The Last of Us [پست اول حتماً خوانده شود]

• Thread starter Thread starter Akiba
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

کدامیک را بعنوان شاخص ترین مورد در TLOU پیش بینی میکنید ؟

• مجموع رای دهنده‌ها
    1,025
اونجایی که با تس در رو باز میکنیم ، یه کله کلمی(کلیکر) میپره رو جوئل و تس ترتیبش رو میده!
بعدش جوئل دیگه تکون نمیخوره و باید از آخرین چک پوینت بیارمش! مال همه اینجوریه؟ (هر دفعه هم رفتم این اتفاق افتاده!)
اونجا بازی ازت میخواد جان رو پر کنی، در واقع آموزش ترمیم زخم رو میده، باید انجام بدی تا بتونی ادامه بدی...

افکت اتیش به صورت چپ و راست و افقی و عمودی تو حلق و حلقوم تراویس :d

The-Last-of-us-Multiplayer-1.jpg

دوستان یک سوال داشتم.من همین الان دمو رو دیدم.چرا مثل دموی e3 طرف رو خفه نکرد.دوربین بازی موقع خفه کردن طرف خیلی دور بود.انگار دموی e3 خیلی کیفیتش بهتر بود​

دوست عزیز موقعی که داره خفه میکنه طرفو میتونید دوربین رو بچرخونید،

نظر سنجی ـه جدید تاپیک :bighug:
نقد اول : همشهری کین ـه صنعت گیم
نقد دوم : یک اثر هنری
به نظر شما در نقد سوم چه عبارتی در وصف بازی به کار برده میشه :d

براساس پیش نمایش TheSixthAxis مولتی پلیر بازی "Factions" نام داره و به دو حالت کلی تقسیم میشه!

ابتدای بازی شما قابلیت انتخاب بین دو گروه(Faction) رو دارید و میتونید کاراکترتون رو مثل Uncharted 3 از نظر کلاه،لباس،کفش،ابزار و .... کاستومایز کنید!Emblem شخصیتونم میتونید داشته باشید!
توی Clan شما AI هایی هم هستند که عضو Clan باشن و هر رقابتی که با پلیرهای دیگه میدید میتونه حکم یک روز رو داشته باشه!با گذروندن رقابت های مختلف مهارت های کاراکترتون بیشتر میشه و میتونید برای پیشرفت Clanتون منابع جمع آوری کنید و آییتم باهاشون بسازید!
چهار کلاس متفاوت تو بازی وجود داره:Assualt،Stealth،Sniper و Support.هر کدوم از این کلاسا چهار ظرفیت خالی دارن که با یک اسلحه سبک،یک اسلحه سنگین و دو قابلیت ویژه پر میشن.یکی از این قابلیت ها شناسایی موقعیت افراد از طریق صداشونه!

The Last of Us: ‘Factions’ multiplayer previews and screens appear | VG247

پ.ن:لامصب:d

با سلام خدمت فن های سینه چاک:d خواستم برای اونایی که امکان گرفتن کمیک واسشون نیست داستانشو بزارم که از گذشته الی یه چیزایی بفهمن:d ماجرا کامیک 19سال بعد الودگی هستش
خوب کمیک این جوری شروع میشه که الی 13 ساله رو با اتوبوس به یه مدرسه نظامی میبرن الی در اولین روز مدرسه اش با استقبال خوبی مواجه نمیشه و توسط پسر های سال بالاتربه شدت کتک میخوره ولی در همین لحظه یه دختر 15 و 9 ماهه به دادش میرسه و با توجه به این که پسرا از اون بزرگتر بودن قشنگ املتشون میکنه(پسرا شانس اوردن جوئل اونجا نبود وگرنه از سقف اویزونشون میکرد) دختره به الی پیشنهاد میده که باید واسه خودش دوست پیدا کنه ولی الی با تندی جوابشو میده و میگه که به توصیه اش نیاز نداره در همون لحظه سرو کله مدیر پیدا میشه و الی رو خفت میکنه میبره دفترش تو دفتر در مورد سابقه تحصیلی الی حرف میزنه و اینجا میفهمیم الی همچین بچه ارومی نبوده و دزدی و اطاعت نکردنو فرارو و از همه بیشتر دعوا داشته بعد مدیره شروع میکنه به سخنرانی که اگه ارتش نبود فلان اگه ارتش نبود بسار بعد اینجا یه مدیر یه سوال مهم از الی میکنه: تو هم فکر میکنی fireflies(قاتلها) میتونه به مردم کمک کنه الی هم گفت در موردش فکر نکرده بعد این ماجرا الی برای تنبیه باید جیپی که توسط fireflies مورد حمله قرار گرفته رو تمیز کنه همون موقع متوجه میشه که دختر سیاه پوسته واکمنشو دزدیده اونم پا میشه میره سراغش در همین حین قسمتی از گفتگو دختر سیاهه رو نشون میده که طی این گفتگو معلوم میشه که این دختر بسیار ضد دولت هستش و نمیخواد به عنوان یه سرباز واسه اونا کار کنه بعد الی سر میرسه و با کلی بحث واکمنشو از اون پس میگیره دختره هم اونو مسخره میکنه و واکمن الی رو بهش پس میده شب که میشه (به عشقه تو ........... شرمنده اومد رو زبونم:d) الی صدای یواشکی راه رفتن یه نفرو حس میکنه پا میشه میره دنبالش میبینه که همون دخترس میخواد بره جایی میره میگه منم میخوام باهات از اینجا خارج شم بالاخره با کلی بحث کردن دختره راضی میشه که الی هم باهاش بیاد ودر عین ناباوری اسم الی رو میدونه و خودشو رایلی معرفی میکنه اینجا کامیک اول تموم میشهTA DA
کامیک دوم:
الی و رایلی دارن از بالای ساختمون ها به یه ناکجا ابادی میرن در بین این راه های به کلوب های بازی میرن و یه ذره هم بازی میکنن بعده همه ی این ها رایلی به حرف در میاد و میگه تا 3ماه دیگه 16 سالش میشه و بعد از این باید به ارتش بره و دستور بگیره و اون نمیخواد اینطوری بشه واسه همین سعی داره فرار کنه و ما بین این مکالمه میفهمیم که تمام بچه های بدونه پدر مادر به این مدرسه میرن تا اموزش نظامی ببینن و بعده 16 سالگی بدون حق انتخاب به ارتش بپیوندند(چه ظالمانه) بعده این گفتگو رایلی و الی به یه فروشگاه متروک میرن و با مرد مسنی به نام وینسنت اشنا میشن که فکر کنم جزو همون گروه Fireflies باشه بعدش رایلی بهش یه شیشه ماالشعیر میده(:d) بعد ازش میخواد تا به الی اسب سواری یاد بده بعد از این که وینسنت با الی میره سریع به چادر وینسنت میره تا یه چیزی پیدا کنه در همین هنگام وینسنت و الی دارن تو فروشگاه دور دور میکنن اتفاق خاصی نمیوفته بعد از این که بر میگردن پشت فروشگاه انفجار بسیار بزرگی رخ میده و وینسنت میگه:‌ من میرم تا به گروهم سر بزنم وقتی میره رایلی یه واکی تاکی که از چادر وینسنت پیچونده رو بر میداره همون موقع از داخل واکی تاکی صدا میاد که افراد fireflies حمله کردن بعد رایلی با خوشحالی میگه این تنها شانس ماست که بتونیم از اینجا فرار کنیم همینجا کامیک شکاره 2 تموم میشه TA DA
کامیک 3:
این کامیک هنوز نیومده و توی تیر میاد ولی یه مقدار داستانشو نوشتن که واستون مینویسم: در این قسمت رایلی و الی میون دو گروه گیر کردن ولی از شانس بدشون صدای تیر ها افراد الوده رو به سمت خودش کشونده و واسه همینم الی و رایلی علاوه بر اینکه باید از دسته سربازا فرار کنن خطر افراد الوده هم انهارا تهدید میکنه واسه همین باید هر چه سریع تر راه خروج را پیدا کنن
یه نکته هم که اینجا هست فکر کنم جوئل هم تو همین گروه Fireflies باشه و تو همین درگیری ها با الی اشنا میشه
خوب من این داستان رو نوشتم متاسفانه نتونستم همه کمیک رو به صورت عکس بزارم ولی الان مشغوله ترجمه کامیک ها به فارسی هستم که بتونم در اولین فرصت در فایل PDF واستون بزارم تا اونایی که انگلیسیشون ضعیفه هم بتونن کامیک هارو بخونن در مورد کوتاه نوشتن داستان کامیک شماره 2 هم باید بگم در این کامیک بیشتر حرف های جانبی زده شد مثلا رایلی کلی در مورد شخصیت بازی کامپیوتری حرف میزنه و یا وینسنت در مورد کارهایی که در روز کریسمس کرده حرف میزنه و با توجه به این که من چکیده داستان رو نوشتم نمیتونستم همه این مواردو ذکر کنم بازم شرمنده اگه کمو کاستی داره :x

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or