The Last of Us [پست اول حتماً خوانده شود]

• Thread starter Thread starter Akiba
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

کدامیک را بعنوان شاخص ترین مورد در TLOU پیش بینی میکنید ؟

• مجموع رای دهنده‌ها
    1,025
یک باگ بدی داره که نمیشه ازش گذشت . موقع کاور گرفتن ، وقتی توی محیط شلوغ جاتو عوض میکنی و دشمنان در حال حرکتن اEL از جلوشون رد میشه دشمنا نمیبیننش !!! . بیشتر از انگشتای دست واسم اتفاق افتاده و واقعا ND نباید این مسئله مهم رو ....

اگر توی اون حالت ، شما کمال دقت رو میکردید و سعی در دیده نشدن داشتید بعد به قول شما ELI یا همون Ellie سوتی میداد و توسط دشمن دیده میشد
و اصطلاحا لو میرفتید شما و سایر اونایی که این رو نکته ی منفی به حساب آوردند راضی میشدید؟
هر کی این رو نکته ی منفی بدونه توی انجام بازی تجدید نظر کنه ...

یک باگ بدی داره که نمیشه ازش گذشت . موقع کاور گرفتن ، وقتی توی محیط شلوغ جاتو عوض میکنی و دشمنان در حال حرکتن اEL از جلوشون رد میشه دشمنا نمیبیننش !!! . بیشتر از انگشتای دست واسم اتفاق افتاده و واقعا ND نباید این مسئله مهم رو ....

بهتر بود چند صفحه قبل تاپیک رو میخوندی بعدش میفهمیدی علت این کار ND چیه. بچه ها توضیح دادند.

اگر توی اون حالت ، شما کمال دقت رو میکردید و سعی در دیده نشدن داشتید بعد به قول شما ELI یا همون Ellie سوتی میداد و توسط دشمن دیده میشد
و اصطلاحا لو میرفتید شما و سایر اونایی که این رو نکته ی منفی به حساب آوردند راضی میشدید؟
هر کی این رو نکته ی منفی بدونه توی انجام بازی تجدید نظر کنه ...

من سه بار تمومش کردم . غیرتی نشو دوست دخ.. که نیست !!

من که نفهمیدم تو چی میگی ! . آقا جون چه ربطی داره میگم من رفتم جلوتر از اون کاور گرفتم اون میاد خوشحال ! از جلوش مثل شیر رد میشه بعد دشمن مثل بز سرشو میندازه میره . کمال دقتو میکردی !! چشم میرفتم الی رو بغلش میکردم میبردمش !!

من سه بار تمومش کردم . غیرتی نشو دوست دخ.. که نیست !!

من که نفهمیدم تو چی میگی ! . آقا جون چه ربطی داره میگم من رفتم جلوتر از اون کاور گرفتم اون میاد خوشحال ! از جلوش مثل شیر رد میشه بعد دشمن مثل بز سرشو میندازه میره . کمال دقتو میکردی !! چشم میرفتم الی رو بغلش میکردم میبردمش !!
دوست عزیز ، منظور ایشون چیز دیگه ای بود و اصلا ربطی به این حرف هایی که شما زدید نداشت.
ایشون گفتن اگه شما توسط الی لو میرفتید راضی میشدید؟ اونوقت اعصابتون خرد نمیشد که چه هوش مصنوعی رو مخی داره؟
اصلا امکان این نیست که تو این نسل حداقل ، اونقدر هوش مصنوعی قوی واسه پارتنر نوشته بشه که همیچین صحنه هایی بوجود نیاد.

۲
بعد از اینکه بیل میگه سوار شو شوما سوار نشو و تا اخر به مبارزه ادامه بده .مثل مور و ملخ کلیکر و رانر میرزن سرت یعنی هرچی میکشی بازم میان با تمام بدبختی همه رو کشتم وقتی تمام شدن بیلی مثل احمق ها بیخود و بی جهت به در و دیوار شلیک میکنه و کمک میخواد
جالبه صدای کلیکر میاد ولی خودش نیست تا یک ساعت هم اونجا وایستی بیلی همین جوری به در و دیوار شلیک میکنه . یه جای دیگه هم همین باگ رو داشت که الان یادم رفت کجا بود یادم اومد میگم .

الان این باگ به حساب نمیاد ؟!!!!!!!!!!!!!

وقتی خیلی غیر عادی بازی رو انجام می دید و به شلیک ها ی بی خود و بی جهت بیلی گیر می دید . یه جواب خیلی منطقی ( تو چهار چوب همون غیر عادی بودن شما ! ) وجود داره . جواب شما اینه :

اتفاقا این باگ نیست . هوش مصنوعی وحشتناکه بازی رو نشون می ده !!!!!!!!!!!!!!!! بیلی به قدری از حمله کلیکر ها و رانر ها وحشت زده شده و ادرنالین خونش ترشح شده که هوش از سرش پریده و حتی با وجود اینکه همشون کشته شدن باز داره شلیک می کنه !!!!!!!!!!!!!!!!! شما ریز بین نبودی متاسفانه !!!!!!!!!!!!!!!

P.S : اگه فن سر سخت این بازی هم باشید واقعا روتون می شه این صحبت هارو مطرح کنید ؟ قبل از عرضه بازی هم یکی از دوستان گیر داده بود که چرا موقع تیر خوردن جول با یه بانداژ کار تموم می شه و این صحبت ها !

موفق باشید

آخرین ویرایش:
بهتر بود چند صفحه قبل تاپیک رو میخوندی بعدش میفهمیدی علت این کار ND چیه. بچه ها توضیح دادند.

علت اینه که از خودتون دلیل تراشی میکنید . اسمش باگه . دلیل بیاریم که آره من باید حواسم به باگای بازیم باشه . من از همتون فن ترم ولی مشکلیه که وجود داره و فنهای مایکروسافت نمیخوام وقتی بازی میکنم این مشکلو ببینن . میفهمی ؟؟؟ اعصابم داغونه .

اتفاقا این باگ نیست . هوش مصنوعی وحشتناکه بازی رو نشون می ده ! بیلی به قدری از حمله کلیکر ها و رانر ها وحشت زده شده و ادرنالین خونش ترشح شده که هوش از سرش پریده و حتی با وجود اینکه همشون کشته شدن باز داره شلیک می کنه ! شما ریز بین نبودی متاسفانه !
موفق باشید

LOL
-------------------------

دوست عزیز ، منظور ایشون چیز دیگه ای بود و اصلا ربطی به این حرف هایی که شما زدید نداشت.
ایشون گفتن اگه شما توسط الی لو میرفتید راضی میشدید؟ اونوقت اعصابتون خرد نمیشد که چه هوش مصنوعی رو مخی داره؟
اصلا امکان این نیست که تو این نسل حداقل ، اونقدر هوش مصنوعی قوی واسه پارتنر نوشته بشه که همیچین صحنه هایی بوجود نیاد.

دوستت دارم !! . ممنون بابت ترجمه . پست قبلیمو عزیزم بخون . طلایی طلا . بابا این تاپیک که مال خودمونه نباید برا هم غیرتی بشیم .

علت اینه که از خودتون دلیل تراشی میکنید . اسمش باگه . دلیل بیاریم که آره من باید حواسم به باگای بازیم باشه . من از همتون فن ترم ولی مشکلیه که وجود داره و فنهای مایکروسافت نمیخوام وقتی بازی میکنم این مشکلو ببینن . میفهمی ؟؟؟ اعصابم داغونه .

خوب شد این بازی منتشر شد , دوستان یاد گرفتن " باگ " یعنی چی .

:|

LOL
-------------------------
منتظر واکنشت بودم ببینم چیه ! حالا خودت بسنج ببین واکنش بقیه به این کامنت چیه :
بعد از اینکه بیل میگه سوار شو شوما سوار نشو و تا اخر به مبارزه ادامه بده .مثل مور و ملخ کلیکر و رانر میرزن سرت یعنی هرچی میکشی بازم میان با تمام بدبختی همه رو کشتم وقتی تمام شدن بیلی مثل احمق ها بیخود و بی جهت به در و دیوار شلیک میکنه و کمک میخواد

LOL که هیچ ! کار از خنده هم گذشته و باید گریه کرد به حال این کامنت !

P.S : عجب باگی پیدا کردی =))

منتظر واکنشت بودم ببینم چیه ! حالا خودت بسنج ببین واکنش بقیه به این کامنت چیه :

LOL که هیچ ! کار از خنده هم گذشته و باید گریه کرد به حال این کامنت !

P.S : عجب باگی پیدا کردی =))

من چیزی که اتفاق افتاد رو نقل قول کردم. توهم نزدم مثل شما

دوستت دارم !! . ممنون بابت ترجمه . پست قبلیمو عزیزم بخون . طلایی طلا . بابا این تاپیک که مال خودمونه نباید برا هم غیرتی بشیم .

برادر ، من نه غیرتی شدم نه هرچیزی که شما اسم میخوای روش بذاری. من دارم میبینم الکی اعصابت خرده دارم واست دلیل میارم که به این دلایل این چیزی که شما میگی باگ نیست.
حداقل تو همین نسل یه نگاهی به بازیهایی که پارتنر داشتن بندازی میبینی این بازی هوش مصنوعیش فوق العاده ـست. اعصاب خردی هن که نداره. داریم با بحث میکنیم.
من میگم تو نسل بیشتر بازیها رو نگاه کنی ، این انتظاری که شما داری رو برآورده نمیکنن. امکان نداره الی بتونه مثل شما که پلیر هستی کاور گیری کنه و اگه قرار بود دشمن یا کلیکر ها به حرکات الی حساس باشن ، شما یهو لو میرفتی و همه چی بهم میریخت. اگه حاضر هستی اینطوری باشه که خب اون قضیه جداست.

من چیزی که اتفاق افتاد رو نقل قول کردم. توهم نزدم مثل شما

چیزی که اتفاق افتاد و تعریف کردی اسمش باگه فجیع بود ؟ اونی که این وسط در موهومات به سر می بره شمایی نه من !

وقتی گیر مذخرف داده بشه جواب مذخرف هم باید گرفته بشه دیگه !

خوب شد این بازی منتشر شد , دوستان یاد گرفتن " باگ " یعنی چی .

چاکرتیم . آخه خوشگل من وقتی یک بازی عنصر مخفی کاری چاشنی اصلیش باشه هوش مصنوعی بالایی میطلبه . این بازی از بس بی مشکله این مشکل والا بزرگ راحت دیده میشه و من الان باید یقه کدومتونو بگیرم ؟؟!

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or