The Last of Us [پست اول حتماً خوانده شود]

• Thread starter Thread starter Akiba
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

کدامیک را بعنوان شاخص ترین مورد در TLOU پیش بینی میکنید ؟

• مجموع رای دهنده‌ها
    1,025
تنها چیزی که میتونه این 8 روز فاصله تا عرضه بازی (و چند روز انتظار واسه رسیدن بازی!) رو آسون کنه، E3 هست :دی یعنی الان خوشحالم بازی افتاده بعد از E3، راحت با ذوق و شوق میریم سراغ E3 و بعدش هم بازی میرسه و میریم صفا :دی

آره ! زده بودم بدتر میشه ! :دی
البته هنوز هم احتمال میدم که با Uncharted بیشتر حال کنم. البته باید TLoU رو بازی کنم و احتمالاً از کاراکترها و داستان بازی خیلی خوشم بیاد و گیم پلی ، گرافیک ، موسیقی ، صداگذاری و ... هم باید خیلی عالی باشن. ولی کلاً سلیقه ـم با بازی های زامبولی و ترسناک اصلاً جور نیست و از اون طرف از بازی های خوش رنگ و لعاب و نیمچه فانتزی (از نظر موضوع و حال و هوا) مثل Uncharted خیلی خوشم میاد !
مدیر مدبر ترولگر؟:دی اونم TLOU
جدا فکر نمیکنم ترسی تو بازی باشه! گل و بلبل بازی هم که براهه دیگه مشکلت چیه؟ استرس از سمت گل کلمی ها ؟:دی

مثل یک شخص کاملا الاف رفتم و متای دقیق رو حساب کردم و دقیقا شد 95.6078431372549 !
یعنی این متا احتمالا اگر امتیازای بعدی هم همین حدود باشن همینه و نه بالا میره نه پایین میاد مگر ی روانی مثل تام چیک گند بزنه!

آخرین ویرایش:
Kotaku توی نقدش یه گیف قشنگ گذاشته :d حجمش زیاد نیست

پ.ن : توجه شما را به عصبانی شدن قیافه Joel هنگام زدن ضربه جلب میکنم :d

32811065911601641475.gif

مثل یک شخص کاملا الاف رفتم و متای دقیق رو حساب کردم و دقیقا شد 95.6078431372549 !
یعنی این متا احتمالا اگر امتیازای بعدی هم همین حدود باشن همینه و نه بالا میره نه پایین میاد مگر ی روانی مثل تام چیک گند بزنه!
Metacritic.com از ضریب استفاده میکنه:dهر سایت و مجله ای که پربیننده تر و معتبرتر باشه ضریب بالاتر رو داره.الآن یعنی دقیق 95.60 نیست و باید اینور اونور باشه بخاطر همین استفاده از ضریب:d

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or