The Last of Us [پست اول حتماً خوانده شود]

• Thread starter Thread starter Akiba
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

کدامیک را بعنوان شاخص ترین مورد در TLOU پیش بینی میکنید ؟

• مجموع رای دهنده‌ها
    1,025
ولی گزینه ی اولش... More Story .... امیدوارم منظور واقعا DLC داستانی نباشه! یه چیزی تو مایه های Co Op داستانی U3 اگر بزارن حمایت میشه! :d
تا دیدم اومدم به همین اشاره کنم که دیدم گفتی :دی
من فکر کنم اون More Story مربوط به بخش مولتی پلیر میشه . فکر کنم واسه همینم هست که چیزی ازش نشون ندادن :دی احتمال داره بخش مولتی هم خودش روایت گر یه داستان جدا و یا شاید مرتبط با بازی باشه :دی که یحتمل با DLC به صورت فصلی جلو بره , یعنی مثلاً مثل سریال ها هر ماه مثلاً یه فصل از اون بخش به صورت DLC بیاد :دی از اونجا که ناتی اهل DLC داستانی نبوده تا حالا استنباط من اینه , ولی اگر این قضیه در نهایت به DLC داستانی ختم بشه که خدا ازشون نگذره :( ولی احتمال مورد اول کم نیست :دی

آخرین ویرایش:
مولتی آنچارتد رو دوست دارم کپی پیست کنن تو این!:دی تو لوکیشن های خفن لست آو عاس، و کرکترهای باورپذیر تر و جدی ترش بهتر هم در می آد.
یه دو سه ماد جدید هم گذاشتن دیگه فبها...:دی
این دقیقا همون چیزیه که من از ND انتظار دارم اگه بتونن اینکار رو انجام بدن مولتی خفنی میشه یعنی مولتیش رو مثل UN ولی با تم جدیتر درست بکنن و بقول شما کاراکترهای باورپذیرتر به علاوه مادهای جدید.خدائیش تصور کن چه لذتی داره توی مولتی با یه کله قارچی محترم بیوفتی جون ملت همه رو لت و پار کنی:d

خوش بحال طرف:دی!
3y6v7am0o2sn4t00nt1o.png

Embargo برای نقد ها June 5th at 10 a.m. EST برداشته خواهد شد .

آقا اسپم نباشه ولی یکی لطف کنه تو P.M به من توضیح بده چطور میتونم اینو پیش خرید کنم که زود به دستم برسه و بهترین جا واسه پیش خریدش کجا هست. من بعد از اینکه همه چی گرون شد، دیگه بازی نو نخریدم و همش دسته دوم می گیرم، واسه همین نمی دونم از کجا باید بگیرم :دی

نمی شه از قاب لامصبش گذشت...دیجیتالی این بازی حیفه:دی

به نظرم کسی همچین جان فشانی نمیکنه:bighug:

منم والا مشكلي با خريد فيزيكي ندارم و به نظرم خيلي بهتره ! ولي خوب حداقل 230 تومن ندارم بدم پاش :|:( نهايت بودجه ام همين 130-140 تومني هست كه داريم با رفيقم ميديم !
اتفاقا" من و دوستم داريم رو چندجا كه اين كارو مي كنن تحقيق مي كنيم ! بعدش خيلي راحت ميشه بين بچه ها پخش اش كرد ! من خودم هم ميتونم دانلود كنم ولي بايد ديد تا اون موقع سرعت ام همين قدر هست يا نه ! حتي اگر هم ادم 20-30 گيگ تارفيك بخره براي دانلودش و دانلودش كنه باز هم از فيزيكي پاش كمتر درمياد !

آخرین ویرایش:
آقا اسپم نباشه ولی یکی لطف کنه تو P.M به من توضیح بده چطور میتونم اینو پیش خرید کنم که زود به دستم برسه و بهترین جا واسه پیش خریدش کجا هست. من بعد از اینکه همه چی گرون شد، دیگه بازی نو نخریدم و همش دسته دوم می گیرم، واسه همین نمی دونم از کجا باید بگیرم :دی
مگه اینحا آمریکا هست که پیش خرید کنی؟
دو برابر پول خود بازی باید پول پست بدی:d

مگه اینحا آمریکا هست که پیش خرید کنی؟
دو برابر پول خود بازی باید پول پست بدی:d
مهندس منظورم همین سایت های ایرانی هست که پول میگیرن بعد در اسرع وقت بازی رو میفرستن :دی من شهرستانم بخوام منتظر بمونم اینجا بیاد 2 سال طول میکشه! اگه کسی خبر داره P.M بده، لطفا دیگه اینجا کامنت ندید بحث تاپیک منحرف نشه :دی

آخرین ویرایش:
منتقد سایت معتبر Newsarma که فعلاً درگیر بازی هست بدجور کفو خون قاطی کرده که ناتی داگ به تمام وعده هاش توی بازی و حتی بهتر عمل کرده بعد یکنفر ازش پرسیده با بهترین بازی نسل طرفیم؟ اونم گفته که فعلاً با دو ساعتی که بازی کرده, مطمئنا!
https://twitter.com/LucasSiegel/status/339461351145603073

سلام دوستان !
یه خیر برای ما بگه که این منتقد Eurogamer از بازی تعریف کرده یا کوبیدتش ! اصلا چی گفته ؟؟؟
دمتون گرم ولی خیلی پست بود نمیدونستم از کجا باید بخونم

3y6v7am0o2sn4t00nt1o.png

ایشالا اونایی که قبل از ریلیز سلفون این جواهر رو باز می کنن از گردن به پایین فلج بشن :|
حسود نیستم ولی این عکس با روح و روانم بازی کرد :| :blink1:

این منتقدها چرا انقدر هایپ میکنند ؟ :(( منم دلم بازی میخواد خوب:(( هیچکاری هم نمیتونم بکنم،برای همین اینطوری میشم : :wallbash:

منتقد سایت معتبر Newsarma که فعلاً درگیر بازی هست بدجور کفو خون قاطی کرده که ناتی داگ به تمام وعده هاش توی بازی و حتی بهتر عمل کرده بعد یکنفر ازش پرسیده با بهترین بازی نسل طرفیم؟ اونم گفته که فعلاً با دو ساعتی که بازی کرده, مطمئنا!
آقا خواهشاً این تیپ هایپ ها رو منتشر نفرمایید :دی
نه برا سلامتی ما خوبه نه برا آینده امون ;) :دی
میدونید چی میگم که :-"

خدا کنه تا اخر بازی نظرش همین باشه:praying::praying:
اگه این اتفاق بیفته چی میشه:eek::eek:
اون وقت من دلم میخواد این منتقد ( و کلا اون منتقدایی که هایپ میکنن ) گوسفند بازی دربیاره و نمره کامل به بازی نده .)x

3y6v7am0o2sn4t00nt1o.png

خیر نبینه از بازی:( :دی
این خانومه چقدر افتضاح قش فرمودن
yahoo_65.gif
مفهوم رو دریاب :دی مهم قش...دیگه چطوری قش کردن خیلی مهم نیس!
:)) قش :)) سواد نم کشیده ینی:دی
خودمم شک کردم ولی دیدم شما نوشتی قش گفتیم دیگه حتما ما اشتب میکنیم!

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or