The Last of Us [پست اول حتماً خوانده شود]

• Thread starter Thread starter Akiba
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

کدامیک را بعنوان شاخص ترین مورد در TLOU پیش بینی میکنید ؟

• مجموع رای دهنده‌ها
    1,025
دوستان اونجایی که الی در مورد کور بودن کلیکر ها میپرسه ،‌دقیقا تس چه جوابی بهش میده؟
چیز خاصی نمیگه ...
میگه عفونت باعث شده که اینجوری بشن ، الی میگه خب که چی؟ اینا کورن؟ تس میگه : تقریبا ، اونا با استفاده از صدا میبینن.
الی میگه : مثل خفاشها؟ تس هم میگه : آره مثل خفاشها .
اگه صداشونو شنیدی ، باید مخفی شی ....

دمو به صورت عمومی کی عرضه میشه؟!

دمو عرضه شده عزیز برای همه یعنی کپی باز ها هم دارن دمو رو بازی میکنن

اقا یعنی الان دارم میمیرم واسه بازی بهترین بازی میشه که تو کل دوران بازیم بازی کردم عالیه همین 10 دقیقه به کل بازی های عمرم می ارزید
اونجا که در رو به زور باز میکنه با jess بعدش یهو یه کلیکر میاد . یعنی اونجا من کلی حال کردم باید با هدفون با صدای بلند بازی کنید تا بفهمید چی میگم:x:x:x

اونجایی که با تس در رو باز میکنیم ، یه کله کلمی(کلیکر) میپره رو جوئل و تس ترتیبش رو میده!
بعدش جوئل دیگه تکون نمیخوره و باید از آخرین چک پوینت بیارمش! مال همه اینجوریه؟ (هر دفعه هم رفتم این اتفاق افتاده!)

چیز خاصی نمیگه ...
میگه عفونت باعث شده که اینجوری بشن ، الی میگه خب که چی؟ اینا کورن؟ تس میگه : تقریبا ، اونا با استفاده از صدا میبینن.
الی میگه : مثل خفاشها؟ تس هم میگه : آره مثل خفاشها .
اگه صداشونو شنیدی ، باید مخفی شی ....

ایول،‌همین سوالش در مورد خفاشها رومتوجه نشدم!‌کلا حرف زدن الی،‌دیالوگایی که میگه،‌تیپش،‌چهرش خیلی خواستنیه:دی

1 ساعت دیگه اطلاعات کامل از بخش چند نفره بازی منتشر میشه .
یک ساعت شدا:دی

دوستان یک سوال داشتم.من همین الان دمو رو دیدم.چرا مثل دموی e3 طرف رو خفه نکرد.دوربین بازی موقع خفه کردن طرف خیلی دور بود.انگار دموی e3 خیلی کیفیتش بهتر بود

اونجایی که با تس در رو باز میکنیم ، یه کله کلمی(کلیکر) میپره رو جوئل و تس ترتیبش رو میده!
بعدش جوئل دیگه تکون نمیخوره و باید از آخرین چک پوینت بیارمش! مال همه اینجوریه؟ (هر دفعه هم رفتم این اتفاق افتاده!)
بعد ازن که ترتیب کلیکر رو میدن یه اموزش استفاده از medkit میاد . باید حتما از اون medkitی که داری استفاده کنی تا راه بره .
جلوتر یه rovelver هم میگیری که بعدش یه اموزش سوییچ کردن بین اسلحه ها میاد بازم حتما باید یه بار بین اسلحه ها سوییچ کنی تا حرکت کنه .

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

• تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
    اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
    or