The Last of Us [پست اول حتماً خوانده شود]

• Thread starter Thread starter Akiba
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

کدامیک را بعنوان شاخص ترین مورد در TLOU پیش بینی میکنید ؟

• مجموع رای دهنده‌ها
    1,025
جالب و خوش ساخت بود . فقط موندم هدفشون از انتخاب بازیگراشون چی بوده ؟ یه زن حدود 40 ساله رو جای الی انتخاب کردن بعد یه ادم تپل مپل رو جای joel :d
ولی کلیکر رو خیلی خشگل و طبیعی ساخته بودن فقط صداش اصلا شبیه کلیکر های تو بازی نبود
دوسته عزیز اون دو تا اصلا الی و جوئل نبودن این یه مینی سریاله که قبل انتشار بازی پخش میشه مثل webisode های سریال The walking dead که اصلا به داستان مربوط نمیشد و مینی سریال بود

خوب شايد يكي مثل من و ... دوست داشته باشن بيان ، اون موقعه چي بايد كرد ، خوب همين اسپويلر لعنتي رو واسه همين گذاشتن ، شايد اسپويل نكات براي شما شيرين باشه ! اما براي من و اندي نفر ديگه شيرين نيست .

من فقط دارم می گم اگه کسی بخواد احترام به نظر دیگران بذاره با یه اخطار و خواهش میذاره یکی نخواد بذاره هممون هم تذکر بدیم کار خودش رو می کنه.
من که نمی گم کار خوبی میکنه!ولی بهترین روش نیومدن به تاپیک تا اتمام بازیه.
---------------------------
امتیازا ساعت چند میاد؟

تو زمانی که منتظر بودم ترجمه ویدا اسلامیه بیاد، کسایی که ترجمه های دیگه رو خونده بودن، سرنوشت دامبلدور عزیز رو برام اسپویل کردن! :((
تازه این گوشه ای از زجرهاییه که من کشیدم! بنابراین اسپویل مقوله بسیار مهمیه! باید بهش اهمیت داده بشه! :دی

تو که خوبی من وقتی این مورد برام اسپویل شد کتاب 7 رو نشستم خودم ترجمه کردم تازه چاپشم کردم کلی هم فروختم !!

خوب بازي توي استور UK هم ديده شد با قيمت فوق العاده 40 پوند :d:d:d چون بايد توي استور UK پنجاه پوند باشه وقتي توي US 60دلاره :d
من به خيلي ها گفتم بيايد توي استور ريجن 2 بخريد اما خوب مشكلات خودش رو هم داشت ! پوند گرونتره !!!!

فقط موندم SURVIVAL PACK رو بگيرم يا SIGHTS & SOUNDS

Sights and Sounds Pack, which includes:
  • The official soundtrack of the game
  • A PS3 dynamic theme featuring the cover art
  • Two avatars for your PSN profile – Winter Joel and Winter Ellie

Survival Pack, which includes:
  • Bonus experience points for multiplayer
  • A multiplayer melee attack booster
  • Some extra starting in-game cash
  • Special customizable character items for multiplayer
  • Two special bonus skins for Joel and Ellie which will be unlocked after your complete the single player campaign

با توجه به اينكه ماها SHARE مي كنيم بهتره دومي رو دانلود كنيم چون اولي اواتارهاش به دردمون نميخوره ! تم هم كه زياد ضروري نيست و اهنگ هاش هم كه بعدا" براي دانلود مياد :|:d

آخرین ویرایش:
خوب بازي توي استور UK هم ديده شد با قيمت فوق العاده 40 پوند :d:d:d چون بايد توي استور UK پنجاه پوند باشه وقتي توي US 60دلاره :d
من به خيلي ها گفتم بيايد توي استور ريجن 2 بخريد اما خوب مشكلات خودش رو هم داشت ! پوند گرونتره !!!!

فقط موندم SURVIVAL PACK رو بگيرم يا SIGHTS & SOUNDS

Sights and Sounds Pack, which includes:
  • The official soundtrack of the game
  • A PS3 dynamic theme featuring the cover art
  • Two avatars for your PSN profile – Winter Joel and Winter Ellie

Survival Pack, which includes:
  • Bonus experience points for multiplayer
  • A multiplayer melee attack booster
  • Some extra starting in-game cash
  • Special customizable character items for multiplayer
  • Two special bonus skins for Joel and Ellie which will be unlocked after your complete the single player campaign

با توجه به اينكه ماها SHARE مي كنيم بهتره دومي رو دانلود كنيم چون اولي اواتارهاش به دردمون نميخوره ! تم هم كه زياد ضروري نيست و اهنگ هاش هم كه بعدا" براي دانلود مياد :|:d
من جات بودم اولي رو مي گرفتم.چون قابليت هاي خريدني بخش مولتي نه تنها مسخرست و مختص نوب ها بلكه كلك پوله!:d
اولي رو بخر و با موسيقي هاي گوستاو جون حال كن!:d

یه سوال شرمنذه شاید جاش اینجا نباشه ولی جایی رو پیدا کردم واسه پرسیدنش:d
وزژن دستگاهم 3.55 هست و کپی من اگه بخام این بازی رو اورجینال بگیرم باید آپدیت بشه از رو دیسکش برای اجرا یا نه فرقی نمیکنه چون اورجینال هست اجرا میشه؟؟؟
ممنون

یه سوال شرمنذه شاید جاش اینجا نباشه ولی جایی رو پیدا کردم واسه پرسیدنش:d
وزژن دستگاهم 3.55 هست و کپی من اگه بخام این بازی رو اورجینال بگیرم باید آپدیت بشه از رو دیسکش برای اجرا یا نه فرقی نمیکنه چون اورجینال هست اجرا میشه؟؟؟
ممنون

بله بايد آپديت داخل يازي رو نصب كنيد .

البته 40 پوند قیمت درستیه و اون بازیایی که 50 پوندن گرونن(پوند 1.5 برابر دلاره).

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or