mr_sasma
کاربر سایت
داره دانلود می شه. چی هست؟ اسپویل و ... که نداره؟
داره دانلود می شه. چی هست؟ اسپویل و ... که نداره؟
واقعا ارزش داشت واسه اين بازي 2 تا تخلف خوردم اخه تو تاپيك دشمن تبليغ اين بازيو كردم :d
اين يه قارچه كه بعد اين DEMO تو بدن ايجاد ميشه گردش خون 10ـX ميشه و از عوارضش حمله به دستگاه هاي غير PS3
هيچ راه درماني نداره چون فقط بازيهاي ps3 ميتونه تو بدن گردش خون 10x ايجاد كنه
دانشمندا هيچ توضيح علمي واسه اين بيماري نتونسن بيارن
sony make believe
معمولا اسپویل داستانی حال گیره اسپویل نکات که بد نیست.ادم با لذت بیشتری بازی میکنه و قدر تک تک لحظات بازی رو میدونه.نه؟بعضی دوستان ناخواسته نکات بازی رو اسپویل میکنن
بله حق با شماست منم دوست ندارم اسپویل کردن رو ولی خوب اگه یکسی بخواد اسپویل کنه کاری به اعتقادات مردم ندارهاشکال نداره، اسپویل نکردن چیزیه که هر چه قدر راجع بهش تذکر داده بشه بازم کمه. اینو کسی داره می گه که زخم خورده است! اگه بدونی چه چیزایی که برای من اسپویل نشد!
heavy Rain
Call Of Duty MW3
Red Dead Retemtion
Mass Effect
حتی قدیمی تر! کتاب هری پاتر6
تازه این گوشه ای از زجرهاییه که من کشیدم! بنابراین اسپویل مقوله بسیار مهمیه! باید بهش اهمیت داده بشه!
شاید شما اینطوری دوست داشته باشین ،اسپویل نکات که بد نیست.ادم با لذت بیشتری بازی میکنه و قدر تک تک لحظات بازی رو میدونه
اشکال نداره، اسپویل نکردن چیزیه که هر چه قدر راجع بهش تذکر داده بشه بازم کمه. اینو کسی داره می گه که زخم خورده است! اگه بدونی چه چیزایی که برای من اسپویل نشد!دوستان اینقدر واسه اسپویل نصیحت نکنین!!خب اگه کسی یه پست در مورد این قضیه و تعداد لایک هایی که خورده رو ببینه قطعا اسکاریس نداره بیاد اسپویل کنه!
فک کنم نزدیک به دهمین پستی هست که دیدم درباره ی اسپویل نکردن هست
بازم شرمنده
ای بابا اشک تو چشام جمع شد مخصوصا در مورد هوی رین خیلی بده بفهمی قاتل کیه کله بازی نابود شده کهاشکال نداره، اسپویل نکردن چیزیه که هر چه قدر راجع بهش تذکر داده بشه بازم کمه. اینو کسی داره می گه که زخم خورده است! اگه بدونی چه چیزایی که برای من اسپویل نشد!
قبل از این که بازی کنم، فهمیدم قاتل کیه!:-oفاجعه! از سرنوشت عزیزمون اطلاع پیدا کردم!هنوز فرصت نکردم بازی کنم، اما می دونم آخرش چی می شه!یه نامردی به بدترین شکل آخر اینو برای من اسپویل کرد و البته بعدش طعم انتقام منو چشید!تازه این گوشه ای از زجرهاییه که من کشیدم! بنابراین اسپویل مقوله بسیار مهمیه! باید بهش اهمیت داده بشه!تو زمانی که منتظر بودم ترجمه ویدا اسلامیه بیاد، کسایی که ترجمه های دیگه رو خونده بودن، سرنوشت دامبلدور عزیز رو برام اسپویل کردن!
خوب شايد يكي مثل من و ... دوست داشته باشن بيان ، اون موقعه چي بايد كرد ، خوب همين اسپويلر لعنتي رو واسه همين گذاشتن ، شايد اسپويل نكات براي شما شيرين باشه ! اما براي من و اندي نفر ديگه شيرين نيست .دوستان اینقدر واسه اسپویل نصیحت نکنین!!خب اگه کسی یه پست در مورد این قضیه و تعداد لایک هایی که خورده رو ببینه قطعا اسکاریس نداره بیاد اسپویل کنه!
فک کنم نزدیک به دهمین پستی هست که دیدم درباره ی اسپویل نکردن هست
بازم شرمنده
--------------------------------------
معمولا اسپویل داستانی حال گیره اسپویل نکات که بد نیست.ادم با لذت بیشتری بازی میکنه و قدر تک تک لحظات بازی رو میدونه.نه؟
-----------------------------------------
بله حق با شماست منم دوست ندارم اسپویل کردن رو ولی خوب اگه یکسی بخواد اسپویل کنه کاری به اعتقادات مردم نداره
بهترین راهشم همون نیومدن به تاپیک هست که دوستمون گفت.