The Last of Us [پست اول حتماً خوانده شود]

• Thread starter Thread starter Akiba
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

کدامیک را بعنوان شاخص ترین مورد در TLOU پیش بینی میکنید ؟

• مجموع رای دهنده‌ها
    1,025
برای من همینجا فقط این اتفاق میفته نمیدونم چرا!:dشما هم اوریجینال گرفتید؟
راستی یادم نبود بگم اینو که برای من اوریجه بازی و این اتفاق میفته:d

بله مثل اینکه ارتباطی با بازی نداره چون منم بازیم اورجینال
و جالبتر از اون که به احتمال زیاد مشکل از دستگاه هم نیست چون رو Super Slim این بازی رو اجرا کردم که نو هستش و اولین بلوری هستش که تو دستگاه قرار میگره !
پس یه مشکل کوچیک که به زودی احتمالا با یه پچ درست میشه

سلام به همه دوستان
2 روز هست که بازی رو تموم کردم و یه حس بدی بهم دست داده چون میدونم تا چند سال دیگه هیچ بازی بهم مزه نمیده !
یه سوال داشتم و اونم اینه که DLC واسه بازی منتشر شده یا هنوز باید صبر کنیم؟

سلام
قضیه این normal + و ... قضیشون چیه؟؟؟؟؟؟
از کدوم قسمت باید انتخابشون کرد؟؟؟؟؟؟؟
راستش من چیزی ندیدم تو منو اینطوری باشه.
ممنون میشم راهماییم کنید

- - -ویرایش - - -

کسی با کانکت شدن به سرور های بازی مشکلی نداره ؟
من که 2-3 روز پیش 30 دقیقه آنلاینشو بازی کردم و مشکلی نداشت

سلام
قضیه این normal + و ... قضیشون چیه؟؟؟؟؟؟
از کدوم قسمت باید انتخابشون کرد؟؟؟؟؟؟؟
راستش من چیزی ندیدم تو منو اینطوری باشه.
ممنون میشم راهماییم کنید

- - -ویرایش - - -

من که 2-3 روز پیش 30 دقیقه آنلاینشو بازی کردم و مشکلی نداشت

بازی رو تموم کنی اولین گزینه تو منو میشه ادامه بازی روی نرمال + یا هارد + بستگی داره اول روی کدوم تموم کرده باشی .

در ضمن یه نکته دیدم تو یه سایت خارجی گفتم بگم بد نباشه . میتونین وقتی بازی رو روی نرمال تموم کردین وقتی نرمال + باز شد چپتر اول رو تموم کنید به منو برگردید سوروایور + هم باز میشه میتونین روی اون تموم کنید که همه تروفی های درجه های سختی رو یه دفه باز کنید .دیگه نیاز نیست یه بار روی سوروایور تموم کنید تا سوروایور + باز شه .

سوالم مربوط اون کات سینی که الی میزنه دیوید رو تیکه پاره میکنه با اون چاقوش میشه.من الان دو باره بازی رو تموم کردم بعد از تموم کردن هر بار هم گاهی اوقات هر دفعه میرم یه نگاه به بعضی از کات سینها میکنم ولی وقتی این کات سینو میبینیم صدا نداره فقط همین ولی زیرنویس و تصویر و اینا رو بصورت کامل داره...فقط همین.بنظر شما واسه چیه؟واسه شما هم پیش اومده؟
من مشکل صدا ندارم ولی تو قسمت کات سین ها دنبال این کات سین گشتم پیدا نکردم کدومه؟:d

من مشکل صدا ندارم ولی تو قسمت کات سین ها دنبال این کات سین گشتم پیدا نکردم کدومه؟:d
اخرين مرحله ي زمستون،الي اون چاقو رو زير ميز پيدا مي كنه مي زنه مي تركونش
پ.ن: نكنه تو هم تو ماراتون شركت كرده بودي و ميزدي كاتسين ها بره؟:-/

اخرين مرحله ي زمستون،الي اون چاقو رو زير ميز پيدا مي كنه مي زنه مي تركونش
پ.ن: نكنه تو هم تو ماراتون شركت كرده بودي و ميزدي كاتسين ها بره؟:-/

نه تو بازی که میدونم کجاست من تو منو بازی اونجا که لیست همه کات سین ها هست میگم نمیدونم کدوم یکی هست

یه نکته در مورد بازی!
اسپویل نیست ولی داخل اسپویل میذارم!
تقریبا هرچی افکت و محیط خفن که توی آنچارتد ها بود رو تو این بازی شاهد بودیم ... فقط محیط بیابونی و شنزار کم داشت .. :دی
لطفا توی DLC که قراره بیاد این محیط رو هم قرار بدین ... :دی

این مشکل صدا نداشتن کات سینها یه مشکل رندوم هستش :دی
یعنی ربطی به کاتسین خاصی نداره واسه من یبار تو نگاه کردن کاتسین اول بازی صدا نداشتم یبار وسطیا .
البته من نسخه-ی اورجینال رو بازی نکردم احتمال داره نسخه اصلی این مشکل رو نداشته باشه :دی

اسم بده:d
It's me ;)

این مشکل صدا نداشتن کات سینها یه مشکل رندوم هستش :biggrin1:
یعنی ربطی به کاتسین خاصی نداره واسه من یبار تو نگاه کردن کاتسین اول بازی صدا نداشتم یبار وسطیا .
البته من نسخه-ی اورجینال رو بازی نکردم احتمال داره نسخه اصلی این مشکل رو نداشته باشه :biggrin1:​

من که کلا مشکل صدا نداشتم تو بازی . البته من با دیسک اورجینال بازی میکنم ولی اونایی هم که از store خریدن مشکلی نداشتن .

من 3 بار بازی رو رفتم و توی این قسمت هر 3 بار صدا نیومد اما زیرنویس اومد :d
اول بازی که با تامی و سارا در میریم اونجا یه قسمتش زیرنویس میاد و صدا نمیاد :d خیلی هم کمه در حد 5-6 کلمه

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or