The Last of Us [پست اول حتماً خوانده شود]

• Thread starter Thread starter Akiba
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

کدامیک را بعنوان شاخص ترین مورد در TLOU پیش بینی میکنید ؟

• مجموع رای دهنده‌ها
    1,025
الان بازي به صورت ديجيتالي حدود 130 تومن پاي من درمياد ! حتي اگر 50 تومن هم هزينه دانلودش بكنم كه نمي كنم چيزي در حدود 60-70 تومن از هزينه ايي كه شما خواهيد كرد كمتر ميشه !
فـك مـيـكـنـي...!!:d
پول برق رو حساب نكردي:d
نه ولي جدي اگه آدم نت خوبي داشته باشه و پك فيزيكي برات مهم نباشه بهترين راه همين خريد ديجيتاليه

دوستان مثل اینکه دمو قرار بود امروز بیاد , چی شد؟ عرضه شده؟ کسی Ascension نداره تست کنه؟ چجوری باید گرفتش!
اگه دمو عرضه شه 100% احتمالش بالاس که duplex دمو رو بده بیرون . معمولا دمو بازی های معروف رو میده بیرون . دیگه نیاز به GOW هم نیست :d .

من که آلرژی پیدا کردم به این قیمت های من درآوردی و دلال بازی!:| با فرض دلار 1000 تومنی،من الان 3 برابر قیمت بازی رو پس انداز کردم،تازه باید یک چند 10 تومنی هم بذارم روش برای خرید یک بازی!:o کار ما از جهاد اقتصادی گذشته و به انتحار اقتصادی رسیده!:d
---------------------
به قول یک بنده خدایی: "بازی فیزیکی رو با کلی ذوق از بازار می خری و می بری خونه.کلی قربون صدقه ی جلد ، rating و آرم only on ps بازی میری (:d) و بعد نوبت به باز کردن سلفون میرسه. (لعنتی چه لذت وصف نشدنی ای داره!:d)،نوار سلفون رو که کشیدی و پلاستیک رو باز کردی، نسیمی خوش از بوی چاپ و رنگ جعبه،تو رو سرمست می کنه و با باز کردن جعبه، رسماً طوفان نسیم تو رو در بر می گیره!=))(یاد پک فیزیکی KILLZONE3 بخیر!:d). بعد دیسک رو از جاش در میاری و از پشت دیسک، قربون صدقه ی شکل ماه خودت میری (:d) و بعد دیسک رو می ذارید در دستگاه.صدای تق تق ناشی از انبساط قطعات کنسول در اثر گرم شدن و غرش موستانگ مانند دستگاه(این جاش یکم آبادانی میشه!:d) تو رو به وجد میاره و با نهایت انرژی و هایپ از بازی لذت می بری!":d

پ ن::|

اگه دمو عرضه شه 100% احتمالش بالاس که duplex دمو رو بده بیرون . معمولا دمو بازی های معروف رو میده بیرون . دیگه نیاز به GOW هم نیست :d .
این که بله. Duplex عزیز دل ماست! :bighug:

نه امروز نیست هنوز 2 روز مونده:(
آره بخاطر همین بالاخره دل رو به دریا زدم و ریباگ 4.41.2 رو ریختم آخرین آپدیت بازی رو هم ریختم بعد دیدم 2 روز مونده! :((

Lucas Siegel (همون منتقد Newsarama ) یه پیش نمایش از بازی نوشته :

but the impact of this was that great. In two hours, after a third installment that couldn’t quite live up to the glories of Uncharted 2, Naughty Dog has me convinced that they have struck gold again, and just might have the game that supplants their own as the best of this generation of consoles. The promises of 15 minutes of gameplay have now shown to be fulfilled in two hours of it, and if those promises can extend into the full game, The Last of Us will be something truly special

THE LAST OF US Fulfills E3 Promise in Hands-On Preview | Newsarama.com

Lucas Siegel (همون منتقد Newsarama ) یه پیش نمایش از بازی نوشته :

but the impact of this was that great. In two hours, after a third installment that couldn’t quite live up to the glories of Uncharted 2, Naughty Dog has me convinced that they have struck gold again, and just might have the game that supplants their own as the best of this generation of consoles. The promises of 15 minutes of gameplay have now shown to be fulfilled in two hours of it, and if those promises can extend into the full game, The Last of Us will be something truly special
THE LAST OF US Fulfills E3 Promise in Hands-On Preview | Newsarama.com

یکی برای من سواد نم کشیده بگه این یارو چی گفته ؟؟؟

oh Crap ! :|
DLC داستانی :| از این نسخه مسخه های فلان ادیشن قاب فلزی نداره که سیزن پس توش باشه ؟ :(

راستی یه خبر مهم در مورد DLC داستانی !!!! محتواش :

ناتی داگ بعد از دیدن مانگای ما تصمیم گرفته کامینوکه رو در قالب DLC به داستان اضافه کنه :دی

این چیه؟
تصویر رسمی از ND هست ، ولی احتمال لو رفتن یه چیزهایی وجود داره. اگه حساس هستین ، باز نکنین.

967urjmqqmo1ka3id5qo.jpg

غول مرحله آخر بازیه؟
yahoo_4.gif
(انتظار نداشته باش با لوله بکشیمش ها
yahoo_30.gif
yahoo_4.gif
)

Last edited by a moderator:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن