The Last of Us [پست اول حتماً خوانده شود]

• Thread starter Thread starter Akiba
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

کدامیک را بعنوان شاخص ترین مورد در TLOU پیش بینی میکنید ؟

• مجموع رای دهنده‌ها
    1,025
دمو رو نزدیک به 4 بار بازی کردم و تقریبا هر بلایی که می شد سر npc ها در اوردم . بدون اغراق واکنش هایی که ازشون دیدم رو تا به حال توی هیچ گیم دیگه ای ندیده بودم . AI بازی وحشتناک بالاست . هر جور که دوست داشته باشی می تونی بازیشون بدی . و این کاملا بسته به انتخاب خودت داره . از انواع درگیری فیزیکی بگیر تا اجبار به تسلیم شدن و ...
اتمسفری که توی این بازی می بینیم به قدری قوی و گیرا ساخته شده که به راحتی می تونیم از این نظر هم این بازی رو بی رقیب بدونیم . دمو خیلی کوتاه بود و متاسفانه بیشتر از اینکه اتش انتظار رو کم بکنه تحمل روز های باقی مونده رو سخت تر کرد ! به شخصه Nd رو برترین کمپانی بازی سازی این نسل می دونم و کاری هم به اثر sam and dan houser ندارم ! Goty امسال من همین بازی بی بدیله !

p.s : فیزیک خورد شدن دماغ طرف توسط میله ای که کوبیدم تو صورتش تو حلقم !!!

واکنش ملت نسبت به دمو :bighug: :d

I do not recommend this game for impatient, run-and-gun, CoD people

Glad to hear it's difficult
That means you have to SURVIVE which is the whole point of the game

IT'S THE CITIZEN KANE OF GAMING

One thing is for sure
I'm playing this in the dark with the volume turned up

Played on hard just now
made it through and died once
Never fired a bullet :-o

این آشغال بازیا چیه سونی داره درمیاره؟!آخه نفهم تو که بعد آپدیت 132 مگ دانلود میاری و بعد اونم دانلود اصلی رو میاره خودتو مسخره کردی یا ملت رو؟خوب همون اول همشو میزاشتی دیگه)x

اینو کسی نوشته که نسخه Retail رو هم بازی کرده . میگه ناتی داگ نه تنها به تمام قول ها و مواردی که در نظرش غیر ممکن میومده (مثل هوش مصنوعی و... گیم پلی E3) عمل کرده بلکه چیزی بهتر از اون هم تحویل داده .

الآن دوتا Walkthrough متفاوت از گیم پلی همین دمو گاداوار دیدم کُرکو پرم ریخت (عجیب داینامیکه بازی!) , شما هم زیاد حساس نشو 10 روز دیگه خود بازی رو بخر اونوقت ببین چه خبره .

من مطمئنم بازی با حتی کیفتش از E3 هم بیشتره
فقط یه سوال Retail منظور نسخه کامل هست دیگه ؟

اقایون من تو زمینه ps3 خیلی نوبم چون فقط 1 ماه که ps3 خریدم,یه سوال داشتم دیگه اگه اماتوریه شما به هاردکوریه خودتون ببخشین :">
من gow:a رو نخریدم هنوزم وقت نکردم تو psn اکانت بسازم میخواستم ببینم میشه این دمو رو با pc دانلود کنم بریزم رو فلش بعدش بریزم رو دستگاه؟
یا حتما باید اکانت داشته باشی تو psn یا حتما gow:a رو داشته باشم؟

اقایون من تو زمینه ps3 خیلی نوبم چون فقط 1 ماه که ps3 خریدم,یه سوال داشتم دیگه اگه اماتوریه شما به هاردکوریه خودتون ببخشین :">
من gow:a رو نخریدم هنوزم وقت نکردم تو psn اکانت بسازم میخواستم ببینم میشه این دمو رو با pc دانلود کنم بریزم رو فلش بعدش بریزم رو دستگاه؟
اگر کنسولت کپی خور باشه اره میشه
ولی اگر اورجینال باشه فکر نکنم بشه

داداش اگه کنسولت ارجینال شما باید اکانت psn داشته باشی بعد بلوری gow:a هم داشته باشی اونطوری که من از نظر دوستان فهمیدم تو یه بازی کد هست میزنی تو psn store بععد tlou رو با حجم 132 مگ میگیری بعد از طریق بلوری gow:a بازی میکنی اما قبل رفتن یه دمو بازی باید 22 گیگ و خورده ای دانلود کنی

اقا جون مادرتون یه متن باسه اسپولیر هاتون بذارین بدونیم چیو باز کنیم چیو باز نکنیم :|
یه نکته ای هم خواهشا دوستان رعایت کنن برای بعد از ریلیز ! برای تعریف و یا راهنمایی یا حالا هر چی قشنگ ذکر کنن که مورد اسپویلر مربوط به کدوم مرحله چپتر یا چیزه دیگه هست ...

خب میشه گفت که تقریبا خیالم به طور کامل از گیم پلی و گرافیک و صداگذاری و همه چی راحته بجز مولتی و داستان بازی
چیزی که برا من خیلی مهمه داستان بازیه.امیدوارم بازی یه داستان درگیر کننده ی خوب داشته باشه
پیش بینی خودم اینه که به هیچ وجه دنبال Cure برای این مشکلات نخواهیم بود و فقط تنها هدف Survive هست (مثل
سریال Twd که با وجود گذشت 3 فصل هیچ اشاره ای به علت بیماری نکرده و فقط روی روابط بین افراد تمرکز کرده .
)
اسپویل ربطی به بازی نداره و مربوط به یه سریال تلویزیونی هست

آخرین ویرایش:
اقا جون مادرتون یه متن باسه اسپولیر هاتون بذارین بدونیم چیو باز کنیم چیو باز نکنیم :|
یه نکته ای هم خواهشا دوستان رعایت کنن برای بعد از ریلیز ! برای تعریف و یا راهنمایی یا حالا هر چی قشنگ ذکر کنن که مورد اسپویلر مربوط به کدوم مرحله چپتر یا چیزه دیگه هست ...
بچه ها خواهشا توجه بشه به حرف پوريا
لطفا هر مطلبي رو كه ميخوايد داخل اسپويلر قرار بديد، قبل از اون و خارج اسپويلر بنويسيد راجب چيه كه بدونيم چيو باز كنيم چيو نه..
خيلي مهمه اين نكته...
ممنون

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or