خب دوستان حالا که بازی تموم شد بیاید درباره Season Pass بگید![]()
اگه کسی اطلاعات داره بگه لطفا ! DLC داستانی هست یا فقط مربوط به مولتیه ؟ از PSN بخریمش ؟
دیگه 9.5-10 واقعا حقشهچقدر خوش اشتها :d ولی یه سوال واقعا نمره 10 حق بازی یا نه راستشو بگین؟؟؟
خب دوستان حالا که بازی تموم شد بیاید درباره Season Pass بگید![]()
اگه کسی اطلاعات داره بگه لطفا ! DLC داستانی هست یا فقط مربوط به مولتیه ؟ از PSN بخریمش ؟

نظر و سلیقه اتون هست و ربطی به من نداره ولی خب با اینهمه تعریفی که از بازی کردید کم نمره ندادید ؟:d
من تا به حال یادم نمیاد به یک بازی نمره ۱۰ داده باشم تو زندگیم به نظرم هیچ بازی کامل نیست و هر بازی ایرادات خاص خودش رو داره !
The Last Of Us یکی از بهترین عناوینی بود که تو زندگیم تجربه کردم و فکر نکنم حالا حالا ها قرار باشه برام یه همچین تجربه ای تکرار شه.
ولی خب این باعث نمیشه بگم این بازی کاملا بدون ایراد بوده ! البته من نظر خاص خودم رو دارم مثل همه شما دوستان که مثلا چند جای بازی همچین یکم به نظرم میتونست بهتر باشه
برای مثال =>
۱) چرا یه نفر وقتی تو بازی اسلحه داره و با مخفی کاری میکشیش نه اسلحش بهت میرسه و نه هیچ گلوله ای ؟
۲) آیا میله یا تبر با کشتن دشمنان تموم میشن ؟
۳) بعضی مواقع تیر تیرکمون به هدف میخوره اما نمیشه برش داشت و بعضی مواقع نمیخوره بازم نمیشه برش داشت بعضی مواقع میخوره میشه برش داشت بعضی مواقع نمیخوره بازم میشه برش داشت !![]()
۴) یکی دیگه از دلایل اینکه بازی یکم عصبیم کرد (البته میدونم خیلی هاتون باهام مخالفین ولی خب من اینجوریم!) سر درگرمی در مسیر یابی بود !
یعنی بعضی مواقع لقمه رو زیادی دور دهن میچرخوند از این ور برو از اونور بیا و از این حرفا که بعضا کلافه کننده بود (برای من!)
به نظرم میشد با پتانسیلی که این بازی با این اتمسفر بی نظیر و داستان فوق العاده داشت چالش های خیلی جذاب تری برای برخی مراحل وجود داشته باشه.
البته توجه کنید برای اینا نیم نمره کم شده نه بیشتر !
من تا به حال یادم نمیاد به یک بازی نمره ۱۰ داده باشم تو زندگیم به نظرم هیچ بازی کامل نیست و هر بازی ایرادات خاص خودش رو داره !
The Last Of Us یکی از بهترین عناوینی بود که تو زندگیم تجربه کردم و فکر نکنم حالا حالا ها قرار باشه برام یه همچین تجربه ای تکرار شه.
ولی خب این باعث نمیشه بگم این بازی کاملا بدون ایراد بوده ! البته من نظر خاص خودم رو دارم مثل همه شما دوستان که مثلا چند جای بازی همچین یکم به نظرم میتونست بهتر باشه
برای مثال =>
۱) چرا یه نفر وقتی تو بازی اسلحه داره و با مخفی کاری میکشیش نه اسلحش بهت میرسه و نه هیچ گلوله ای ؟
۲) آیا میله یا تبر با کشتن دشمنان تموم میشن ؟
۳) بعضی مواقع تیر تیرکمون به هدف میخوره اما نمیشه برش داشت و بعضی مواقع نمیخوره بازم نمیشه برش داشت بعضی مواقع میخوره میشه برش داشت بعضی مواقع نمیخوره بازم میشه برش داشت !![]()
۴) یکی دیگه از دلایل اینکه بازی یکم عصبیم کرد (البته میدونم خیلی هاتون باهام مخالفین ولی خب من اینجوریم!) سر درگرمی در مسیر یابی بود !
یعنی بعضی مواقع لقمه رو زیادی دور دهن میچرخوند از این ور برو از اونور بیا و از این حرفا که بعضا کلافه کننده بود (برای من!)
به نظرم میشد با پتانسیلی که این بازی با این اتمسفر بی نظیر و داستان فوق العاده داشت چالش های خیلی جذاب تری برای برخی مراحل وجود داشته باشه.
البته توجه کنید برای اینا نیم نمره کم شده نه بیشتر !
ولی من از این موردی که گفتی لذت برم چون واقعا بازی وسیع بود و روی تمام نقاط بازی به صورت دقیق کار شده بود حتی جا هایی که اصلا تو مسیر اصلی نیست !۴) یکی دیگه از دلایل اینکه بازی یکم عصبیم کرد (البته میدونم خیلی هاتون باهام مخالفین ولی خب من اینجوریم!) سر درگرمی در مسیر یابی بود !
توی توییت های Neil Druckmann خوندم که بازی DLC داستانی داره :d بازی انحصاریه پس باید از PSN بخرین :d
یکی از 3 دی ال سی، داستانی هست که معلوم نیست داستان چیه! ولی امیدوارم برای 20 سال قبل از وقایع بازی باشه
از psn هم باید خرید دیگه
دیگه 9.5-10 واقعا حقشه
دوستان يه سوال : من بازي رو دو بار تموم كردم ولي بار سوم وقتي دستگاه عمودي بود افتاد زمين و سي دي تلو هم توش بود اولش تو لودينگ گير مي كرد ( همون لودينگي كه تلو خاموش روشن ميشه ) بعد وقتي شستمش رفتم تو بازي و فكر كردم درست شده . اما به يه جاي خاصي از بازي كه ميرسم كلا بازي صامت ميشه و لودينگ چپتر ها 10 دقيقه طول ميكشه . وقتي هم جول ميميره دستگاه مي هنگه . يعني حتي تو كات سين ها هم وقتي زيرنويس ها مي آن صدايي شنيده نميشه .
تصميم گرفتم بازي رو از اول شروع كنم . دوباره به همون جا كه رسيدم همون آش و همون كاسه .
خواهش مي كنم ازتون يه كمكي بم بكنين .
پ.ن : آنلاين راحت ميزنم .