The Last of Us [پست اول حتماً خوانده شود]

• Thread starter Thread starter Akiba
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

کدامیک را بعنوان شاخص ترین مورد در TLOU پیش بینی میکنید ؟

• مجموع رای دهنده‌ها
    1,025
تو قسمت پاییز که با تامی و همسرش رو به رو میشیم، چرا بعد از اون صحبتی که با تامی می کنیم و درگیری پیش میاد بعدش که الی و زن تامی رو می بینیم به جر و بحثی بین تامی و زنش و جوئل پیش میاد و بعدش هم الی قهر می کنه میره ؟

سوالم مربوط اون کات سینی که الی میزنه دیوید رو تیکه پاره میکنه با اون چاقوش میشه.من الان دو باره بازی رو تموم کردم بعد از تموم کردن هر بار هم گاهی اوقات هر دفعه میرم یه نگاه به بعضی از کات سینها میکنم ولی وقتی این کات سینو میبینیم صدا نداره فقط همین ولی زیرنویس و تصویر و اینا رو بصورت کامل داره...فقط همین.بنظر شما واسه چیه؟واسه شما هم پیش اومده؟
منم توجه کردم اتفاقا ولی فکر کنم از قصد این کار رو کردن صحنه دراماتیک تر بشه! چون موزیکش قطع نمیشه
من مشکل صدا ندارم ولی تو قسمت کات سین ها دنبال این کات سین گشتم پیدا نکردم کدومه؟:d
این کاتسینه جزء اون کاتسین هایی نیست که میتونی تو منو ببینی حتما باید چپتر رو از اول بری:d
تو قسمت پاییز که با تامی و همسرش رو به رو میشیم، چرا بعد از اون صحبتی که با تامی می کنیم و درگیری پیش میاد بعدش که الی و زن تامی رو می بینیم به جر و بحثی بین تامی و زنش و جوئل پیش میاد و بعدش هم الی قهر می کنه میره ؟
فکر کنم نمیخواست یه نفر دیگه واسه خاطر اون بمیره میگفت من نمیتونم آلوده بشم نمیخواد نگران من باشی!

آخرین ویرایش:
این یه تیکه خیلی جالب بود ..
46198645523272257007.jpg

الی یه دونه ازین دستگاه های بازی میبینه و کلی ازش تعریف میکنه و میگه که یه دوست داشته که قبلا با اینا بازی کرده و خیلی جالبه و درمورد بازیش و
کاراکتر بازی توضیح میده ...
جوئل هم جفت پا میره تو ذوقش میگه : من هیچ وقت ازینا دوست نداشتم! :d (طرفدار این چیزا نبودم) (تو هم برو شغل
شریف قاچاقچی رو ادامه بده:d)
بعد الی میگه : کاش میتونستم با یکی ازینا بازی کنم:((
من : الی جان بیا خونمون با هم PS3 بزنیم:d

این یه تیکه خیلی جالب بود ..
46198645523272257007.jpg

الی یه دونه ازین دستگاه های بازی میبینه و کلی ازش تعریف میکنه و میگه که یه دوست داشته که قبلا با اینا بازی کرده و خیلی جالبه و درمورد بازیش و
کاراکتر بازی توضیح میده ...
جوئل هم جفت پا میره تو ذوقش میگه : من هیچ وقت ازینا دوست نداشتم! :d (طرفدار این چیزا نبودم) (تو هم برو شغل
شریف قاچاقچی رو ادامه بده:d)
بعد الی میگه : کاش میتونستم با یکی ازینا بازی کنم:((
من : الی جان بیا خونمون با هم PS3 بزنیم:d
اگه الی از اینا دوست داره که the last of us رو بازی کنه ذوق مرگ میشه :d:d:d

منم توجه کردم اتفاقا ولی فکر کنم از قصد این کار رو کردن صحنه دراماتیک تر بشه! چون موزیکش قطع نمیشه
این کاتسینه جزء اون کاتسین هایی نیست که میتونی تو منو ببینی حتما باید چپتر رو از اول بری:d
این هم ممکنه ولی خوب احتمالش زیاد نیست:d
راستی این Cut Scene رو میشه دید توی همون بخش Cut Sceneها برید هست:d

عجیبه که من تا حالا به این مشکل قطعی صدا برنخوردم! :d (خدا رو شکر :d )
خدا رو شکر:dولی این مشکلی که من میگم برای من فقط توی دیدن Cutsceneها از توی Gallery در منو هست:dمیخواین از اونجا یه نگاه بندازین مطمئن شید

----------------------
فکر نکنم به دستگاه اینا ربطی داشته باشه مثلاً دستگااه من Fat هست که توی همین کات سین این مشکل رو داره ولی یکی دیگه از دوستان در Super Slim همچین مشکلی داره.حالا شاید یه پچ دادن درست شد اگرم ندادن خیلی مهم نیست چون فقط همین یه کات سین خیلی کوتاهه که همچین اتفاقی می افته:dالبته شاید فقط یکی نباشه برای بقیه نمیدونم

آقا کسی جواب ما رو نداد
DLC این بازی منتشر شده؟ اگه منتشر شده چطور باید به دستش آورد؟
نه فعلاً خبری نیست از DLC داستانی به این زودی :d
------------------------

راستی دوستان نظرتون راجع به این DLC داستانی چیه؟یعنی به نظرتون کی اتفاق میفته و در چه بازه ی زمانی و در نقش کی و اینا!:dاگر میخواین نظرتون رو بگید لطفاً تو اسپویلر بگید که چیزی واسه بقیه اسپویل نشه:dمنم خودم الآن نظرمو تو اسپویلر مینویسم:
به نظرم باید همون اول بازی باشه این DLC داستانی!یعنی همون زمانی که ما نقش Sarah رو بر عهده داریم و جوئل در شهر هست و بیماری در حال شیوعه.فکر میکنم که DLC داستانی در همین موقع باشه و نقش اصلیش همین Joel باشه نه کس دیگه و در واقع بتونیم بفهمیم که این ویروس چجوری اصلاً درست شد و چجوری شیوع داشته پیدا میکرده که خود این موضوع خیلی جذابه بنظرم:dچون به اون کار Joel هم برمیگرده چون میخواست یه کاری رو حتماً بگیره وقتی داشت با تلفن صحبت میکرد و احتمالآً وقتی سر کار میره مثلاً این اتفاق در حال رخ دادن بوده و بعد هم توی ماشین تامی ازش میپرسه که چه اتفاقی افتاد Joel هم میگه بعداً میگم بهت پس این حرف تائید میکنه که Joel در حادثه حضور داشته و میدونه قضیه چیه:dبه نظر من 70% احتمال داره که DLC داستانی همین قسمتی که گفتم باشه چون هم میتونه خیلی چیزها رو معلوم کنه و جذابیت خیلی بالایی هم میتونه داشته باشه:d

------------------------

راستی دوستان نظرتون راجع به این DLC داستانی چیه؟یعنی به نظرتون کی اتفاق میفته و در چه بازه ی زمانی و در نقش کی و اینا!:dاگر میخواین نظرتون رو بگید لطفاً تو اسپویلر بگید که چیزی واسه بقیه اسپویل نشه:dمنم خودم الآن نظرمو تو اسپویلر مینویسم:
به نظرم باید همون اول بازی باشه این DLC داستانی!یعنی همون زمانی که ما نقش Sarah رو بر عهده داریم و جوئل در شهر هست و بیماری در حال شیوعه.فکر میکنم که DLC داستانی در همین موقع باشه و نقش اصلیش همین Joel باشه نه کس دیگه و در واقع بتونیم بفهمیم که این ویروس چجوری اصلاً درست شد و چجوری شیوع داشته پیدا میکرده که خود این موضوع خیلی جذابه بنظرم:dچون به اون کار Joel هم برمیگرده چون میخواست یه کاری رو حتماً بگیره وقتی داشت با تلفن صحبت میکرد و احتمالآً وقتی سر کار میره مثلاً این اتفاق در حال رخ دادن بوده و بعد هم توی ماشین تامی ازش میپرسه که چه اتفاقی افتاد Joel هم میگه بعداً میگم بهت پس این حرف تائید میکنه که Joel در حادثه حضور داشته و میدونه قضیه چیه:dبه نظر من 70% احتمال داره که DLC داستانی همین قسمتی که گفتم باشه چون هم میتونه خیلی چیزها رو معلوم کنه و جذابیت خیلی بالایی هم میتونه داشته باشه:d
اگه dlc اینجوری که تو گفتی باشه پس باید بعد از مرگ سارا شروع بشه که سارا بغل جول مرد و تامی هم پیشش بود ازاینجا به بعد که دوتا داداش با هم هستن دیگه معلوم نیست چی میشه و چطور از پیش هم میرن و ...
راستی این Cut Scene رو میشه دید توی همون بخش Cut Sceneها برید هست:d
من از گالری این کات سین رو پیدا نکردم! کات سین های قبل و بعدش کدومان؟

------------------------

آره جالب میشه اگه در این رابطه باشه این DLC

ولی به نظر من احتمال اینکه مربوط باشه به اون دو تا برادر سیاه پوست بیشتره اگه اشتباه نکنم اسم کوچیک Sam بود ! فکر کنم DLC داستان این دو برادر رو روایت کنه !
البته خود برادر Joel هم میتونه موضوع جالبی باشه ! به هر صورت داستان The Last Of Us پتانسیل وحشتناکی داره از هر سمتی بگی میتونه یه داستان جدید نقل کنه.
و البته رو داستان زندگی Tess و همینطور Ellie با دوستش که تبدیل شده هم میشه حساب کرد !

------------------------

آقا مرسی از جوابت
با نظرت هم کاملا موافقم ND معمولا هیچ سوالی رو بی جواب نمیذاره و قطعا یه بخش حساسی از داستان تو این DLC قرار میده که گیمرها بابت پولی که دادن کلی حالش رو ببرن :D

فکر کنم نمیخواست یه نفر دیگه واسه خاطر اون بمیره میگفت من نمیتونم آلوده بشم نمیخواد نگران من باشی!
نخیر نمیخواست از پیش جوئل بره مگه مکالمشونو تو خونه نفهمیدی؟

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or