The Last of Us [پست اول حتماً خوانده شود]

• Thread starter Thread starter Akiba
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

کدامیک را بعنوان شاخص ترین مورد در TLOU پیش بینی میکنید ؟

• مجموع رای دهنده‌ها
    1,025
چهارشنبه سد نمرات برداشته میشه و نمرات سرازیر میشه ، یکی دو روزه متا مشخص میشه:>
تصاویر جدید :
هولی شت اینا رو ps3ان ؟:shocked:
ممنون بابت عکس ها بیشتر بزارید دوستان
فریم بازی چطوره؟
پ.ن:کی بود دیروز میگفت هک نمیشه ؟:d

من که سعادت نداشتم بازی کنم...ویدیو دیدم و کیف کردم چون قبلا جلو خودم رو گرفته بودم وندیده بودم .
بازی به طرز عجیبی عجیبه!از صدا و این جور حرفا گرفته تا باگ نداشتن تا فیزیک بی نظیر وگرافیك عالی و گیم پلی منحصر به فرد!
خیلی واسم عجیبه با این که بیلد قدیمه ولی من باگی که پیدا نکردم هیچ بلکه اینا مورد توجهم واقع شد.
تو این عکس تس از روی کلیکر رد میشه و پاش دقیقا میاد روی بدن کلیکر!!!ینی هیچ گونه باگی نبود تو این صحنه!در صوتی که تو همه ی بازیا ی اکشن ادونچر یا اکشن که کشت و کشتار داره این گونه باگ ها فراوونه!
تو این عکس هم الی داره راه میره پاش میگره به پای کلیکر نگون بخت به جای این که پاهاشون تو هم بره پای کلیکر رو میکشونه!!
خیلی جالبه کیف جوئل تزیینی نیست!به غیر از استفاده هایی که ازش می شه قشنگ واسه فیزیکش روش کار شده و مثلا تو دیوار نمی ره!

قلاب گیری ها تنوع داره تو این دمو سه بار قلاب گرفته شد اولی که جوئل گرفت واسه تس چون تس نمی تونست قلاب بگیره:دی بعد تس الی رو کشید بعد جوئل رو با تلاش بیشتر

تو این عکس دوتا نکته وجود داره...یکی سایه ی طرف هست که نمیدونم تا حالا بازی بوده که سایه هاش این قدر شبیه به واقعیت باشن و تغییر کنن یا نه.دقت نکرده بودم!
یکی هم نوع پرت شدن یارو بعد از مشتی که جوئل بهش میزنه...صداش که فوق العاده هست نوع پرت شدنش هم خیلی طبیعیه!(که البته تو این عکس قابل مشاهده نیست:دی)
صدا گذازی عالی بود صدای باروون روانی کننده بود شدت گرفتن بارون بی نظیر بود...
هوش مصنوعی کاور گیری هوش رو از کله می پرونه!چه قدر لباسا طبیعی خیس می شن!!!محسن گفته بود ولی تا به چش نبینین باورش سخته...صدای کلیکر ها اون چیزیه که باید باشه...صدا چغ چغ در انگار...مانور میده رو اعصاب:دی
این بازی گوتی نشه کدوم بازی لیاقت گوتی شدن داره؟واقعا کدوم؟

آخرین ویرایش:
خیلی جالبه... وقتی جوئل ضربه میزنه با واقعیت مو نمیزنه
کلا"بازی حرف نداره .
loyal.png
NAUGHTY DOG

آخرین ویرایش:
فقط یه چیز میشه گفت
با یکی از اون بازی هایی طرف هستیم که تا آخرش باید مواظب باشیم سکته نزنیم از شدت هیجان !
ترس و استرس ! کمبود وحشت ناک گلوله و مهمات ! محیط های تاریک ! صداگذاری بی نظیر ! هوش مصنوعی بی نظیر !

واقعا قراره به دوران خوش هیجان و وحشت برگردیم.

دوست ندارم دمو رو تجربه كنم هيچ يك از كامنت ها و عكس ها رو ديگه نميبينم:((
من كه هر روز 50 بار اين تاپيك رو رفرش مي كردم تا پايان اتمام بازي ، ديگه داخل تاپيك نميام=((. ولي دلم ميخواد تا اون موقع دوستاني كه دل و روده دمو و اخبار سايت ها رو در ميارن:d ، تعداد صفحات اين تاپيك حداقل به 400 برسونن.
ديگه از اين بعد فقط در تاپيك امتيازات ميرم :-s

حجم خود دمو چنده ؟؟ چون من الان گادر رو گذاشتم لانتوری ها یک آپدیت گذاشتن 600 مگ منم حجم زیادی ندارم می خواستم ببینم دمو رو هم بزنم یا به درک 2 هفته دیگه صبر می کنم تا بیاد اصلی اش

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or