The Last of Us [پست اول حتماً خوانده شود]

• Thread starter Thread starter Akiba
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

کدامیک را بعنوان شاخص ترین مورد در TLOU پیش بینی میکنید ؟

• مجموع رای دهنده‌ها
    1,025
مورد 2 این که مثلا اون سلاح میشکنه حالا چوب یا میله و مهمترش اینکه اونجوری خیلی یکنواخت میشد اگه نامحدود بود الان یکم استراتژی میطلبه
مورد 3 هم که من خودم همیشه دقت میکردم گاها که تیر ها میشکنن نمیشه برداشتشون ولی اگه سالم باشن میشه
مورد 4 روباهات موافقم و گاها ادمو گیج میکرد

در مورد ۲) نه چندان. نزدیک ۴ ۵ تا سلاح سرد طراحی شده بود میتونستن ۴ ۵ تا دیگه هم طراحی کنن چیز سختی نبود اما خب بازی خیلی به واقعیت نزدیک میشد و به نظرم اینجوری بازی ها خیلی بهتر میشن زمانی که به واقعیت نزدیک میشن. شاید یکی از دلایل اینکه من سر این یکم گیر دادم به خاطر عشقی بود که خودم با اون تبر میکردم ! اصلا جیگر آدم حال میومد وقتی یه نفر رو باهاش میزد شیتک میکرد :دی

در مورد ۳) من خودم چند بار زدم به مغز کیلیکر ها و تیر کاملا سالم بود اما نمیشد برش داشت و بعضی مواقع هم میخورد تو آهن و سنگ و ... و میشد برش داشت ! جدا نفهمیدم سیستمش چیه ...

خداییش با مورد ۴ موافقی ؟ :دی به هر کی گفتم مخالف بود اولین نفری هستی موافق بودی کم کم داشتم ناامید میشدم :))

ببخشید ولی خوب این یه بازی هس !
این انتظاراتی که شما داری تو سونی 5 بر آورده میشه:d

ولی من از این موردی که گفتی لذت برم چون واقعا بازی وسیع بود و روی تمام نقاط بازی به صورت دقیق کار شده بود حتی جا هایی که اصلا تو مسیر اصلی نیست !

مگه چه انتظاری داشتم ؟!؟!؟!
اتفاقا مواردی که گفتم هیچکدوم نیاز به سخت افزار قویتر و یا هوش مصنوعی بالاتر نداشت

راستی منم نگفتم از محیط لذت نبردم
منظور منم محیط های اضافه نبود اصلا دوست عزیز ، منم اتفاقا از محیط بزرگ لذت بردم مثل شما و هر چی اطاق ها و راه و جاده های اضافه هم بیشتر میشد به نظرم بهتر بود‌ !
منظور من اصلا این نبود

از ND بعیده جدا! چرا پا توی خون میذاری کفش خونی نمیشه و رد بذاره؟ (اینو برای این میگم چون این لامصبا ب هر چیز ریزی تو بازیاشون توجه زیاد نشان میدن)

از ND بعیده جدا! چرا پا توی خون میذاری کفش خونی نمیشه و رد بذاره؟ (اینو برای این میگم چون این لامصبا ب هر چیز ریزی تو بازیاشون توجه زیاد نشان میدن)

خداییش این مورد تو ذوق منم خورد :d برای اولین بار با هزار امید و اروز رفتم تو خون ولی رد پایی دیده نشد !! :d انتظار زیاد و بیجایی بود ولی خب NG هست بالاخره و انتظارات رو سقف .

بعضی دوستان یک سری توقعاتی دارن که واقعا ادم میشنوه شاخ درمیاره بالا یرید پایی بیاید رو این ps3 دیگه نمیشه چیزی فراتر از tlou ساخت انتظارات رو بزارید واسه نسل بعد
من هم دیشب بازیو تموم کردم کلا بعد از این بازی دیگه هیچ بازی به من نمیچسبه
جالبه زمانی که وسطای بازی بودم رفتم فیلم the road رو دیدم کلا جو اخروالزمانی منو گرفته شدید همش فکر میکنم دنیا داره نابود میشه:d یا اگه نابود بشه سرنوشت ما چی میشه یا اینه ما جزو بازمانده هاییم یا کسایی که همون اول به دیار باقی میرن

اگه قراره دنیا نابود بشه
خدا کنه کامل نابود و در یک لحظه همه چی تموم بشه
مثه دنیای تلو
و the road , book of eli , i am legend و این مدل فیلما نشه :d
پ ن : من یکی که دوست ندارم جزو بازمانده ها باشـم
دیار باقی گزینه بهتریه :d

اقا اینقد تعریف نکنین دیگه نامردا :| :دی
بزارین منم هفته دیگه کنکور بدم بعدش بشینم بازی کنم :دی
شب ی دقیقه میام نت کامنتا رو میخونم هر چی درس خوندم یادم میره :دی
پیشبینیه نقل قول ها:خو مگه کرم داری میای تو این تاپیک؟نیا :|
:دی

بازي فوق العادس
82136560503908384624.png

دقیقا منم مثله توام ولی از حالا گذاشتم دانلود شه کنکور دادم بیام بازی

خداییش این مورد تو ذوق منم خورد :d برای اولین بار با هزار امید و اروز رفتم تو خون ولی رد پایی دیده نشد !! :d انتظار زیاد و بیجایی بود ولی خب NG هست بالاخره و انتظارات رو سقف .

تنها حدسی که میشه زد اینه که زیر دستشون در رفته مگرنه حتی تو بعضی بازی ها درجه 2 این نسل هم این مورد رعایت شده!
ی چیز کاملا مشخص هست و اونم اینه هیچ بازی بی نقصی وجود خارجی نداره. این موردم چندان مهم نیست ولی توقع بیجا هم نیست تو ذوق میزنه باید قبول کرد.
اذیت کردن کلیکر ها هم واقعا لذت بخشه!:>

وقتی میبینم همه اومدن و تعریف کردن دیگه حوصلم نمیکشه منم بیام تعریف کنم مخصوصاً اینکه تقریبا 9 روز از اولین بار تموم کردن بازی میگذره و سایت هم اون موقع نبود دیگه اون موقع در اوج هیجان بودیم واسه نوشتن یه چیزی:dنظر من در مورد بازی رو هم اینطوری حساب کنید که بهترین بازی عمرم بود واقعاً:dمثل خیلیا که همینطور بود واسشون و واقعاً بازی یونیک بود از همه نظر:dفقط اومدم یه سوال کوچیک در مورد تطبیق صدا و تصویر کنم چون یه جاش مربوط به یه تیکه از یه کات سین از بازی هست تو اسپویلر میپرسم:
سوالم مربوط اون کات سینی که الی میزنه دیوید رو تیکه پاره میکنه با اون چاقوش میشه.من الان دو باره بازی رو تموم کردم بعد از تموم کردن هر بار هم گاهی اوقات هر دفعه میرم یه نگاه به بعضی از کات سینها میکنم ولی وقتی این کات سینو میبینیم صدا نداره فقط همین ولی زیرنویس و تصویر و اینا رو بصورت کامل داره...فقط همین.بنظر شما واسه چیه؟واسه شما هم پیش اومده؟

وقتی میبینم همه اومدن و تعریف کردن دیگه حوصلم نمیکشه منم بیام تعریف کنم مخصوصاً اینکه تقریبا 9 روز از اولین بار تموم کردن بازی میگذره و سایت هم اون موقع نبود دیگه اون موقع در اوج هیجان بودیم واسه نوشتن یه چیزی:dنظر من در مورد بازی رو هم اینطوری حساب کنید که بهترین بازی عمرم بود واقعاً:dمثل خیلیا که همینطور بود واسشون و واقعاً بازی یونیک بود از همه نظر:dفقط اومدم یه سوال کوچیک در مورد تطبیق صدا و تصویر کنم چون یه جاش مربوط به یه تیکه از یه کات سین از بازی هست تو اسپویلر میپرسم:
سوالم مربوط اون کات سینی که الی میزنه دیوید رو تیکه پاره میکنه با اون چاقوش میشه.من الان دو باره بازی رو تموم کردم بعد از تموم کردن هر بار هم گاهی اوقات هر دفعه میرم یه نگاه به بعضی از کات سینها میکنم ولی وقتی این کات سینو میبینیم صدا نداره فقط همین ولی زیرنویس و تصویر و اینا رو بصورت کامل داره...فقط همین.بنظر شما واسه چیه؟واسه شما هم پیش اومده؟

آره برای منم این اتفاق میفتاد !
دقیقا یادم نمیاد همینجا که شما گفتید بود یا نه اما بعضی مواقع زیر نویس خیلی شیک میومد ولی خبری از صدا نبود. :|

آره برای منم این اتفاق میفتاد !
دقیقا یادم نمیاد همینجا که شما گفتید بود یا نه اما بعضی مواقع زیر نویس خیلی شیک میومد ولی خبری از صدا نبود. :|

برای من همینجا فقط این اتفاق میفته نمیدونم چرا!:dشما هم اوریجینال گرفتید؟
راستی یادم نبود بگم اینو که برای من اوریجه بازی و این اتفاق میفته:d

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or