خب من هم دمو رو بازی کردم ، با اینکه همین مراحل رو در قالب تریلر دیده بودم (Pax east) ولی کنترل بازی توسط خودم لذت دیگه ای داشت!
نکات مثبت رو دوستان اشاره کردند و چیزی که بیشتر من رو تحت تاثیر قرار داد واقعی بودن درگیری های نزدیک هستش که با لرزش دسته واقعا احساس میکنم خودم با طرف درگیر شدم! نور پردازی فوق العادست مخصوصا تاثیر نور چراغ قوه روی اجسام و سایه های ایجاد شده ...
اتمسفر یا جو حکم فرما بر بازی هم دیوانه کنندس! فعلا زبونم عاجزه از بیان جزئیات ولی در یک کلام هیجان انگیزه!
*** تو مرحله ای که تو دمو هستش هیچ راهی نداره مخفی بریم؟ کسی نتونسته مخفی بره؟ طوری که دخل همشونو دونه دونه بیاریم؟ (چقدر سخته!#)
اولاً پیشاپیش به خاطر کیفیت کم بعضی از عکسها معذرت می خوام!
خب، کلاً برای کشتن مخفیانه یه نفر باید از پشت به صورت نشسته بهش نزدیک بشید و با مثلث بگیریدش. (عجب!) بعد هم برای کشتنش اگه قیچی (یا چاقو) داشته باشید، می تونید با مثلث اون رو توی گردن طرف فرو کنید، اگه هم نداشته باشید، می تونید با مربع، خفه اش کنید. اولین توصیه من اینه که تا می تونید از قیچی های ارزشمندتون استفاده نکنید چون هم برای تقویت سلاح و هم برای کشتن کلیکرها به قیچی نیاز دارید. (کلیکرها رو نمی تونید خفه کنید).
خب، توی این قسمت اولین و راحت ترین کسی که می تونید بکشید اون Runner بد بختیه که وقتی از طبقه دوم میاید پایین و به سمت روبرو می رید، پشت به شما وایساده!
فعلاً اون Runner که از کنار دیوار اون بقل رد می شه رو نمی تونید بزنید، چون همون موقعی که میاد کنار دیوار، یه Runner دیگه اونو می بینه.
پس فعلاً به این کاری نداشته باشید.
از راهرویی که اومده بودید، بر گردید. در راهروی روبرو سمت چپ، یه اتاقه که دوتا در داره. یه Runner به همیشه از در دورتر می ره توی اتاق و از در نزدیکتر میاد بیرون. خب وقتی از در نزدیک شما بیرون رفت و یه مقدار که دور شد، وارد اتاق بشد و پشت میزی که کنار در دومه، منتظر اومدنش بشید. بعد از این که وارد اتاق شد، یه مقدار که از کنار میز گذشت، از پشت بهش نزدیک بشید و کارش رو بسازید.
خب، حالا می تونید برگردید و ترتیب اون Runner که از کنار اون دیواری که گفتم، رد می شه رو بدید. نگران اون کلیکری که اون روبرو هست، نباشید. اگه بی سر و صدا عمل کند، متوجه شما نمی شه. وقتی Runner از کنار دیوار رد شد، از پشت به آرامی بهش نزدیک بشید و کارشو تموم کنید.
این بار کارشو بسازید!
بعد از کشتنش تا Runner اتاق روبرو شما رو ندیده، به پشت دیوار برید و برگردید توی راهروی پشتی.
Runner آخر توی اتاق آخری دور خودش می چرخه. خودتونو برسونید به دری که انتهی راهرو سمت راست قرار داره (جهت اطمینان می تونید از اتاق سمت چپ راهرو حرکت کنید). کنار در منتظر باشد و وقتی که Runner به سمت دیگه اتاق حرکت کرد، از پشت بهش نزدیک بشید و کار اون رو هم تموم کنید.
خب، از الان به بعد شما اگه نشسته راه برید و سر و صدا نکنید، با خیال راحت می تونید توی محیط بچرخید و خیالتون راحت باشه که کلیکر متوجه شما نمی شه.
از اونجایی که با کشتن کلیکر مرحله تموم می شه، توصیه می کنم قبل از کشتنش برید و محیط رو یه بررسی بکنید!
توی همون اتاق آخر یه سربالایی هست که از خراب شدن قسمتی از سقف طبقه بالا ایجاد شده و شما می تونید ازش بالا برید. دری آخر اونجا وجود داره که توسط یه فایل بزرگ مسدود شده.
خب شما به محض این که تلاش کنید فایل رو تکون بدید، کلیکر صدای اون رو می شنوه و به طرفتون میاد. علاوه بر اون، به خاطر اینکه سازنده ها نخواستن شما زا محیط دمو خارج بشید، به محض ول کردن فایل، مثل فنر بر می گرده سر جاش!
خب برای کشتن کلیکر چه کار باید کرد؟
کارهای زیادی! اول اینکه چون دشمن آخره می تونید با یه ابزار melee خوب مثل میله یا چوبی که سرش قیچی بستید، یا یه آجر بهش نزدیک بشید و سریع با اونا توی سرش بزنید! اما اگه می خواید از پشت بهش نزدیک بشید و بکشیدش، در اول کار چون از پشت به دیوار چسبیده، نمی شه. پس می تونید با پرتاب کردن یه بطری یا آجر حواسشو به یه سمت دیگه پرت کنید، و بعد از پشت بهش نزدیک بشید و چاقوتون رو توی گردنش فرو کنید. (یادتون باشه کلیکرها رو نمی شه خفه کرد!)
بله .حقیقت داره . تمام نسخه های SURVIVAL EDITION تو سایت امازون پیش فروش شده و دیگه موجودی ندارن . البته اونطور که کاربرا میگن فروشگاه GAMESTOP هنوز موجودی داره .
ملت هم تو امازون کامنت گذاشتن که " خدا رو شکر ما قبل از تموم شدن پیش خرید کردیم ":d و کلی چیز کیف شدن :d
بعد برمیگردیم تو راهرو دم در اولی وای میستیم جناب که تشریف اورد بیرون در وقت مناسب ترتیبشو میدیم:
حالا پشت دیواری که در تصویر سوم هست میشنیم تا ما یه استراحتی بکنیم دوستمون میره یه دور میزنه میاد جلومون بعد دقیقا از پشت ترتیب اینکی رو هم میدیم:
حالا به جز اون که کلمیه میمونه یکی دیگه از دوستان،میریم انتهای راهرو وقتی آقا تشریف میبرن سمت چپ میریم ایشون رو هم از پشت نفله میکنیم!
حالا میمونه یه کله کلمی ترو تمیز،یه آجر میندازیم هر جا دوست داشتیم بعد که میره دنبال آجر در وقت مناسب از پشت ایشون رو هم مورد عنایت قرار میدیم(( اینو عکس نگرفتم))
" When Naughty Dog said they were set to change this industry with The God Of Us, they weren't joking."
" The Multiplayer is actually looking like one pf the best ones ever conceived. Its completely different and unique."
البته این کاربر مودهای مختلف بخش مولتی پلیر رو به طور کامل معرفی کرده اما اینجا قرارشون نمیدم چون احتمال داره که دروغی بیشتر نبوده باشه . اما اگر این اطلاعات واقعی باشن به جرات میتونیم بگیم با یکی از خاص ترین و خلاقانه ترین مولتی پلیرها در بین بازیهای رایانه ای طرفیم.
though the recent trophy list posted by IGN
had a trophy titled Populace
which requires a player
to build a clan of 40 members
this supplying some credibility to the leaked info
میگه بر این اساس احتمال صحت داشتن این اطلاعات زیاد ـه
من هم اطلاعات رو خوندم باورنکردنی ـه :-o
دوستان بدون هیچ واهمه ای می گم که متا سر به فلک میکشه :bighug: :d
اگر هم نکشید بنده رو مورد حملات سرشار از مهر و عطوفت خودتون قرار ندین :d
something new instead of the standard multiplayer :d
و اینک این هم اولین پست من توی این تایپیک ( البته شاید یدونه قبلا واسه قرن دایناسور ها بوده بود دادم :d )
و این هم به افتخار بازی آواتار و امضا جدیدم :d
بزن دست قشنگرو ( اینجا منظور شصت هست :d )
البته میگم من PS3 باز نیستم ولی بشدت دنبال اینم هر جور شده از رفیق و دایی و ... میگیریم بازی می کنیم