The Last of Us [پست اول حتماً خوانده شود]

• Thread starter Thread starter Akiba
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

کدامیک را بعنوان شاخص ترین مورد در TLOU پیش بینی میکنید ؟

• مجموع رای دهنده‌ها
    1,025
الان داشتم تریلر E3 رو میدیدم ، به نظرم ناتی داگ اون تریلر رو با بهترین کیفیت منتشر کرده و تا میتونسته روی همه ی جزئیات کار کرده و یه تریلر بی نقص داده بیرون .
ولی تریلر های جدید و گیم پلی هایی که میبینم به نظرم یکی دو درجه نسبت به اون افت دارن چه در بخش گرافیک و چه در بخش پرداختن به جزئیات و ...
امیدوارم اشتباه کنم وگرنه خیلی میخوره تو ذوقم:| یکی بیاد با ذکر دلیل از نگرانی در بیارم:-s

الان داشتم تریلر E3 رو میدیدم ، به نظرم ناتی داگ اون تریلر رو با بهترین کیفیت منتشر کرده و تا میتونسته روی همه ی جزئیات کار کرده و یه تریلر بی نقص داده بیرون .
ولی تریلر های جدید و گیم پلی هایی که میبینم به نظرم یکی دو درجه نسبت به اون افت دارن چه در بخش گرافیک و چه در بخش پرداختن به جزئیات و ...
امیدوارم اشتباه کنم وگرنه خیلی میخوره تو ذوقم:| یکی بیاد با ذکر دلیل از نگرانی در بیارم:-s

دلیل نمی خواد . بشین این دمو رو بازی کنن . نظرت بر می گرده . یه شاهکار به تمام معناست . برای من همین دموی 15 دقیقه ای از تمام بازیهایی که توی این یه ساله کردم جذاب تر بوده . از بایوشاک بگیر تا توم رایدرو ...

اینو کسی نوشته که نسخه Retail رو هم بازی کرده . میگه ناتی داگ نه تنها به تمام قول ها و مواردی که در نظرش غیر ممکن میومده (مثل هوش مصنوعی و... گیم پلی E3) عمل کرده بلکه چیزی بهتر از اون هم تحویل داده .
The most impressive part of the demo – the part that lingered with me, however, was the way the enemy AI seemed to react to what was happening. Surely that was just part of the demo. After all, truly reactive dialogue and planning by AI, both enemy and assistive, would be nearly impossible and surely unprecedented.
Well, Naughty Dog has done it, and its only one of several impressive things I saw in a special two-hour hands-on demo with The Last of Us in a swanky New York hotel suite.

الآن دوتا Walkthrough متفاوت از گیم پلی همین دمو گاداوار دیدم کُرکو پرم ریخت (عجیب داینامیکه بازی!) , شما هم زیاد حساس نشو 10 روز دیگه خود بازی رو بخر اونوقت ببین چه خبره .

آخرین ویرایش:
خب منم بعد از 3 بار بازی کردن دمو بیام نظرم رو بگم
اول باید بگم بازی ارزش تمام صبر کردن ها و انتظار کشیدن ها رو داره همون لحظه اول که دمو شروع میشه واقعا متفاوت بودن و خاص بودن بازی رو احساس میکنین .
چیزی که شاید کمتر دربارش صحبت شد فیزیک و کنترل بازیه که تا حالا چنین چیزی ندیم . واقعا انیمیشن ها نروم و طبیعی هست وقتی joel حرکت میکنه اون سنگین بودن بدنش رو احساس میکنن .
گرافیک بازی هم واقعا زیباس . کیفیت بافت ها بسیار خوبه . نور پردازیش فوق العادس . الان از شدت هایپ دارم بالا میارم :d
صداگزاری با روح و راون ادم بازی میکنه . صدای بارون دیواه کنندس . وارد ساختمون که میشن صدای خراب شدن ستون های ساختمون و اون جو سنگین ترسناک واقعا گیرایی داره .
بازی به شدت سخته . بار اول که بازی کردم رو normal فکرکنم 6 بار مردم :d .
کلیکر ها که به طور کامل کور هستن ولی اونایی که infected شدن دیدشون ضعیف هست فقط از فاصله نزدیک میبینن
دمشون گرم با این دمو تا ریلیز بازی از خماری دراومدم .
بهترین بازی نسل و GOTY رو شاخشه :d

آخرین ویرایش:
یه چیزی در مورد دمو (خودم که بازی نکردم ، توی ویدئو دیدم)
نمیدونم کلاً اسپویلر میخواد یا نه ! چون هنوز مطمئن نیستم و شاید هم اصلاً چیزی باشه که قبلاً در موردش صحبت شده. به هر حال توی اسپویلر میذارم.

نمیدونم خیالاتی شدم یا Runner ها یه صداهایی شبیه صحبت کردن از خودشون درمیارن !! اواخر دمو ، دو تا Runner کنار هم هستن و یکیشون یه چیزایی میگه. یعنی صداش شبیه جک جونور و Clicker ها و ... نیست و حالت آدمیزادی داره ، ولی با یه لحن عجیب غریب و ترسناک ! :دی
چند بار هم اون تیکه رو دیدم ولی هنوز مطمئن نیستم صدا از اون Runnerـه درمیاد یا از یه جای دیگه !

یه چیزی که همیشه در مورد بازی‌های ND صادق بوده اینه که بازی اصلی تقریباً 100% مشکلات دمو رو بر طرف می‌کنن. شک ندارم نسخه نهایی ازین هم بهتر خواهد بود.

خب با این بازخوردها که در مورد دمو هست و اینکه بیلد نهایی هم نیست متا رو چطور پیش بینی میکنین :-s
میشه انتظار یه متای شگفت انگیز رو داشت :d
البته بدون احتساب امتیاز تام چیک ـه فریک :d

یه چیزی در مورد دمو (خودم که بازی نکردم ، توی ویدئو دیدم)
نمیدونم کلاً اسپویلر میخواد یا نه ! چون هنوز مطمئن نیستم و شاید هم اصلاً چیزی باشه که قبلاً در موردش صحبت شده. به هر حال توی اسپویلر میذارم.

نمیدونم خیالاتی شدم یا Runner ها یه صداهایی شبیه صحبت کردن از خودشون درمیارن !! اواخر دمو ، دو تا Runner کنار هم هستن و یکیشون یه چیزایی میگه. یعنی صداش شبیه جک جونور و Clicker ها و ... نیست و حالت آدمیزادی داره ، ولی با یه لحن عجیب غریب و ترسناک ! :دی
چند بار هم اون تیکه رو دیدم ولی هنوز مطمئن نیستم صدا از اون Runnerـه درمیاد یا از یه جای دیگه !
اتفاقا منم فهمیدم تنها نتیجه ای که میشه گرفت این افراد الوده میتونن با هم دیگه حرف بزنن ولی کلا مغزشون مختل تا وقتی الودگیشون کامل شه حواسشون تک تک از کار میوفته

Last edited by a moderator:
عزیزان کپی باز سایت p30day داره دمو بازی رو با لینک درست حسابی میزاره اگر خواستید بریزید برای دانلود البته نوشته به زودی ولی خوب اگر بزاره با لینک درست حسابی میزاره دیگه
ببخشید اگر off topic بود:)

به نظر من ادم نباید دمو هیچ بازی رو بازی کنه واسه من که یجور هایپ زدایی داره
صبر میکنم همون نسخه اصلی رو بازی میکنم خیلی بهتره سره جم 2 هفته باید صبر کنیم دیگه

دوستان براي دانلود دمو بايد از توي خود GoW:A دانلود كرد يا اينكه بعد اگر بيايم بيرون توي خود XMB اون پايين نوشته در حال دانلود ؟!

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or