The Last of Us [پست اول حتماً خوانده شود]

• Thread starter Thread starter Akiba
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

کدامیک را بعنوان شاخص ترین مورد در TLOU پیش بینی میکنید ؟

• مجموع رای دهنده‌ها
    1,025
فقط یه چیزی اگه بازی رو پری اوردر بزنی و والت هم خالی باشه میزنه بین این تاریخ باید حسابت رو شارژ کنی و پرداخت کنی. اگه تاریخش بگذره و کاری انجام ندیم اتفاقی واشه اکانت نمیوفته که؟

آخه این آپدیت جدیده من همه آپدیت ها رو انجام داده بودم (فکر می کنم تا دو هفته پیش بود که راحت مولتی رو هم می زدم هیچ آپدیتی نخواسته بود )
اره ولي اپديت God of War: Ascension زودتر از اين دمو اومده بود و احتمالش زياده كه چند نفر قبلش اپديت كرده باشن.
تقريبا يه هفته زودتر از دمو God of War: Ascension اپديت جديد داد

آخرین ویرایش:
ای دمو بازها ببینین اشلی جانسون چی گفته و دست از این کارها بردارین [-( :d

I want to experience it as a whole
I don’t like spoilers
and I don’t like watching trailers
I like to play something from start to finish

ای دمو بازها ببینین اشلی جانسون چی گفته و دست از این کارها بردارین [-( :d

I want to experience it as a whole
I don’t like spoilers
and I don’t like watching trailers
I like to play something from start to finish

کل بازی واسش لو رفته است دیگه چی رو میخواد اسپویل نکنه؟
تریلرارو نبینه؟ عمه ی من موشن کپچر کرده اونارو؟:d
واقعا چقدرم بازی واسش تازگی داره و دست نخوردس:>
کلا مزاح کرده ها!

اخ چقد سحته انتظار

viewer.php

عكس نيومد از اينجا ببينيد
آپلود عکس

نقد شخصی دمو :bighug:
خوب دوستان از ساعت 11 صبح دارم این بازیو انجام میدم فقط یتونم بگم عالیه خیلی حال کردم و حالا نقد شخصی بنده:
گرافیکه بازی بسیار پویا و زنده است و تکسچر ها بسیار قوی کار شده محیط بازی با توجه به این که Build قدیمی هست بسیار پر جزئیات و داینامیکه و با هیچ بازی این نسل قابل مقایسه نیست حرکت شخصیت ها بسیار طبیعی کارشده و حتی نوع راه رفتن بر زمین خیس با نوع راه رفتن با زمین سفت و خشک تفاوت دارد باران بسیار طبیعی و پویا طراحی شده و لباس کاراکتر ها با توجه به مدت زمانی که زیر باران هستند خیس میشود و مدت خشک شدنشان هم به همین زمان بستگی دارد دشمنان با هم متفاوت هستند و شما هیچ دو دشمنی را نمیبینید که شبیه هم باشند افکت خون نیز بسیار طبیعی جلوه میکنه یک مشکل بسیار کوچیک گرافیکی داشت که با توجه به Build قدیم بودن بازی کاملا قابل اغماض و هیچ مشکلی نداره ;;)
خب بریم سراغ صداگذاری:صداگذاری در مورد محیط بسیار زیبا و گوشنواز هست و کاملا صدای باد و باران را به صورت کاملا طبیعی میشنوید راه رفتن روی هر چیزی صدای خاص خود را دارد و صدای کاراکتر ها نیز بسیار زیبا و در طول بازی با حرکات لبشان هم خونی داره بسیار عالی است صدای کلیکر ها بسیار مخوف است و کاملا مو بر تن شما سیخ میکند و اضطرابی به شما میدهد که در هیچ بازی رایانه ای قبل ان تجربه نکردید:-o
و حالا مقوله مهم گیم پلی: مبارزات بسیار بسیار جذابه و شما رو وادار به تحرک و سرو صدا داخل خونه میکنه به شخصه دو سه بار هنگام درگیری با دو کلیکر فریاد زدم از فرط ادرنالین و هیجان زیاد. هر بار که بازی را تمام کردم گیم پلی برایم متفاوت بود و خیلی خوشم اومد در طی 7 باری که بازی رو تموم کردم دوتا دونه باگ جزئی دیدم که البته ازار دهنده نبودن ولی خوب باگ بودن دیگه که البته صدرصد تا عرضه بازی حل میشن.:>
در کل بعد ادامه این دمو زندگی برام بی معنا شده و تمام اعضای خانوادرو به شکل جوئل و الی میبینم و اشتیاقم برای خریدن بازی چند برابر شده و تمایلم به خوندن درس کم شده خلاصه این بازی نابودم کرده :-w
برای حرف اخرم نمره من برای این دمو 10\10

نقد شخصی دمو :bighug:
خوب دوستان از ساعت 11 صبح دارم این بازیو انجام میدم فقط یتونم بگم عالیه خیلی حال کردم و حالا نقد شخصی بنده:
گرافیکه بازی بسیار پویا و زنده است و تکسچر ها بسیار قوی کار شده محیط بازی با توجه به این که Build قدیمی هست بسیار پر جزئیات و داینامیکه و با هیچ بازی این نسل قابل مقایسه نیست حرکت شخصیت ها بسیار طبیعی کارشده و حتی نوع راه رفتن بر زمین خیس با نوع راه رفتن با زمین سفت و خشک تفاوت دارد باران بسیار طبیعی و پویا طراحی شده و لباس کاراکتر ها با توجه به مدت زمانی که زیر باران هستند خیس میشود و مدت خشک شدنشان هم به همین زمان بستگی دارد دشمنان با هم متفاوت هستند و شما هیچ دو دشمنی را نمیبینید که شبیه هم باشند افکت خون نیز بسیار طبیعی جلوه میکنه یک مشکل بسیار کوچیک گرافیکی داشت که با توجه به Build قدیم بودن بازی کاملا قابل اغماض و هیچ مشکلی نداره ;;)
خب بریم سراغ صداگذاری:صداگذاری در مورد محیط بسیار زیبا و گوشنواز هست و کاملا صدای باد و باران را به صورت کاملا طبیعی میشنوید راه رفتن روی هر چیزی صدای خاص خود را دارد و صدای کاراکتر ها نیز بسیار زیبا و در طول بازی با حرکات لبشان هم خونی داره بسیار عالی است صدای کلیکر ها بسیار مخوف است و کاملا مو بر تن شما سیخ میکند و اضطرابی به شما میدهد که در هیچ بازی رایانه ای قبل ان تجربه نکردید:-o
و حالا مقوله مهم گیم پلی: مبارزات بسیار بسیار جذابه و شما رو وادار به تحرک و سرو صدا داخل خونه میکنه به شخصه دو سه بار هنگام درگیری با دو کلیکر فریاد زدم از فرط ادرنالین و هیجان زیاد. هر بار که بازی را تمام کردم گیم پلی برایم متفاوت بود و خیلی خوشم اومد در طی 7 باری که بازی رو تموم کردم دوتا دونه باگ جزئی دیدم که البته ازار دهنده نبودن ولی خوب باگ بودن دیگه که البته صدرصد تا عرضه بازی حل میشن.:>
در کل بعد ادامه این دمو زندگی برام بی معنا شده و تمام اعضای خانوادرو به شکل جوئل و الی میبینم و اشتیاقم برای خریدن بازی چند برابر شده و تمایلم به خوندن درس کم شده خلاصه این بازی نابودم کرده :-w
برای حرف اخرم نمره من برای این دمو 10\10

داداش 7 بار مگه جنگه ؟؟؟؟:d

داداش تو سر این بازی سر و صدا میکردی من سر فوتبال هم داد میزنم سر این قراره چیکار کنم :d

باگ که جزوی از بازی ;;) ( اصلا بازی باگ داشت شما به عنوان یه فن چرا گفتید ؟؟؟؟ ) :d

خوش به حالت بازی کردی ما که هیچیم باید فعلا نقد شما رو بخونیم

داداش 7 بار مگه جنگه ؟؟؟؟:d

داداش تو سر این بازی سر و صدا میکردی من سر فوتبال هم داد میزنم سر این قراره چیکار کنم :d

باگ که جزوی از بازی ;;) ( اصلا بازی باگ داشت ما به عنوان یه فن چرا گفتید ؟؟؟؟ ) :d

خوش به حالت بازی کردی ما که هیچیم باید فعلا نقد شما رو بخونیم

باگشو گفتم چون نقده دیگه باید واقع بین باشیم:>
تازه الان منتظرم درسم تموم شه پاشم دوباره بشینم بازی کنم خیلی باهاش حال کردم هر دفعه یه جور بازی میکنم و واسم تازگی داره فکر کنم بازیش بیاد یه 500 600 باری تمومش کنم :))

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or