The Last of Us [پست اول حتماً خوانده شود]

• Thread starter Thread starter Akiba
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

کدامیک را بعنوان شاخص ترین مورد در TLOU پیش بینی میکنید ؟

• مجموع رای دهنده‌ها
    1,025
کدهای بخش Multiplayer لو رفت.

یکی از کاربرای سایت IGN ادعا کرده که کدهای بخش مولتی پلیر لیک شده .

لینک منبع کدها :TLOU Network Strings - May 31 Demo - separated properly - Pastebin.com (نیاز به قندشکن )

توضیحات این کاربر :

" When Naughty Dog said they were set to change this industry with The God Of Us, they weren't joking."

" The Multiplayer is actually looking like one pf the best ones ever conceived. Its completely different and unique."

البته این کاربر مودهای مختلف بخش مولتی پلیر رو به طور کامل معرفی کرده اما اینجا قرارشون نمیدم چون احتمال داره که دروغی بیشتر نبوده باشه . اما اگر این اطلاعات واقعی باشن به جرات میتونیم بگیم با یکی از خاص ترین و خلاقانه ترین مولتی پلیرها در بین بازیهای رایانه ای طرفیم.

The Last Of Us Multiplayer details leaked (Free-roam, Classes?) | IGN Boards

تو سایت گیم فا خوندم یکی از کاربر های گیم اسپات اینو لو داده و تقریبا اطلاعاتش شبیه اینه
واقعا بازهم به حرف خودم رسیدم با یکی از بهترین مولتی های تاریخ طرفیم البته اگه چنین چیزی واقعیت داشته باشه از این خلاقانه تر نمیشه مولتیه یه بازی رو ساخت واقعا باید به ناتی داگ احسنت گفت به خاطر خلق بهترین بازیه تاریخ در همه ی زمینه ها
فقط 1 هفته مونده من که نمیتونم تحمل کنم تما امتحان هارو دارم گند میزنم میره و برام مهم نیست فقط بیا ای ابر بازی:دی

یه موردی رو الان کشف کردم!:d
نور چراغ قوه رو (ترجیحا داخل ساختمون) مستقیم بندازید تو چشم Ellie ببینید چی میشه!
حتی برای این موضوع پیش و پا افتاده هم ناتی داگ برنامه داشته! الی به این کار عکس العمل نشون میده و روشو بر میگردونه اونور:-o:>تا نور نخوره تو چشمش!!!!!!!!!!!!!!!!!! اوخی :">

یه موردی رو الان کشف کردم!:d
نور چراغ قوه رو (ترجیحا داخل ساختمون) مستقیم بندازید تو چشم Ellie ببینید چی میشه!
حتی برای این موضوع پیش و پا افتاده هم ناتی داگ برنامه داشته! الی به این کار عکس العمل نشون میده و روشو بر میگردونه اونور:-o:>تا نور نخوره تو چشمش!!!!!!!!!!!!!!!!!! اوخی :">

WOW !
راستی Embargo چهارشنبه به وقت ما چه ساعتی برداشته میشه ؟

نشمردم ببینم چند بار دمو رو تموم کردم (حتما دو رقمی شده) ولی یکبار
روی درجه سختی Hard بدون listening mode بدون اینکه یکبار بمیرم و تموم کردن مرحله به صورت مخفی دمو رو تموم کردم که لذتی وصف نشدی داشت .
ایندفعه خیلی حال داد یه تیر هم شلیک نکردیم :bighug: اون کلیکر بد بخت آخرش زنده بود من همینجوری تو محیط میچرخیدم :d و باش قایم‌موشک بازی میکردم =))

این عکس رو الان دیدم خیلی جالبه ! چند تا Runner حمله کردن به بروس و نیل و اشلی و تروی!:d

[TABLE="class: outer_border, width: 1, align: center"]
[TR]
[TD]
w08slxpfoibc6e4wsebp.jpg

[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

این هم بروس لحظاتی قبل از اینکه صورتش رو به تیغ ژیلت بسپارد:d (نترسید ها!)

[TR]
[TD]
1rq7i4ga6u01q7x6nuq.jpg

[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

این عکس رو الان دیدم خیلی جالبه ! چند تا Runner حمله کردن به بروس و نیل و اشلی و تروی!:d

[TR]
[TD]
w08slxpfoibc6e4wsebp.jpg
[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

این هم بروس لحظاتی قبل از اینکه صورتش رو به تیغ ژیلت بسپارد:d (نترسید ها!)

[TR]
[TD]
1rq7i4ga6u01q7x6nuq.jpg
[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

سلاح سرد اشلی جانسون تو حلقتون:d

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن