The Last of Us [پست اول حتماً خوانده شود]

• Thread starter Thread starter Akiba
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

کدامیک را بعنوان شاخص ترین مورد در TLOU پیش بینی میکنید ؟

• مجموع رای دهنده‌ها
    1,025
دم شما گرم .خیلی هم کار به جاییه.
ولی خواهشا در دم بن نکنید . حالا اومدیم اون کسی که اسپویل میزاره اونقدر هیجان زده اس که یادش میره توضیح بده اسپویل برا چیه . بعدش چی میشه ؟؟ بوممم. :d
به نظرم دفعه اول یه هشدار جدی بدید بهتره. یا حداقل به سابقه طرف نگاه کنید .
الان با این حرف شما من دیگه میترسم تو این تاپیک کامنت بذارم :d

کاملا با این نظر موافق ـم
خود بنده دیروز هایپ ناشی از 10 ـه اج کار دست ـم داد :d

چند عدد اواتار برای دوستداران این بازی :دی

19.jpg
18.jpg
17.jpg
16.jpg

15.jpg
14.jpg
13.jpg
12.jpg

11.jpg
10.jpg
9.jpg
8.jpg

7.jpg
6.jpg
5.jpg
4.jpg

3.jpg
2.jpg
1.jpg
20.jpg

12239819498966405708.jpg
20443787178665771896.jpg

خدا خیرت بده شدیدا نیازمند آواتار مرتبط بودم :d

کاملا با این نظر موافق ـم
خود بنده دیروز هایپ ناشی از 10 ـه اج کار دست ـم داد :d
کلا در اینجور موارد برای جلوگیری از این اتفاقات بهتره هرگونه دسترسی به سایت و مجله و شبکه و... ها رو قطع کنین و تا زمانی که هایپ پایین نیومده سراغشون نرین . :d

فکر کنم بعضی دوستان باید در ایمان و باور و حمایتشون نسبت به سونی و ناتی داگ و این بازی تجدید نظر کنن ....

وقتی متای 89 و 88 رو پرفکت میدونستن .... =))

make believe .... بابا باور کنید ... آتو ندیم چی بود اخه ؟؟؟؟ خودمون هم خودمون رو باور نداشتیم :| ... ؟؟؟؟؟؟

:bighug:sony make believe:bighug:

- - -ویرایش - - -

بچه های ناتی گفتن اینو:

:d
چی میتونه باشه بنظرتون؟:d

اتفاقا من از صبح تو فکر این خبر م ... چه هست خدا میدونه ....

یه نکته ای میگم خیلی صریح، خیلی رک، خیلی واضح و روشن

بازی TLOU یکی از بهترین بازیهای بهتره بگم بهترین بازی انحصاری PS3 هستشو با توجه به گرونی که هست ممکنه خیلیا نتونن همون اول و با سرعت بازی را تهیه کنن.
پس دقت کنین کوچکترین نکته ای از داستان، معماها و ... که اسپویل بشه و یا اسپویلری که محتوای داستان توی اون ذکر بشه بدون اینکه بالای اون اخطاری در مورد اینکه داستان بازی درون اسپویلر وجود داشته باشه به خاطر حفظ حق بقیه کاربران کاربر خاطی حداقل یکماه دسترسیش از کل انجمن بدون برو برگرد قطع میشه

میدونین که شوخی نمیکنم

به شدت اقا نويد از حركتتون دفاع مي كنم و مي كنيم !
بازي يه جورايي داستان محوره و داستان توش نقش مهمي داره بايد اين مدلي با اسپويل كنندگان چه از عمد و چه غير عمد برخورد بشه !

دوستان موفقیت بزرگ این بازی بزرگ رو در نقد و بررسی ها، به همه طرفداران بازی و سونی و دوستداران ND تبریک میگم!
گرچه از همون لحظه که خبر ساختش رو شنیده بودیم برامون مبارک بود... اما دیگران که نمیدونستند چرا؟! فکر کنم الان فهمیدند (؟!)

به شدت اقا نويد از حركتتون دفاع مي كنم و مي كنيم !
بازي يه جورايي داستان محوره و داستان توش نقش مهمي داره بايد اين مدلي با اسپويل كنندگان چه از عمد و چه غير عمد برخورد بشه !

البته اگه احراز شد که شخص خاطی عمدی در این کار نداشته شدت برخورد کم تر باشه :d

یه نکته ای میگم خیلی صریح، خیلی رک، خیلی واضح و روشن

بازی TLOU یکی از بهترین بازیهای بهتره بگم بهترین بازی انحصاری PS3 هستشو با توجه به گرونی که هست ممکنه خیلیا نتونن همون اول و با سرعت بازی را تهیه کنن.
پس دقت کنین کوچکترین نکته ای از داستان، معماها و ... که اسپویل بشه و یا اسپویلری که محتوای داستان توی اون ذکر بشه بدون اینکه بالای اون اخطاری در مورد اینکه داستان بازی درون اسپویلر وجود داشته باشه به خاطر حفظ حق بقیه کاربران کاربر خاطی حداقل یکماه دسترسیش از کل انجمن بدون برو برگرد قطع میشه

میدونین که شوخی نمیکنم

ممنون داداش نوید | کارت درسته !
فقط اون شمشیر آخر خیلی شاخن ! ولی ترسناک !
و ممنون ! من بدبخت سر مس افکت 3 خیلی خاطره ی بدی دارم !
ولی بین خودمون باشه داداش نوید مگه کسی مریزه بیاد این بازی داستان محور رو اسپویل کنه ؟ {هیچوقت نفهمیدم چرا اسپوسل میکنن اسپویلر گرها ؟}
حالا برای این که اسپم نشه :
بچه ها بنظرتون رجین 2 بگیرم یا 1 ؟
و مولتیش رو کسی فارسی اطلاعت درست حسابی داره بده ما حال کنیم !

با تشکر !

===============

اسپویل پایان بازی : {از یکی از کاربرا بنام آقای ب.د اومده}
دروغ گفتم » جو عوض شه ! :x

همون که بهتر از انچ میشه یا نه ؟؟ :d
آره ! زده بودم بدتر میشه ! :دی
البته هنوز هم احتمال میدم که با Uncharted بیشتر حال کنم. البته باید TLoU رو بازی کنم و احتمالاً از کاراکترها و داستان بازی خیلی خوشم بیاد و گیم پلی ، گرافیک ، موسیقی ، صداگذاری و ... هم باید خیلی عالی باشن. ولی کلاً سلیقه ـم با بازی های زامبولی و ترسناک اصلاً جور نیست و از اون طرف از بازی های خوش رنگ و لعاب و نیمچه فانتزی (از نظر موضوع و حال و هوا) مثل Uncharted خیلی خوشم میاد !

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or