منم توجه کردم اتفاقا ولی فکر کنم از قصد این کار رو کردن صحنه دراماتیک تر بشه! چون موزیکش قطع نمیشهسوالم مربوط اون کات سینی که الی میزنه دیوید رو تیکه پاره میکنه با اون چاقوش میشه.من الان دو باره بازی رو تموم کردم بعد از تموم کردن هر بار هم گاهی اوقات هر دفعه میرم یه نگاه به بعضی از کات سینها میکنم ولی وقتی این کات سینو میبینیم صدا نداره فقط همین ولی زیرنویس و تصویر و اینا رو بصورت کامل داره...فقط همین.بنظر شما واسه چیه؟واسه شما هم پیش اومده؟
این کاتسینه جزء اون کاتسین هایی نیست که میتونی تو منو ببینی حتما باید چپتر رو از اول بری:dمن مشکل صدا ندارم ولی تو قسمت کات سین ها دنبال این کات سین گشتم پیدا نکردم کدومه؟:d
تو قسمت پاییز که با تامی و همسرش رو به رو میشیم، چرا بعد از اون صحبتی که با تامی می کنیم و درگیری پیش میاد بعدش که الی و زن تامی رو می بینیم به جر و بحثی بین تامی و زنش و جوئل پیش میاد و بعدش هم الی قهر می کنه میره ؟
اگه الی از اینا دوست داره که the last of us رو بازی کنه ذوق مرگ میشه :d:d:dاین یه تیکه خیلی جالب بود ..
الی یه دونه ازین دستگاه های بازی میبینه و کلی ازش تعریف میکنه و میگه که یه دوست داشته که قبلا با اینا بازی کرده و خیلی جالبه و درمورد بازیش و
کاراکتر بازی توضیح میده ...
جوئل هم جفت پا میره تو ذوقش میگه : من هیچ وقت ازینا دوست نداشتم! :d (طرفدار این چیزا نبودم) (تو هم برو شغل
شریف قاچاقچی رو ادامه بده:d)
بعد الی میگه : کاش میتونستم با یکی ازینا بازی کنم
من : الی جان بیا خونمون با هم PS3 بزنیم:d
این هم ممکنه ولی خوب احتمالش زیاد نیست:dمنم توجه کردم اتفاقا ولی فکر کنم از قصد این کار رو کردن صحنه دراماتیک تر بشه! چون موزیکش قطع نمیشه
این کاتسینه جزء اون کاتسین هایی نیست که میتونی تو منو ببینی حتما باید چپتر رو از اول بری:d
خدا رو شکر:dولی این مشکلی که من میگم برای من فقط توی دیدن Cutsceneها از توی Gallery در منو هست:dمیخواین از اونجا یه نگاه بندازین مطمئن شیدعجیبه که من تا حالا به این مشکل قطعی صدا برنخوردم! :d (خدا رو شکر :d )
نه فعلاً خبری نیست از DLC داستانی به این زودی :dآقا کسی جواب ما رو نداد
DLC این بازی منتشر شده؟ اگه منتشر شده چطور باید به دستش آورد؟
نه فعلاً خبری نیست از DLC داستانی به این زودی :d
------------------------
راستی دوستان نظرتون راجع به این DLC داستانی چیه؟یعنی به نظرتون کی اتفاق میفته و در چه بازه ی زمانی و در نقش کی و اینا!:dاگر میخواین نظرتون رو بگید لطفاً تو اسپویلر بگید که چیزی واسه بقیه اسپویل نشه:dمنم خودم الآن نظرمو تو اسپویلر مینویسم:
به نظرم باید همون اول بازی باشه این DLC داستانی!یعنی همون زمانی که ما نقش Sarah رو بر عهده داریم و جوئل در شهر هست و بیماری در حال شیوعه.فکر میکنم که DLC داستانی در همین موقع باشه و نقش اصلیش همین Joel باشه نه کس دیگه و در واقع بتونیم بفهمیم که این ویروس چجوری اصلاً درست شد و چجوری شیوع داشته پیدا میکرده که خود این موضوع خیلی جذابه بنظرم:dچون به اون کار Joel هم برمیگرده چون میخواست یه کاری رو حتماً بگیره وقتی داشت با تلفن صحبت میکرد و احتمالآً وقتی سر کار میره مثلاً این اتفاق در حال رخ دادن بوده و بعد هم توی ماشین تامی ازش میپرسه که چه اتفاقی افتاد Joel هم میگه بعداً میگم بهت پس این حرف تائید میکنه که Joel در حادثه حضور داشته و میدونه قضیه چیه:dبه نظر من 70% احتمال داره که DLC داستانی همین قسمتی که گفتم باشه چون هم میتونه خیلی چیزها رو معلوم کنه و جذابیت خیلی بالایی هم میتونه داشته باشه:d
من از گالری این کات سین رو پیدا نکردم! کات سین های قبل و بعدش کدومان؟راستی این Cut Scene رو میشه دید توی همون بخش Cut Sceneها برید هست:d
------------------------
راستی دوستان نظرتون راجع به این DLC داستانی چیه؟یعنی به نظرتون کی اتفاق میفته و در چه بازه ی زمانی و در نقش کی و اینا!:dاگر میخواین نظرتون رو بگید لطفاً تو اسپویلر بگید که چیزی واسه بقیه اسپویل نشه:dمنم خودم الآن نظرمو تو اسپویلر مینویسم:
به نظرم باید همون اول بازی باشه این DLC داستانی!یعنی همون زمانی که ما نقش Sarah رو بر عهده داریم و جوئل در شهر هست و بیماری در حال شیوعه.فکر میکنم که DLC داستانی در همین موقع باشه و نقش اصلیش همین Joel باشه نه کس دیگه و در واقع بتونیم بفهمیم که این ویروس چجوری اصلاً درست شد و چجوری شیوع داشته پیدا میکرده که خود این موضوع خیلی جذابه بنظرم:dچون به اون کار Joel هم برمیگرده چون میخواست یه کاری رو حتماً بگیره وقتی داشت با تلفن صحبت میکرد و احتمالآً وقتی سر کار میره مثلاً این اتفاق در حال رخ دادن بوده و بعد هم توی ماشین تامی ازش میپرسه که چه اتفاقی افتاد Joel هم میگه بعداً میگم بهت پس این حرف تائید میکنه که Joel در حادثه حضور داشته و میدونه قضیه چیه:dبه نظر من 70% احتمال داره که DLC داستانی همین قسمتی که گفتم باشه چون هم میتونه خیلی چیزها رو معلوم کنه و جذابیت خیلی بالایی هم میتونه داشته باشه:d
------------------------
منم توجه کردم اتفاقا ولی فکر کنم از قصد این کار رو کردن صحنه دراماتیک تر بشه! چون موزیکش قطع نمیشه
این کاتسینه جزء اون کاتسین هایی نیست که میتونی تو منو ببینی حتما باید چپتر رو از اول بری:d
فکر کنم نمیخواست یه نفر دیگه واسه خاطر اون بمیره میگفت من نمیتونم آلوده بشم نمیخواد نگران من باشی!