The Last of Us [پست اول حتماً خوانده شود]

• Thread starter Thread starter Akiba
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

کدامیک را بعنوان شاخص ترین مورد در TLOU پیش بینی میکنید ؟

• مجموع رای دهنده‌ها
    1,025
مگه اينكه مغزشون معيوب باشه همچين كاري كرده باشن...
كه نـيـسـت...!!:bighug:

راستش من متن خبر رو خوندم و به گمانم واقعیت داره :-s
از بخت بد قسمت اسپویل شده رو هم خوندم :|
میدونستم بالاخره این کنجکاوی ـه زیاد کار دستم میده :((

آخرین ویرایش:
آقا کسی میدونه دقیقا دمو سر چه ساعتی میاد؟!!! چون باید چند دقیقه ی آخرو به تایمر نگاه کنیم!:d10 ثانیه ی آخرو که دیگه باید همگی ایستاده نگاه نیم و بلند بلند بشماریم!=))
ولی جدا حرکت جالبی میشه! این 10 ثانیه آخرو وقتی داری نگاه میکنی و بدونی که خیلیای دیگه همه دارن نگاه میکنن!:d عاشقان the last of us :d

دوستان میگم خبری از عرضه دیجیتال بازی نشده ؟!
با این قیمت دلار خرید دیجیتالی با یه دوست بهترین کاری که میشه کرد !
====
ویرایش : lol چند وقت PSN سر نزدم الان دیدم که واسه Pre-Order هست خدا رو شکر ....

oh Crap ! :|
DLC داستانی :| از این نسخه مسخه های فلان ادیشن قاب فلزی نداره که سیزن پس توش باشه ؟ :(

راستی یه خبر مهم در مورد DLC داستانی !!!! محتواش :

ناتی داگ بعد از دیدن مانگای ما تصمیم گرفته کامینوکه رو در قالب DLC به داستان اضافه کنه :دی

چقدر بهت گفتم مانگا رو ترجمه کن، هی پشت گوش انداختی! )x:دی

آخرین ویرایش:
من الان یکهویی یه چیزی یادم اومد! :| چند روز پیش GOW:Aـم رو دادم به یکی از دوستان! :d ... حوصله هم ندارم فعلا برم ازش بگیرم! :d ==> دموی TLOU پر! :| البته شاید هم بهتر شده باشه:-" دمو نمیزنیم بازی همچنان جذابیت خودش رو داشته باشه! :d
فقط میدونم اینجا بچه ها انقدر کف و خون قاطی میکنند،که برام مثل شکنجه خواهد شد=))
---
@مرتضی(2 صفحه پیش :d )
کلا DLC داستانی خوب نیست! :d اونایی که DLC رو نمیگیرن بخشی از داستان رو از دست میدن! ما هم که نمیتونیم همه ی بازی ها رو DLCـهاشون رو بگیریم! :d ==> به طور کلی مخالفیم! :d
الان مثلا DLCـهای داستانی ACـها :-s یا C:LOS و یا هزارتا بازیه دیگه:-s فقط باید به خلاصه ای که بچه ها در مورد این DLCـها میگن اکتفا کنیم! :((

نسخه review برای سایتها و مجلات فرستاده شد و embargo هم 5 june برداشته می شه
viewer.php
[/URL][/IMG]

بازی +new game داره و می تونین تجهیزات و upgrade هاتون رو انتقال بدید

آخرین ویرایش:
نسخه review برای سایتها و مجلات فرستاده شد و embargo هم 5 june برداشته می شه
viewer.php
[/URL][/IMG]

بازی +new game داره و می تونین تجهیزات و upgrade هاتون رو انتقال بدید

توجه:
صاحب عکس مونثه:دی
ادم خیلی عجولیه وعقده ای(:دی) چون بازی رو گرفته نشسته تو ماشین فییررررررررت(پروفلفیل مشکات:دی) عکس گرفته!!!
باز اون عکسی که رضا گذاشت یارو یکم خاشع بود...:دی

کسی نمیخواد جواب منو بده؟؟؟؟؟:(
سوالم اینه که به نظر شما نسخه دیجیتالی بازی رو بگیرم یعنی پیش خرید کنم یانه برم فیزیکیش رو بگیرم؟؟؟؟؟؟ اگه پیش خرید کنم چه چیز هایی به بازی اضافه میشه؟؟

سوالم اینه که به نظر شما نسخه دیجیتالی بازی رو بگیرم یعنی پیش خرید کنم یانه برم فیزیکیش رو بگیرم؟؟؟؟؟؟ اگه پیش خرید کنم چه چیز هایی به بازی اضافه میشه؟؟

در مورد این بازی بهترین گزینه پک فیزیکی ـه و استثنا هم نداره [-x :d
این بازی رو آرشیو کن و به آیندگان بگو که در دوره ای زندگی کردی که TLOU منتشر شده :d

من الان یه سر به گاوا (GOW:A) زدم و تایمر تلو رو دیدم. با محاسبات من، جمعه ساعت 10:30 شب به وقت ما دموی تلو در دسترس خواهد بود. تا اون موقع چه کنم! :-s

یه سؤالی برام پیش اومده. تصویر زیر رو از یکی از ویدئوهای منتشر شده برای بازی گرفتم.
اول می خواستم بپرسم نظر دوستان راجع به مورد سوم چیه؟!
بعدش می خواستم ببینم به نظر شما چرا با وجود این که این بازی (به استناد عکس) توسط ESRB رده بندی شده، توی سایت ESRB هیچ اثری ازش نیست؟ (باور ندارید، خودتون یه سر به Entertainment Software Rating Board بزنید!) قضیه یه کم مشکوکه ها! الان حدود دو هفته به انتشار بازی باقی مونده درحالی که اکثر بازیها خیلی زودتر از اینا رده بندیشون روی سایت ESRB قرار می گیره. قضیه وقتی جالب تر می شه که بری و ببینی توی سایت PEGI هم اثری از تلو نیست. (www.pegi.info) یعنی خود ناتی داگ چنین چیزی خواسته؟! :-?

من الان یه سر به گاوا (GOW:A) زدم و تایمر تلو رو دیدم. با محاسبات من، جمعه ساعت 10:30 شب به وقت ما دموی تلو در دسترس خواهد بود. تا اون موقع چه کنم! :-s

یه سؤالی برام پیش اومده. تصویر زیر رو از یکی از ویدئوهای منتشر شده برای بازی گرفتم.
اول می خواستم بپرسم نظر دوستان راجع به مورد سوم چیه؟!
بعدش می خواستم ببینم به نظر شما چرا با وجود این که این بازی (به استناد عکس) توسط ESRB رده بندی شده، توی سایت ESRB هیچ اثری ازش نیست؟ (باور ندارید، خودتون یه سر به Entertainment Software Rating Board بزنید!) قضیه یه کم مشکوکه ها! الان حدود دو هفته به انتشار بازی باقی مونده درحالی که اکثر بازیها خیلی زودتر از اینا رده بندیشون روی سایت ESRB قرار می گیره. قضیه وقتی جالب تر می شه که بری و ببینی توی سایت PEGI هم اثری از تلو نیست. ( pegi.info ) یعنی خود ناتی داگ چنین چیزی خواسته؟! :-?

:-? یه بوایی میاد

بستگي به جيبت داره رفيق !!!
من الان حدود 130 تومن پام در اومده شريكي ! البته از قبل هم كمي پوند داشتم !
پيش خريد چيزي نداره انگار !
فقط تنها مشكل ديجيتالي خريدن به دردسرهاي دانلود اشه كه اگر تعداد ديجيتالي ها زياد باشه خيلي اسون ميشه ! من و دوستم داريم يه كارايي براي دانلودش ميكنيم

يه خبر بد :|:|:|
بازي براي پيش خريد از استور EU تاخير خورده !:|)x هر چقدر استور اروپا توي پلاس خوبه توي اين زمان بندي و خدمات اش نسبت به US اشغاله و مزخرف )x

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or