The Last of Us [پست اول حتماً خوانده شود]

• Thread starter Thread starter Akiba
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

کدامیک را بعنوان شاخص ترین مورد در TLOU پیش بینی میکنید ؟

• مجموع رای دهنده‌ها
    1,025
دوستان عزيز براي بار هزارم ، كلا هرچي ميخواين درباره بازي بگين ، يه كم فكر كنين شايد كسي نخواد بدونه ، لطفا لطفا لطفا لطفا لطفا تو اسپويلر بزارين.

واقعا ارزش داشت واسه اين بازي 2 تا تخلف خوردم اخه تو تاپيك دشمن تبليغ اين بازيو كردم :d

اين يه قارچه كه بعد اين DEMO تو بدن ايجاد ميشه گردش خون 10ـX ميشه و از عوارضش حمله به دستگاه هاي غير PS3
هيچ راه درماني نداره چون فقط بازيهاي ps3 ميتونه تو بدن گردش خون 10x ايجاد كنه
دانشمندا هيچ توضيح علمي واسه اين بيماري نتونسن بيارن
sony make believe

به شما میگن یه فن با غیرت و اصیل :d

جالب و خوش ساخت بود . فقط موندم هدفشون از انتخاب بازیگراشون چی بوده ؟ یه زن حدود 40 ساله رو جای الی انتخاب کردن بعد یه ادم تپل مپل رو جای joel :d
ولی کلیکر رو خیلی خشگل و طبیعی ساخته بودن فقط صداش اصلا شبیه کلیکر های تو بازی نبود

دوستان اینقدر واسه اسپویل نصیحت نکنین!!خب اگه کسی یه پست در مورد این قضیه و تعداد لایک هایی که خورده رو ببینه قطعا اسکاریس نداره بیاد اسپویل کنه!
فک کنم نزدیک به دهمین پستی هست که دیدم درباره ی اسپویل نکردن هست:دی
بازم شرمنده;)
--------------------------------------
بعضی دوستان ناخواسته نکات بازی رو اسپویل میکنن
معمولا اسپویل داستانی حال گیره:دی اسپویل نکات که بد نیست.ادم با لذت بیشتری بازی میکنه و قدر تک تک لحظات بازی رو میدونه.نه؟:دی
-----------------------------------------
اشکال نداره، اسپویل نکردن چیزیه که هر چه قدر راجع بهش تذکر داده بشه بازم کمه. اینو کسی داره می گه که زخم خورده است! اگه بدونی چه چیزایی که برای من اسپویل نشد!

heavy Rain

Call Of Duty MW3

Red Dead Retemtion

Mass Effect

حتی قدیمی تر! کتاب هری پاتر6

تازه این گوشه ای از زجرهاییه که من کشیدم! بنابراین اسپویل مقوله بسیار مهمیه! باید بهش اهمیت داده بشه!
biggrin1.gif
بله حق با شماست منم دوست ندارم اسپویل کردن رو ولی خوب اگه یکسی بخواد اسپویل کنه کاری به اعتقادات مردم نداره:دی
بهترین راهشم همون نیومدن به تاپیک هست که دوستمون گفت.

آخرین ویرایش:
هرچقدر هم بگید ، مدیران و ناظم ها هم تذکر بدن باز هم بعضی دوستان ناخواسته نکات بازی رو اسپویل میکنن به همین دلیل از روزی که اولین نشانه ها از عرضه بازی تو ایران و خرید بازی توسط هرکدوم از دوستان توی این تاپیک ببینم دیگه پام رو تو این تاپیک نمیزارم ، تا خودم بازی رو تموم کنم !!
متاسفانه این تنها راه ـه که چیزی واستون اسپویل نشه ! :|
=====
اسپویل نکات که بد نیست.ادم با لذت بیشتری بازی میکنه و قدر تک تک لحظات بازی رو میدونه
شاید شما اینطوری دوست داشته باشین ،
من شخصا ترجیه میدم تمام نکات ریز بازی رو خودم اولین بار طی بازی کشف کنم! تا یکی قبلش واسم گفته باشه !

آخرین ویرایش:
دوستان اینقدر واسه اسپویل نصیحت نکنین!!خب اگه کسی یه پست در مورد این قضیه و تعداد لایک هایی که خورده رو ببینه قطعا اسکاریس نداره بیاد اسپویل کنه!
بازم شرمنده;)
اشکال نداره، اسپویل نکردن چیزیه که هر چه قدر راجع بهش تذکر داده بشه بازم کمه. اینو کسی داره می گه که زخم خورده است! اگه بدونی چه چیزایی که برای من اسپویل نشد!

قبل از این که بازی کنم، فهمیدم قاتل کیه!:-o
فاجعه! از سرنوشت عزیزمون اطلاع پیدا کردم!
هنوز فرصت نکردم بازی کنم، اما می دونم آخرش چی می شه! :((
یه نامردی به بدترین شکل آخر اینو برای من اسپویل کرد و البته بعدش طعم انتقام منو چشید!
تو زمانی که منتظر بودم ترجمه ویدا اسلامیه بیاد، کسایی که ترجمه های دیگه رو خونده بودن، سرنوشت دامبلدور عزیز رو برام اسپویل کردن! :((
تازه این گوشه ای از زجرهاییه که من کشیدم! بنابراین اسپویل مقوله بسیار مهمیه! باید بهش اهمیت داده بشه! :دی

قبل از این که بازی کنم، فهمیدم قاتل کیه!:-o
فاجعه! از سرنوشت عزیزمون اطلاع پیدا کردم!
هنوز فرصت نکردم بازی کنم، اما می دونم آخرش چی می شه! :((
یه نامردی به بدترین شکل آخر اینو برای من اسپویل کرد و البته بعدش طعم انتقام منو چشید!
تو زمانی که منتظر بودم ترجمه ویدا اسلامیه بیاد، کسایی که ترجمه های دیگه رو خونده بودن، سرنوشت دامبلدور عزیز رو برام اسپویل کردن! :((
تازه این گوشه ای از زجرهاییه که من کشیدم! بنابراین اسپویل مقوله بسیار مهمیه! باید بهش اهمیت داده بشه! :دی
ای بابا اشک تو چشام جمع شد مخصوصا در مورد هوی رین خیلی بده بفهمی قاتل کیه کله بازی نابود شده که :((

دموشو كه 10بار تا اخر رفتم روانيم كرد :x دلم طاقت نياورد رفتم اون سه تا ويدئوي گيم پلي بازيو ديدم شكلم شده اين :oخدا به دادم برسه خوده بازيرو برم چي ميشم ;)

توجه توجه
دوستان حتما یادشون باشه که زمانی که میخوان سلفون بازی رو باز کنن حتما حتما یک فیلم و چند تا عکس یادگاری از اون صحنه بندازند که دیگه این لحظه تاریخی تکرار نخواهد شد.(اگر دوست داشتین میتونید قاب هم کنید و بزنید به دیوار یا اینکه بذارید توی البوم هاتون تا دیگران ببینند.:d )
در ضمن پیشنهاد میکنم که سلفون بازی رو دور نندازید و توی خود جعبه بازی بذارید و نگه داریدش:)
میتونید یک شیشه عطر خالی هم بگیرید جلوی جعبه ( زمانی که دارید سلفون رو باز میکنید) تا بوی اون نو بودن بازی و عکس بپیچه توی شیشه عطرتون و به عنوان عطر استفاده کنید.:x

بازم شرمنده;)
--------------------------------------

معمولا اسپویل داستانی حال گیره:دی اسپویل نکات که بد نیست.ادم با لذت بیشتری بازی میکنه و قدر تک تک لحظات بازی رو میدونه.نه؟:دی
-----------------------------------------

بله حق با شماست منم دوست ندارم اسپویل کردن رو ولی خوب اگه یکسی بخواد اسپویل کنه کاری به اعتقادات مردم نداره:دی
بهترین راهشم همون نیومدن به تاپیک هست که دوستمون گفت.
خوب شايد يكي مثل من و ... دوست داشته باشن بيان ، اون موقعه چي بايد كرد ، خوب همين اسپويلر لعنتي رو واسه همين گذاشتن ، شايد اسپويل نكات براي شما شيرين باشه ! اما براي من و اندي نفر ديگه شيرين نيست .

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or