کننده بود (برای من!)
به نظرم میشد با پتانسیلی که این بازی با این اتمسفر بی نظیر و داستان فوق العاده داشت چالش های خیلی جذاب تری برای برخی مراحل وجود داشته باشه.
البته توجه کنید برای اینا نیم نمره کم شده نه بیشتر !
عجیب تر اینه که نمیتونی سوارشون بشی و بری دور دور !!!بازی فوق العادس .. باگ دیده نمیشه (0.001 ) گرافیک و موزیک و حالت داستانی 10/10 . ولی بازی اشکال های خیلی جزیی داره! رنگ ماشین ها کاملا بی روح هست و این که نتونی در اونارو باز کنی عجیبه!
بله ، Online pass میخوادواسه انلاین بازی کزدن کد میخواد؟
تا اونجایی که یادمه 3 روز اول این فروش رو کرده
امیدوارم به فروش فضایی 10 میلیون برسه که با وجود آخر نسل بودن بعیده اما به 5 تا هم برسه خوبه خلاصه که هرچی بفروشه حقشه
از نظر من بهترین بازیه تاریخه زندگیم بود
هر روز هم دارم آنلاین میزنم آنلاین بازاش بسم الله بیان ببینیم چی در چنته دارن
خب نظرتون قابل احترامه ولی به عقیده ی من هر بازی رو باید با بازیای هم نسلش مقایسه کنیم ببینیم ایا کامل تر از این بازی هست یا نه.
ینی با این فرض بازیای نسل های قبل که از هر لحاظ سراسر ایراد بودن حالا داستان شاید نه باید نمره ی 1 یا 2 بگیرن.ولی چون تو زمان خودشون خوب بودن نمره کامل هم گرفتن
ینی الان تلو تو هر زمینه ای چند سر و گردن بالاتر از بقیه بازیاست ولی خب یه سری ایراداتی داره که نسبت به بقیه بازیا نامحسوسه!
ینی چون کامل ترینه 10 حقشه به نظرم.
حالا بازم این ایراداتی که گرفتی هم واسه بعضیا شاید ایراد نباشه
مثلا اگه شما بخوای هرکسی رو می کشی تیر بگیری دیگه بازی حس بقا نداره سازنده ها هم به نظرم من باید همین کارو میکردن
یا در مورد چوب و اینا هم همین قضیه صادق هست.ینی اگه از بین نمیرفتن دیگه اون یه دونه اجر که مارو از مرگ نجات میداد معنایی نداشت.اصلا یکی از فرق تلو با بقیه بازیا همین کمبود مهماته.
در مورد تیر کمون معمولا چیزی که باید بشه میشه ینی اگه بزنی به هدف می تونی برش داری اگه نزنی نه.حالا یه سری باگم داره.
مورد 4 هم به نظر من مثبت بود چیه هی لوکیشن رو تو بازیا معلوم میکنن.
ولی اینا نظر منه .
رنگ ماشین ها کاملا بی روح هست و این که نتونی در اونارو باز کنی عجیبه! نشانه روی اسلحه ها مخصوصا نوع پیستول ها کاملا غیر عادیه . وقتی شلیک میشه اسلحه حالت 80 درجه لگد میزنه! روی نارنجک های الکلی هم خوب کار نشده! بازی نسبت به عناوین دیگه 10/10 ولی از کلی 1 نمره باید پایین بیارند چون اشتباهات جزیی خیلی خیلی زیادی داره که با دو سه بار تموم کردن بازی و دیدن بازی نسل بعد متوجه میشوید.. تا حالا بازی هایی که بدون مشکل از نظر گیم پلی هستن MGS4 و KZ2 هستند که اگر توجه کنید انقلاب بازی های رایانه ای بودند که در حالت داستانی فاقد باگ یا مشکلی هستند و خیلی بعید به نظر میرسه انقلابی دیگر در صنعت بازی داشته باشیم.
در کنار محترم بودن نظرتون یه بحثی هم روی مورد ها می کنیمبرای مثال =>
۱) چرا یه نفر وقتی تو بازی اسلحه داره و با مخفی کاری میکشیش نه اسلحش بهت میرسه و نه هیچ گلوله ای ؟
۲) آیا میله یا تبر با کشتن دشمنان تموم میشن ؟
۳) بعضی مواقع تیر تیرکمون به هدف میخوره اما نمیشه برش داشت و بعضی مواقع نمیخوره بازم نمیشه برش داشت بعضی مواقع میخوره میشه برش داشت بعضی مواقع نمیخوره بازم میشه برش داشت !
۴) یکی دیگه از دلایل اینکه بازی یکم عصبیم کرد (البته میدونم خیلی هاتون باهام مخالفین ولی خب من اینجوریم!) سر درگرمی در مسیر یابی بود !
یعنی بعضی مواقع لقمه رو زیادی دور دهن میچرخوند از این ور برو از اونور بیا و از این حرفا که بعضا کلافه کننده بود (برای من!)
از آخرین تمدن بشری 20 سال گذشته !!!!! طبیعتاً از ماشین ها چیزی جز یه مقدار بنزینِ ته باکشون چیزی نمونده ! مگه در حد چند تا ماشینی که گروههای مختلف داخل بازی بهشون رسیده باشن و سالم نگهشون داشته باشن !
بازی از لحاظ باگ خیلی خیلی کم باگ تر از اون دو تا بازی ای هست که مثال زدین ! KZ2 کجاش انقلاب بود ؟ MGS 4 هم بله زمان تا قبل از TLOU میشه گفت بهترین بود ولی وقتی خود کوجیما از این بازی کف بُر میشه یا حتی سایت ها و مجلاتی داریم که بگن گیم پلی بازی بعضی جاها از MGS 4 هم بهتر میشه دیگه حرفی برای گفتن باقی نمی مونه
داداش با سالم و خراب بودن ماشین ها که من کاری ندارم!!! اگر سالم بودند جای تعجب بود! رنگ بندی کاملا ایراد داره ! اگه ناتی داگ از اکتیویژن برای بقایای ماشین های خود الهام میگرفت خیلی بهتر از این میشد .. ماشین ها رو در حد PS2 کار کرده.. از نظر MGS 4 بازی کاملا قاقد باگ هست ، KZ2 هم چون یک بازی FPS هست ( چون این دسته از بازی ها مثل BF 3 سر تا پا باگ فراگرفته ) بی نقص ترین بازی این سبک هستش . از نظر انقلاب بودن KZ2 میتونی به نمایش های 2005 و 2006 مراجعه کنی.. اینم باید گفت TLOU انقلابی در سبک بازی هایی مثل واکینگ دد هست وبس چون uncharted کار خودش رو کرده .ناتی داگ هم خودش رو کاور زده " از سازنده ی آنچارتد" ! چرا باید این کار رو کنه؟! یعنی ما نمیدونیم بازی های ناتی داگ پرگرافیگ وجذاب هستند؟!