The Last of Us [پست اول حتماً خوانده شود]

• Thread starter Thread starter Akiba
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

کدامیک را بعنوان شاخص ترین مورد در TLOU پیش بینی میکنید ؟

• مجموع رای دهنده‌ها
    1,025
یعنی منتقد ها از شدت هایپ پکیدن از ما چه انتظار میره؟
بذارید برای آرامش دوستان یه مطلبی هست باید بگم برای کنترل هایپ بی نظیره
ای کسانی که به ناتی داگ ایمان آورده اید بدانید و آگاه باشید ما این استدیو را برتر خلق کردیم آیا کسی هست متذکر شود؟
ای انسان آیا به روز رستاخیز ایمان دارید؟بدانید و اگاه باشید روز رستاخیز نزدیک است(14 ژوئن) کسانی که برای این روز اماده نشده باشند به عذابی الیم دچار خواهند شد(از شدت هایپ منفجر میشن)
بدانید و آگاه باشید ما د لست را از بهترین قرار دادیم آیا چنین نیست؟همانا ناتی داگ بازی ساز برتر و مهربان است.
:دی

اون وقت من دلم میخواد این منتقد ( و کلا اون منتقدایی که هایپ میکنن ) گوسفند بازی دربیاره و نمره کامل به بازی نده .)x
یکی از مضرات بزرگ هایپیسم همینه ها :دی
الآن من و شوما همه متای این بازی بشه زیر 100 بشه ===> فحش @#$% رو نثار همه میکنیم :دی

فردا Van Ord بازی رو نقدید و بش 9 داد همه شاکی میشن :دی

این خانومه چقدر افتضاح غش فرمودن :-"
مفهوم رو دریاب
biggrin1.gif
مهم قش...دیگه چطوری قش کردن خیلی مهم نیس!
اون که بله :دی من فقط ترسیدم منظور شوما غش کردن ایجوری باشه :-" :دی
من چرا اول نوشته بودم قش :|
یعنی منتقد ها از شدت هایپ پکیدن از ما چه انتظار میره؟
بذارید برای آرامش دوستان یه مطلبی هست باید بگم برای کنترل هایپ بی نظیره
ای کسانی که به ناتی داگ ایمان آورده اید بدانید و آگاه باشید ما این استدیو را برتر خلق کردیم آیا کسی هست متذکر شود؟
ای انسان آیا به روز رستاخیز ایمان دارید؟بدانید و اگاه باشید روز رستاخیز نزدیک است(14 ژوئن) کسانی که برای این روز اماده نشده باشند به عذابی الیم دچار خواهند شد(از شدت هایپ منفجر میشن)
بدانید و آگاه باشید ما د لست را از بهترین قرار دادیم آیا چنین نیست؟همانا ناتی داگ بازی ساز برتر و مهربان است.
biggrin1.gif
الآن شوما داشتی هایپ رو کنترل میفرمودی ؟! :دی بله :دی

آخرین ویرایش:
این منتقدها چرا انقدر هایپ میکنند ؟ :(( منم دلم بازی میخواد خوب:(( هیچکاری هم نمیتونم بکنم،برای همین اینطوری میشم : :wallbash:

امير تصميم گرفتم حتي نقدهارو هم نخونم و نبينم بازي برام لو نره :|:d
تو هم همراه شو :d

به شدت هايپ بازي چسبيده به سقف ! U3 هم هايپ زيادي داشت اما ميدونستيم U3 حداقل چه مدليه اما اطلاعاتمون از اين كمه ديگه تركونديم هايپ رو :|:d
احسان بيا هايپ زدايي كن :d

اصن مگه بازی دیجیتالی عرضه میشه؟

ND به GAMEINFORMER گفته بوده اره ديجيتالي هم منتشر ميشه از اقا رضا هم پرسديم ايشون هم تاييد كردند

مهندس منظورم همین سایت های ایرانی هست که پول میگیرن بعد در اسرع وقت بازی رو میفرستن :دی من شهرستانم بخوام منتظر بمونم اینجا بیاد 2 سال طول میکشه! اگه کسی خبر داره P.M بده، لطفا دیگه اینجا کامنت ندید بحث تاپیک منحرف نشه :دی
کجایی؟ دوری یا نزدیک؟ روز عرضه یه توک پا، پاشو بیا تهران، بگیر و برو! :دی

اصن مگه بازی دیجیتالی عرضه میشه؟
آره، تازه کجاشو دیدی. نصف بازی رو که دانلود کنی، می تونی شروع کنی به بازی کردن و دانلود همزمان ادامه داره، تا همش دانلود بشه. @-) (در واقع نیازی نیست صبر کنید تا همش دانلود بشه، بعد بازی کنید! :دی )

امير تصميم گرفتم حتي نقدهارو هم نخونم و نبينم بازي برام لو نره :|:d
تو هم همراه شو :d
منم نقدها رو هیچوقت نمیخونم و نمیبینم! :-" البته خلاصه ـشون رو که ملت میزارن،نمیشه نخوند! :d سخته:(( هیچ خبر خاصی هم نیست که سرگرم بشیم و دور و بر تاپیک امتیازات بازی نریم! :d اگر میشد کاری کرد برای این،عالی بود! :d (آریا ،راهی نیست اون بخش رومون قفل بشه؟ =)) )
اگر راهی داری پیشنهاد بده،همراه میشم! :d

:دی

آره، تازه کجاشو دیدی. نصف بازی رو که دانلود کنی، می تونی شروع کنی به بازی کردن و دانلود همزمان ادامه داره، تا همش دانلود بشه. @-) (در واقع نیازی نیست صبر کنید تا همش دانلود بشه، بعد بازی کنید! :دی )

واقعا حقیقت داره ؟؟ اگه روز اول رو استور بیاد فوق العاده است

نمره اج اومد ELEVEN OUT OF TEN
91q1jl14gmgg9kg72qge.jpg
[/URL][/IMG]
این یکی هم از باب هایپ زدایی بود :d
در جهت اینکه خیالتون راحت باشه متا سر به فلک میکشه
فقط یه نگاهی به ریش و سبیل جول بندازین و خود حدیث مفصل بخوانین از متا :d

آخرین ویرایش:
بچه ها نمیدونم دیدین یا نه سه تا walkthrough دوازده دقیقه ای از بازی اومده که توی تاپیک تریلرها هم گذاشتن . من اولیشو دانلود کردم نتونستم ببینم ! :wallbash: اونایی که طاقتشون زیاده برن ببینن !:d

بچه ها نمیدونم دیدین یا نه سه تا walkthrough دوازده دقیقه ای از بازی اومده که توی تاپیک تریلرها هم گذاشتن . من اولیشو دانلود کردم نتونستم ببینم ! :wallbash: اونایی که طاقتشون زیاده برن ببینن !:d

جدیدن؟:-o
از یه لحاظ خوبه از یه جهت بد! ولی خب نیاز بدنمون به Last of us رو بر طرف میکنه!:d(دیوونه شدم از بس اومدم تو تاپیک دست خالی برگشتم!)

جدیدن؟:-o
از یه لحاظ خوبه از یه جهت بد! ولی خب نیاز بدنمون به Last of us رو بر طرف میکنه!:d(دیوونه شدم از بس اومدم تو تاپیک دست خالی برگشتم!)
نکنید این کار رو. اسپویل می شه خو!

واقعا حقیقت داره ؟؟ اگه روز اول رو استور بیاد فوق العاده است
بله. به محض اینکه 50% بازی دانلود بشه، می تونید بازی رو شروع کنید. همون روز اول هم روی استور میاد.
لینک
منبع اصلی!

آخرین ویرایش:

شما بدنتو به این پیش غذاها عادت میدی بعد که خود اصل کاری رو اوردن سیر میشی چیزی نمیخوری یه لگد هم به زیر ظرف غذا میزنی.:d
نکن این کارو.2 هفته صبر کن بعد بشین لذت دنیا و اخرت رو ببر.:d
به قول یکی از اساتید اگه ادم در برابر لذت های زودگذر صبر پیشه کنه خدا یه لذت مداوم و طولانی بهش میچشونه:|:d

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or