The Last of Us [پست اول حتماً خوانده شود]

• Thread starter Thread starter Akiba
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

کدامیک را بعنوان شاخص ترین مورد در TLOU پیش بینی میکنید ؟

• مجموع رای دهنده‌ها
    1,025
دوستان مطلع یه سوال:
کسی میدونه قسمت سوم کامیک این بازی کی پخش میشه؟؟؟ میخوام بدونم سره الی و رایلی چی میاد
انتظار واسه بازی کم بود حالا انتظار واسه کامیکشم اضافه شد:((
مگه كاميك هم براش منتشر ميشه ؟؟ آخ جون !!! لينك ميدين لطفا ؟ :D

دمو رو دانلود کردیم و بسی لذت بردیم ! بسیار هم عالی بود !
باورم نمیشه چنین جوی توی یه بازی Post Apocalyptic باشه !!! همه چیز به طرز وحشتناکی خوبه !
اوایل دمو که زیاد مبارزه در کار نیست و فقط مربوط به گشت و گذار توی محیط میشه . طراحی محیط هم خیلی خوبه ! در حد آنچارتد هست ! تا اینجای دمو یه مبارزه انجام میشه که می تونید انجام ندید و فرار کنید ! ولی مبارزه بعدی اجباریه ! اولش فکر می کردم مثل همه بازی های این سبک (حتی آنچارتد!!!) می تونم راحت بزنم به دل دشمن ولی دشمن ها به شدت وحشی هستن و اصلاً نمیشه باهاشون رو در رو جنگید ! فکر اینکه مثلاً 17 18 تا تیر دارید رو از سرتون بیرون کنید که این تعداد واسه کشتن 2 3 تا کلیکر هم کافی نیست !!!!
خلاصه اینکه تاکید بازی روی مبارزه مخفی کاری هستش و اینجوری که نشون میده باید به شدت از مبارزات رو در رو پرهیز کنیم !
در کل خیلی خوب بود و انتظارم رو کاملاً بر آورده کرد !

یه سوال اینو از کجا آوردی؟
یعنی به چی قسم بخورم گر مهر و ماه را در دو دستم نهند میذارم سر جاش و هیچ چیز رو با د لست عوض نمیکنم
بسی کف کردم یعنی از کیفیت نور تا سایه ها در نوع خود بهترین در نسل و چه بسا در تاریخ هستند تا بدین لحظه اصلا هیجان تو یه عکس گیف از بازی موج میزنه خود بازی ببین چیه
سوالم اینه با وجود این عکس و بافت های خفن دیوار کی به گرافیک آخرین شاهکار ایراد گرفت معرفی کنه خودش رو تا با هم گپی داشته باشیم(کتک کاری):دی

واستید میخوام یه فن بازی خوشگل دربیارم : این اصلا بازی نیست باو گند میزنه :/ با گاد اف وار جمش کنید به توان 2 برسونید به پای HALO نمیرسن :)

اصلا نمیشه فن بازی درآورد :)) . مطمعنم ناتی داگ بازم شاهکارش کرده تریلر دمو رو دیدم باهاش حال کردم خیلی عالیه به نظرم ... با اینکه خیلی اهل سبک survival نیستم .

ببینم این دوست ما میذاره با PS3 بازی کنیم یا نه ... کثافت دو بار HALO reach رو با ایکس باکس من بازی کرده :/

فقط یازده روز تا خلق حماسه ی ناتی داگ ...
و کمتر از دو روز تا برداشته شدن embargo توسط سونی و سرازیر شدن نقد ها و نمرات بازی ...
خدا یا این روز ها رو بخیر بگذرون و کاری کن هرکی این بازی رو دوست داره بتونه بازیش کنه ! (آمین)

مگه 6 ژوئن embargo برداشته نمیشه ؟؟:-/ اونجوری میشه 4 روز دیگه
گیر بیخودی دادیا:> فرقش یه روز هم نمیشه...:|

آخرین ویرایش:
فقط یازده روز تا خلق حماسه ی ناتی داگ ...
و کمتر از دو روز تا برداشته شدن embargo توسط سونی و سرازیر شدن نقد ها و نمرات بازی ...
خدا یا این روز ها رو بخیر بگذرون و کاری کن هرکی این بازی رو دوست داره بتونه بازیش کنه ! (آمین)

مگه 6 ژوئن embargo برداشته نمیشه ؟؟:-/ اونجوری میشه 4 روز دیگه

گیر بیخودی دادیا:> فرقش یه روز هم نمیشه...:|

نه داداش . قصدم گیر دادن نبود . واقعا سوال کردم .:( من فکر میکردم 6 ژوئن embargo رو برمیدارن شما که گفتی 2 روز دیگه برق سه فاز از سر و کله ام پرید. بالاخره 2 روز کمتر عذاب کشیدن هم خودش خیلیه:d

- - -ویرایش - - -

5 ژوئن برداشته میشه :bighug: سه روز دیگه :d

ساعتشو نمیدونی؟؟:-/
هر چی میگذره انتظار سخت تر میشه\m/

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or