The Last of Us [پست اول حتماً خوانده شود]

• Thread starter Thread starter Akiba
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

کدامیک را بعنوان شاخص ترین مورد در TLOU پیش بینی میکنید ؟

• مجموع رای دهنده‌ها
    1,025
اين پک پايرت خور هم حال می ياره:d
IMG_0182_1.jpg

این حرفت + حرف قبلیت منو یاد مطلبی که مجله دنیای بازی راجع به آنچارتد2 به قلم متین ایزدی چاپ کرده بود، انداخت!
عنوانش این بود: "آیا شما هم گول بزرگ را خوردید؟!" :))

اون نقد که برای ما جز خاطرات شیرین زندگی محسوب می شه و کلا اون پرونده ، و در عین حال دنباله مطالب در فضای دیگر به تعریف و تمجید پرداختن (!) و شماره بعدی بازی که به مراتب ضعیف تر بود رو به عرش بردن (!) و دیگه کسی از خاک صحرا U3 مثل برف U2 ایراد نگرفت و صحنه های سینماییش رو همه دوست داشتن ، چطور می شه همه چی انقدر زود عوض می شه؟!

The Last Of Us فضا رو برای موفقیت اماده کرده ( حداقل در بخش تک نفره گام خودشو برداشته ) و این فضا رو حرکت ها کوچیک بیشتر زیر سوال می بره تا تیکه های بزرگ ! توی این دو سال اخیر از بس نگاه های میکروسکوپی و میلی متری دیدم حالم بد شده! الانم حس می شه وقت این نگاه ها باشه!

روزهای معرفی همین بازی هر جا نشستیم دیدیم دارن می گن نکنه هوش مصنوعی Ellie فلان باشه ومدان باشه و الانم جون میده سر قضایا مشابه این بازی رو کوبوند!

لینک چیش میاد؟:-o یعنی واقعا دلتون میاد این بازی رو کپی بازی کنید؟:|
اصلا پک بازی رو باید با بسم الله باز کرد و بلوری شو در بیاری اول چند تا عکس یادگاری باش بندازی و بعدش بزاری تو دستگاه و صدای چرخیدنش و ... وای:>

من که دلم میاد . اصلا اگه دلمم نیاد پولم نمیاد .

من که دلم میاد . اصلا اگه دلمم نیاد پولم نمیاد .

:)) منم دلم مياد ولى كريس حرف باحالى زد ... هيجانى كه وقتى اين بازى رو ديسك بلوريش تو دستته و ميخواى بزاريش توى دستگاه اصلا با وقتى كه ميخواى از روى هارد اجراش كنى قابل قياس نيست :D

3 تا مورد !!!

1- دوستان خواهشا" بحث هاي نسخه هك و جيلبريك بازي رو اينجا نياريد كه چميدونم دانلود شد نشد اومد نيمد يا هر چيز ديگه ايي ! ببريدش به همون تاپيك اصلي خودش اينجارو الكي شلوغ نكنيد

2- با نزديكتر شدن به عرضه بازي باز هم خواهشا" حواستون رو كاملا" به اسپويل كردن داستان و غيره جمع كنيد دردسر براي ديگري نشيد يهو يكي درنياد بدون اسپويلر و چيزي بگه اِ ديديد اخرش فلان شد چرا اونطور شد !

3- چرا اين استو اروپا اينقدر احمقه الان PRE-ORDER بازي رو حدود يك هفته بلكه بيشتر عقب انداخته بدون هيچ خبر جديدي !
فردا ببينيم چه غلطي مي كنن

هممون آروزی این لحظه رو داریم ! :d

25172755734511580948.jpg

کد داره آنلاینش؟ ای بابا :d

این لحظه خیلی دور نیست ، من فکر کنم شور هیجان رسیدن به این بازی از شوری که فرهاد برای رسیدن به شرین داشت و مجنون برای لیلی بیشتر باشه!

شور و هیجان بازی یک طرف ، شور و هیجان تاپیک های انحصاری ps3 یک طرفه دیگه ، به این می گن تاپیک ، همیشه سرحال...

هی گفتیم دلایلی زیادی هست برای PS3 خریدن گوش نکردن ، MGS4 اومد نرفتید PS3 بخرید ، U2 اومد نرفتید PS3 بخرید ، Heavy Rain اومد نرفتید بخرید ، K Z اومد نرفتید PS3 بگیرید ، U3 اومد نگرفتید ، THE LAST OF US هم داره می یاد بازم نمی گیرید(!)؟ ، باز چهار روز دیگه BEYOND می یاد بازم نمی رید PS3 بگیرید:>

واقعا ارزش داشت واسه اين بازي 2 تا تخلف خوردم اخه تو تاپيك دشمن تبليغ اين بازيو كردم :d

اين يه قارچه كه بعد اين DEMO تو بدن ايجاد ميشه گردش خون 10ـX ميشه و از عوارضش حمله به دستگاه هاي غير PS3
هيچ راه درماني نداره چون فقط بازيهاي ps3 ميتونه تو بدن گردش خون 10x ايجاد كنه
دانشمندا هيچ توضيح علمي واسه اين بيماري نتونسن بيارن
sony make believe

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or