s.snake2
کاربر سایت
دوستان براي دانلود دمو بايد از توي خود GoW:A دانلود كرد يا اينكه بعد اگر بيايم بيرون توي خود XMB اون پايين نوشته در حال دانلود ؟!
بعد از اینکه بری تو استور و دانلود رو بزنی دیگه احتیاجی به دیسک نیست
دوستان براي دانلود دمو بايد از توي خود GoW:A دانلود كرد يا اينكه بعد اگر بيايم بيرون توي خود XMB اون پايين نوشته در حال دانلود ؟!
سلام
ببخشید کسی تریلر از این دمو جدید که اومده داره؟ ممنون میشم توی سایت قرار بدید.
اینو کسی نوشته که نسخه Retail رو هم بازی کرده . میگه ناتی داگ نه تنها به تمام قول ها و مواردی که در نظرش غیر ممکن میومده (مثل هوش مصنوعی و... گیم پلی E3) عمل کرده بلکه چیزی بهتر از اون هم تحویل داده .
الآن دوتا Walkthrough متفاوت از گیم پلی همین دمو گاداوار دیدم کُرکو پرم ریخت (عجیب داینامیکه بازی!) , شما هم زیاد حساس نشو 10 روز دیگه خود بازی رو بخر اونوقت ببین چه خبره .
اگر کنسولت کپی خور باشه اره میشهاقایون من تو زمینه ps3 خیلی نوبم چون فقط 1 ماه که ps3 خریدم,یه سوال داشتم دیگه اگه اماتوریه شما به هاردکوریه خودتون ببخشین
من gow:a رو نخریدم هنوزم وقت نکردم تو psn اکانت بسازم میخواستم ببینم میشه این دمو رو با pc دانلود کنم بریزم رو فلش بعدش بریزم رو دستگاه؟
یا حتما باید اکانت داشته باشی تو psn یا حتما gow:a رو داشته باشم؟
اگر کنسولت کپی خور باشه اره میشه
ولی اگر اورجینال باشه فکر نکنم بشه
اقایون من تو زمینه ps3 خیلی نوبم چون فقط 1 ماه که ps3 خریدم,یه سوال داشتم دیگه اگه اماتوریه شما به هاردکوریه خودتون ببخشین
من gow:a رو نخریدم هنوزم وقت نکردم تو psn اکانت بسازم میخواستم ببینم میشه این دمو رو با pc دانلود کنم بریزم رو فلش بعدش بریزم رو دستگاه؟
یا حتما باید اکانت داشته باشی تو psn یا حتما gow:a رو داشته باشم؟
بچه ها خواهشا توجه بشه به حرف پوريااقا جون مادرتون یه متن باسه اسپولیر هاتون بذارین بدونیم چیو باز کنیم چیو باز نکنیم
یه نکته ای هم خواهشا دوستان رعایت کنن برای بعد از ریلیز ! برای تعریف و یا راهنمایی یا حالا هر چی قشنگ ذکر کنن که مورد اسپویلر مربوط به کدوم مرحله چپتر یا چیزه دیگه هست ...