The Last of Us [پست اول حتماً خوانده شود]

• Thread starter Thread starter Akiba
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

کدامیک را بعنوان شاخص ترین مورد در TLOU پیش بینی میکنید ؟

• مجموع رای دهنده‌ها
    1,025
متای بازی تا الان خیلی بالاست.
ولی جالبه گیم اسپات بهش 8 داده!
گیم اسپات رو بیخیالش ! اون هر بازی شاخی پیدا میشه بهش نمره کم میده که بگه ما هم هستیم !
سال قبل هم به Zelda : Skyward Sword نمره ی 7.5 رو داد ... اونم مثل TLOU همه ی 10 ها براش ردیف بودن اینطوری خود نمایی کرد گیم اسپات براش ...

یه نکته ای میگم خیلی صریح، خیلی رک، خیلی واضح و روشن

بازی TLOU یکی از بهترین بازیهای بهتره بگم بهترین بازی انحصاری PS3 هستشو با توجه به گرونی که هست ممکنه خیلیا نتونن همون اول و با سرعت بازی را تهیه کنن.
پس دقت کنین کوچکترین نکته ای از داستان، معماها و ... که اسپویل بشه و یا اسپویلری که محتوای داستان توی اون ذکر بشه بدون اینکه بالای اون اخطاری در مورد اینکه داستان بازی درون اسپویلر وجود داشته باشه به خاطر حفظ حق بقیه کاربران کاربر خاطی حداقل یکماه دسترسیش از کل انجمن بدون برو برگرد قطع میشه

میدونین که شوخی نمیکنم
katana12.jpg

بازی TLOU یکی از بهترین بازیهای بهتره بگم بهترین بازی انحصاری PS3 هستشو با توجه به گرونی که هست ممکنه خیلیا نتونن همون اول و با سرعت بازی را تهیه کنن.
پس دقت کنین کوچکترین نکته ای از داستان، معماها و ... که اسپویل بشه و یا اسپویلری که محتوای داستان توی اون ذکر بشه بدون اینکه بالای اون اخطاری در مورد اینکه داستان بازی درون اسپویلر وجود داشته باشه به خاطر حفظ حق بقیه کاربران کاربر خاطی حداقل یکماه دسترسیش از کل انجمن بدون برو برگرد قطع میشه

میدونین که شوخی نمیکنم
واقعا که کار خوبی میکنید ! من بودم بن دائم میکردم!
البته این کار نظارت مستمر و 24 ساعته رو می طلبه تا به محض دیدن همچین پستی یوزر مورد نظر رو IP Block کنید:d
یا با همین شمشیر (Kill bill) سرش از تنش جدا گردد:d

دوستان تبریک و شاد باش . بازی که شاهکار از اب دراومد . دیگه صبر کردن خیلی خیلی سخت شده . از دست این گیم اسپات کلی اعصابم داغون شد به طوری که مقداری خسارت مالی به خودم وارد کردم :d

tanx naughtydog

این قضیه نمرات که تموم داره میشه باید منتظر تجربه خودمون از بازی باشیم و نکته جالب اینه که قبلاً تو خبرها زمان بخش تک نفره 12-16 گفته شده بود ولی اکثر منتقدها بالای 15-16 بازی رو تونستن تموم کنن مثل Simon miller و Josh Langford و همینطور Patrick_ORourke منتقد canada Tech که این دو تا آخری بازی رو تو 18-20 ساعت تموم کردن یعنی قشنگ یه بخش Campaign طولانی و سخت در انتظارمونه ! غیر از این تعریف هایی هم که از بازی تو نقد ها شده ، یه سری از منتقدین هم داخل توئیتر این قضیه بهترین بازی نسل بودن یا بهترین تجربه گیمینگ برای خودشون ، رو گفتن از جمله همین منتقد canada Tech :

47762807120585152459.png

نظر Geoff Keighley :

75424269590389034698.png

همینطور Patrick Klepek منتقد Giantbomb اولین باری بوده که به یه بازی برای این سایت نمره کامل میده ! :

87842573586050910290.png

در کل دیگه واقعا هیچ شکی نیست که ناتی داگ تونسته یه شاهکار تحویل این صعنت بده !

میدونین که شوخی نمیکنم

دم شما گرم .خیلی هم کار به جاییه.
ولی خواهشا در دم بن نکنید . حالا اومدیم اون کسی که اسپویل میزاره اونقدر هیجان زده اس که یادش میره توضیح بده اسپویل برا چیه . بعدش چی میشه ؟؟ بوممم. :d
به نظرم دفعه اول یه هشدار جدی بدید بهتره. یا حداقل به سابقه طرف نگاه کنید .
الان با این حرف شما من دیگه میترسم تو این تاپیک کامنت بذارم :d

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or