The Last of Us [پست اول حتماً خوانده شود]

• Thread starter Thread starter Akiba
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

کدامیک را بعنوان شاخص ترین مورد در TLOU پیش بینی میکنید ؟

• مجموع رای دهنده‌ها
    1,025
samiradin :
اونجا جوئل به الی دروغ میگه . میگه تو اون آزمایشگاه چندین نفر مثل تو بودن که با اینکه آلوده بودن ولی تبدیل نشده بودن . یجورایی به الی میقبولونه که تو بیمارستان حتی اگه تو نباشی کسایی هستن که بشه روشون آزمایش کرد .
و نسل انسانهارو نجات داد . در صورتی که فقط الی بوده که آلودگی روش اثر نداشته . و جوئل بخاطر احساسی که نسبت به الی پیدا کرده بود تسل بشریت رو به F داد :دی
اون تیکه هم الی بهش میگه بجون من قسم بخور که همه-ی این حرفها راسته جوئل هم قسم میخوره :دی

تنها راهش اينه كه امتياز زياد بگيريد(با دوستاتون بازي كنيد كه هماهنگ باشيد) و تو بازي هم بيشتر بكشيد تا از اين ابي ها زياد بگيريد . اصلا سخت نيست يكم بازي كنيد دستتون راه ميوفته . من راحت تا ١١٠-١١٣ ميرسم.
راهي هم براي بوست كردن نداره. ميتوني Skill هاي Reviver و First aid رو هم برداري تا امتياز بيشتر بگيري.
درست ميفرماييد ! تنها راهش هماهنگ بودن با دوستانه ! اگه كسي خواست منو اد كنه آنلاين ميزنم دوتا از دوستان هم هستن

یه جا بود یه تخته دارت بود بعد رفتم برگشتم دیدم الی و سَم دارن با هم دارت بازی می کنن خیلی جالب بود، آخرشم دعواشون شد

برای من که بیشتر اتفاقاتی که در E3 نشون داد در طول بازی به وجود اومده !
واقعا فوق فوق شاهکار نسل هس این بازی

آخرین ویرایش:
مگه هوی رین رو زیر سوال نبردن با اون حرکتشون ؟ از خارجی ها بعید نیست .کلا تو بازی موقعیتش نیست وگرنه میذاشتن .

حرفت متینه ..
ولی موقعیت هوی رین با این بازی بسیار متفاوته چون کمپانی ناتی داگ تو هیچکدوم از بازیهاش تا الان روی حرکات ملعون زوم نکرده و ذهن بازکن رو به مثالهای الکی پرت نکرده و زومش روی گیم پلی و کیفیت بازی بوده.
بخاطر همینه که موفقه.
و گرنه خدای جنگ جز کشتار بی رحمانه و تمهای سکسی یونانیهای قرون وسطای جذابیت خاصی نداره
من خدای جنگ چیزی خاص و نواوری جدیدی تا الان ندیدم جز کشتار تکراری و گرافیک بالا
ولی ناتی داگ بازیهاش هرسری از قبلش بهتر درخشیده و هیچ کدومش تقلیدی از قبلی نبوده.
و چیزی نمیشه به اخرین ما گفت جز شاهکار این نسل

- - -ویرایش - - -

یه سوال دوستان چرا خط خون در tlou اون چیزی که تویه e3نشون داد با چیزی که عرضه کردن متفاوت در اومد.
خیلی در باب خشابهای که از دشمنات میگیری و جیباشونو میگشتی صبحت میشد ولی هیچکدوم اتفاق نیوفتاد .
بکل بازیرو ریلز کردن.
متاسفانه حرف ناتی داگ در باب این بازی بسیار متفاوت بود.

- - -ویرایش - - -

یعنی واسه تک تک فضاهای بازی وقت گذاشتن. هیچ چیزی رو الکی شانسی پخش نکردند تو فضای بازی.
مثلا واسه پیدا کردن عناصر ساخت و ساز باید جاهایی رو بگردیم که منطقا اون چیز اونجا پیدا میشه.
(درجه Hard) : درجه سختی بازی فوق العادست. نه خیلی اسونه که الکی بازی رو تموم کنیم و نه خیلی سخت اعصاب خوردکنه که ادم از بازی متنفر بشه.
فشنگ مثل بازی های دیگه مثل حلوا پیدا نمیشه و باید قدر دونه دونه تیرها رو دونست.
این همه جزییات و دقت و گیم پلی عالی اونم با این مدت زمان فوق العاده بازی واقعا معرکه ست.
نمی دونم چرا اصلا دوست ندارم بازی تموم بشه.
خود همین شرکت ناوتی داگ به تنهایی میتونه دلیل خرید PS4 واسه نسل بعد بشه. (اگر چه دوست دارم هر دوشو بخرم ولی توانایی نداریم)

دوست من برو درجهsurviver بازیبرو باز کنه
اون موقع چاشنی بازی دست میاد.
اینجور که من متوجه شدم روال بازی تویه همه درجها از اسون تا بسیار سخت هم هیچ فرقی نمیکنه فقط با برداشتن دکمه مثلث و مربع و حذف دکمه r2 و هوشیاری کمی بالای دشمنات در درجه بسیار سخت روبرو میشی و گرنه روال همون رواله.
+اینکه بازی بسیار سوتی داره.

حرفت متینه ..
ولی موقعیت هوی رین با این بازی بسیار متفاوته چون کمپانی ناتی داگ تو هیچکدوم از بازیهاش تا الان روی حرکات ملعون زوم نکرده و ذهن بازکن رو به مثالهای الکی پرت نکرده و زومش روی گیم پلی و کیفیت بازی بوده.
بخاطر همینه که موفقه.
و گرنه خدای جنگ جز کشتار بی رحمانه و تمهای سکسی یونانیهای قرون وسطای جذابیت خاصی نداره
من خدای جنگ چیزی خاص و نواوری جدیدی تا الان ندیدم جز کشتار تکراری و گرافیک بالا
ولی ناتی داگ بازیهاش هرسری از قبلش بهتر درخشیده و هیچ کدومش تقلیدی از قبلی نبوده.
و چیزی نمیشه به اخرین ما گفت جز شاهکار این نسل

- - -ویرایش - - -

یه سوال دوستان چرا خط خون در tlou اون چیزی که تویه e3نشون داد با چیزی که عرضه کردن متفاوت در اومد.
خیلی در باب خشابهای که از دشمنات میگیری و جیباشونو میگشتی صبحت میشد ولی هیچکدوم اتفاق نیوفتاد .
بکل بازیرو ریلز کردن.
متاسفانه حرف ناتی داگ در باب این بازی بسیار متفاوت بود.

- - -ویرایش - - -

دوست من برو درجهsurviver بازیبرو باز کنه
اون موقع چاشنی بازی دست میاد.
اینجور که من متوجه شدم روال بازی تویه همه درجها از اسون تا بسیار سخت هم هیچ فرقی نمیکنه فقط با برداشتن دکمه مثلث و مربع و حذف دکمه r2 و هوشیاری کمی بالای دشمنات در درجه بسیار سخت روبرو میشی و گرنه روال همون رواله.

اتفاقا ناتی داگ به همه چیز هایی که قولش رو داده بود عمل کرده تازه بیشترم عمل کرده !
فقط توی اون تیر برداشتن بود که به قول یکی از بچه ها نمیشه تیر شاتگان رو شمرد که (تازه توی تیر قرار دادن توی تفنگ ها قشنگ به همون تعداد میشمره و میزاره) علاوه بر اون اگه بخواد تیر رو به اون صورت برداره زمان خیلی گرفته میشه و راحت کشته میشه (در صورت مقابله با کلیکر ها )
این بازی واقعا از هر نظر عالی و کامل هستش و فوق فوق شاهکار این نسل

یه جا بود یه تخته دارت بود بعد رفتم برگشتم دیدم الی و سَم دارن با هم دارت بازی می کنن خیلی جالب بود، آخرشم دعواشون شد

برای من که بیشتر اتفاقاتی که در E3 نشون داد در طول بازی به وجود اومده !
واقعا فوق فوق شاهکار نسل هس این بازی

بعدش می تونی بری با جول یه دارت پرتاب کنی :دی جالبیش اینه که الی و سم که اینهمه دعوا می کردن همه رو زدن توی صفحه ولی جول پرت میکنه می خوره توی دیوار =))

مثلاً ؟! :-/

سرور های مولتی پلیر عالی طراحی شدن . از این بابت بچه های nd یه اموزشی به سانتا می دادن بد نمی شد ! تا حالا یک بار هم به مشکل نخوردم .

آخرین ویرایش:
بعدش می تونی بری با جول یه دارت پرتاب کنی :دی جالبیش اینه که الی و سم که اینهمه دعوا می کردن همه رو زدن توی صفحه ولی جول پرت میکنه می خوره توی دیوار =))

مثلاً ؟! :-/

الی و تس از جلوی دشمن زد میشن و بهشم حتی برخورد میکنن طرف متوجه نمیشه.
و خیلهای دیگه.من کار به بگهاش ندارم .
ولی اینجور سوتیها در حالت تک نفره خیلی ضایعست
منم هیچ وقت دست روی شاهکارهای ناتی داگ نمیزارم چون خیلی قبولش دارم.

- - -ویرایش - - -

اتفاقا ناتی داگ به همه چیز هایی که قولش رو داده بود عمل کرده تازه بیشترم عمل کرده !
فقط توی اون تیر برداشتن بود که به قول یکی از بچه ها نمیشه تیر شاتگان رو شمرد که (تازه توی تیر قرار دادن توی تفنگ ها قشنگ به همون تعداد میشمره و میزاره) علاوه بر اون اگه بخواد تیر رو به اون صورت برداره زمان خیلی گرفته میشه و راحت کشته میشه (در صورت مقابله با کلیکر ها )
این بازی واقعا از هر نظر عالی و کامل هستش و فوق فوق شاهکار این نسل

خب روال اگر بخواد اخر زمانی باشه باید به این موضع توجه خواصی میکردن.
خب اگر اینطور شما red deadرو بازی کردی خب اونم جیب دشمناشو خالی میکرد بدون هیچ اتلاف وقتی باید تو بازی یه ایتمی برای جمع اوردی غذا به اندازه نیاز میزاشتن.
در حالی که تو e3میگفتن روال شبانه روز همونطور که الی میگفت ما شبانه روز در حال مبارزه هستیم ولی همش روز بود.
نه اینکه الی هی بگه گشنمه غذا میخوام .

الی و تس از جلوی دشمن زد میشن و بهشم حتی برخورد میکنن طرف متوجه نمیشه.
و خیلهای دیگه.من کار به بگهاش ندارم .
ولی اینجور سوتیها در حالت تک نفره خیلی ضایعست
منم هیچ وقت دست روی شاهکارهای ناتی داگ نمیزارم چون خیلی قبولش دارم.

اون سوتی نیست ! اون اسمش حذف اشتباهات هوش مصنوعیه برای اینکه به تاکتیک گیمر لطمه نخوره :دی گویا هر صفحه باید اینو توضیح بدم :دی
کماکان منتظر اون خیلیهای دیگه هستم ! :دی

اگه الی (شخصیت همراه ) از جلوی دشمن رد می شد بهش گیر میدادن و درگیری صورت میگرفت خیلی ها میومدن از این موضوع ایراد میگرفتن !
البته من در حین بازی خیلی برام کم پیش اومده الی از جلوی دشمن رد بشه و همیشه پشت سرمه و درست مخفی میشه !

با نهایت تاثر و تاسف امروز بازی تموم شد :(
به واقع میشه گفت تلاش برای زنده موندن تو این بازی معنا پیدا میکنه‌ ! اینکه دیگه خبری از صحنه های اکشن و بکش بکش نیست و باید برای هر دونه از گلوله هاتون برنامه داشته باشید !
زمانی آدم معنی این سبک بازی رو متوجه میشه که یدونه آجر به کمکش میاد و جونش رو نجات میده. به واقع زمانی که دیگه نیاز نیست یه ماشین گان بردارید بگیرید رو دشمن ! همین که یه آجر تو سرش خرج کنید کافیه !

بعد از این بازی واقعا نمیدونم باید چه بازی رو جایگزین این شاهکار کنم ! تا مدتی هیچ عنوانی نمیتونه جاشو پر کنه.

اسپویل داستانی نداره اما بهتره نخونید چون یکم بازی رو قابل پیشبینی میکنه براتون (در رابطه با یکی از مرحله ها)
به نظرم یکی از بهترین مرحله ها همون فصل زمستون بود که برای اولین بار کنترل الی رو دست میگیریم. واقعا این مرحله فوق العاده طراحی شده ! به نظرم گرافیک هم تو این مرحله خیلی بهتر به چشم میاد و داستانی هم که نقل میشه واقعا جالبه در نوع خودش !

یکی از بهترین نکات بازی هم شخصیت پردازی فوق العاده این بازیه !
شما اینبار قرار نیست یه ابر قهرمان از خود گذشته رو کنترل کنید. Joel فقط یه انسان معمولیه که برای زنده موندن حاضر به هر کاری دست بزنه.

اسپویل آخر بازی به هیچ عنوان اگه بازی رو تموم نکردید نخونید !
همونطور که تو آخر بازی دیدیم که چجوری Joel حاضر نشد جون یک نفر رو در برابر یک شانس بزرگ در رابطه با نجات نسل بشر معامله کنه !

نمره من به این بازی => 9.5

متاسفانه برای من هم تمومو شد بازی !!!=((
واقعا تا یه مدتی بازی کردن هر بازی ای برام بی معنی هس چون بازی های دیگه حتی به استاندارد های این بازی هم نزدیک نیستند !
بهترین بازی ای بود که بازی کردم (تا قبل از این بهترین بازیی که کردم U2 ) اما با بازی کردن Tlou این بازی به جایگاهی پایین تر رفت !
نمره من : 10

خُب هرچقدر سعی کردم خورد خورد بازی کنم ولی بالاخره بعد از 16 ساعت و 10 دقیقه و 158 بار مردن روی درجه سختی Hard بازی تموم شد . میشه گفته چالش برانگیز ترین بازی بود که توی این نسل حداقل تجربه کردم !

Hollly Shiiit @ داستان و روایت داستانی, شخصیت پردازی, ابعاد ارتباط بین شخصیت ها بخصوص جوئل و الی, دیالوگ ها و صداگزاریشون ! جداً انقلابی هست در نوع خودش و هر بازی و حتی فیلم و سریال تو این ژانر رو کنار میزنه !

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or