:O:O:O:O:O شاید اگه گیم اسپات 10 میداد اینقدر تعجب نمیکردم این مجله سخت گیریش یه طرف مشکلش با بازی های پی اس 3 یه طرف اما ببین چیه که اینم 10 داده آی جی ان هم 10 تضمین شده به همراه گیم اینفورمر فقط 2-3 تا سایت میمونه با گیم اسپات اینا 10 بدن با متای زیبای 100 طرف هستیم بچه ها خودتون رو اماده کنید واسه بهترین بازیه تاریخ
تو رو خدا دیگه انقدر هایپ شده نباشید:dمتای 100 دیگه چه صیغه ایه؟!همین الآن معلوم شده از بین 13 تا سایت(که IGN و Gamespot هم توشون هستن) پایینترین نمره 93 هست پس خیال متای 100(واقعاً وقتی فکر میکنم به این متا خندم میگیرهدیگه تهش برای یه بازی 99 باشه چون به هر حال یکی دیگه یه نمره ای پایینتر از 100 میندازه دیگه) رو از ذهنتون بیرون کنید تازه تام چیک و دوستان هم هستن:d(امیدوارم پایین ندن ولی نمیشه نمرات این آدمهای خوشحال رو حدس زد) که مطمئناً نمیذارن متای بازی به بهترین در تاریخ برسه(یعنی 99 بازی The Legend Of Zelda Orcania Of Time.البته اون فقط 24تا نقد داشت چون در سال 1998 که زیاد سایت و مجله نبودن و شاید اگر بیشتر نقد داشت پایینتر میومد متاش:d) و فکر کنم عقلانیش این باشه که منتظر متای بالا 93 اینا باشیم با در نظر گرفتن همه ی احتمالات و همه چیز خلاصه دیگه:d:O:O:O:O:O شاید اگه گیم اسپات 10 میداد اینقدر تعجب نمیکردم این مجله سخت گیریش یه طرف مشکلش با بازی های پی اس 3 یه طرف اما ببین چیه که اینم 10 داده آی جی ان هم 10 تضمین شده به همراه گیم اینفورمر فقط 2-3 تا سایت میمونه با گیم اسپات اینا 10 بدن با متای زیبای 100 طرف هستیم بچه ها خودتون رو اماده کنید واسه بهترین بازیه تاریخ
درسته که داره ولی 99 و 100 و اینجور نمرات رو باید از سرمون بیرون کرد.با حضور تام چیک و اینها نمیشه همچین نمراتی انتظار داشت(البته اون 93 به بالایی که گفتم خودم بیشتر باز نظرم به هر چه بالاتر هست چون اینجور که معلومه نمرات بازی هم فوق العاده بالا میشه فقط اگه از دست نمره ی پایین چیک و اینا رهایی پیدا کنه میتونه خیلی خیلی متای بالایی داشته باشه ولی فکر نکنم دیگه 99 بشه چون مثل یه رویا میمونه و تقریباً غیر قابل دسترسه برای این سال و آخر نسلیZelda Ocarina of Time که واقعا یک شاهکار بود ! واقعا ترکوند ... چند وقت پیش داشتم چک میکردم 10 بازی برتر تاریخ گیمینگ رو حدود 80% سایت ها رتبه یکشون زلدا بود
این بازی هم پتانسیا متای خیلی بالا رو شدیدا داره !!
Zelda Ocarina of Time که واقعا یک شاهکار بود ! واقعا ترکوند ... چند وقت پیش داشتم چک میکردم 10 بازی برتر تاریخ گیمینگ رو حدود 80% سایت ها رتبه یکشون زلدا بودتو رو خدا دیگه انقدر هایپ شده نباشید:dمتای 100 دیگه چه صیغه ایه؟!همین الآن معلوم شده از بین 13 تا سایت(که IGN و Gamespot هم توشون هستن) پایینترین نمره 93 هست پس خیال متای 100(واقعاً وقتی فکر میکنم به این متا خندم میگیرهدیگه تهش برای یه بازی 99 باشه چون به هر حال یکی دیگه یه نمره ای پایینتر از 100 میندازه دیگه) رو از ذهنتون بیرون کنید تازه تام چیک و دوستان هم هستن:d(امیدوارم پایین ندن ولی نمیشه نمرات این آدمهای خوشحال رو حدس زد) که مطمئناً نمیذارن متای بازی به بهترین در تاریخ برسه(یعنی 99 بازی The Legend Of Zelda Orcania Of Time.البته اون فقط 24تا نقد داشت چون در سال 1998 که زیاد سایت و مجله نبودن و شاید اگر بیشتر نقد داشت پایینتر میومد متاش:d) و فکر کنم عقلانیش این باشه که منتظر متای بالا 93 اینا باشیم با در نظر گرفتن همه ی احتمالات و همه چیز خلاصه دیگه:d
EDGE - 10/10