The Last of Us [پست اول حتماً خوانده شود]

• Thread starter Thread starter Akiba
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

کدامیک را بعنوان شاخص ترین مورد در TLOU پیش بینی میکنید ؟

• مجموع رای دهنده‌ها
    1,025
این بازی کلون مجمعین چند ساعته که "ر ب ر" مراحلشو دارن میدن بیرون؟؟ عجیبه!!

صحنه ی مرگ جول خیلی تاثیر گذار بود....:|

قمه ها غلاف،، خواستیم سر صوبتو وا کنیم!:دی

واقعا من نمیفهمم چطوری میتونید از پک فیزیکی این بازی بگذرید ؟‌ اصلا مگه میشه این بازی رو تو آرشیو نداشت ؟
خداییش من اصلا نمیتونم به نسخه دیجیتالی بازی فکر کنم !

Last edited by a moderator:
نكنه روي استور UK نياد :-s
اقايون استور UK كيا اپديت ميشه ؟
برای اروپا هم تایید شد! خیالت راحت! :d
در صورت پیش خرید این چیزا رو هم میگیرید :
Download The Last of Us Pre-Order Bundle which includes the full game, PSN Pre-Order Theme, and Sights & Sounds Pack.
(البته برای آمریکا این رو نوشته بود،ولی اروپا هم حتما خواهد داشت ! :d )

---
این هم،همون عکس محتویان سیزن پس،به صورت رسمی :

و یک سری توضیحات ...
For the first time ever we’ll be offering single player DLC. The journey and cast of characters in The Last of Us lends itself to thorough narrative exploration and we’ve got more of the story to tell.
The two other DLC packs will feature multiplayer content in the form of additional multiplayer maps and other expansions. You’ll be hearing about our multiplayer over the next couple of days. It’s an experience that continues the themes, tone and tension from the single player campaign and we can’t wait to tell you more about it.
SP DLC :| حالا ما که خواهیم گرفت،ولی اصلا و ابدا خوب نیست DLC داستانی! ولی اونور آب مثل اینکه خیلی طرفدار داره این چیزا! :d مثلا برای همین GOW ، تا خبری از DLCـهای آینده میشه! ملت میپرسن برای سینگ پلیر هم DLCـی خواهیم داشت؟ یا ما DLC برای SP میخوایم و ... ! :|
فقط یه مورد! :d امیدوارم در مورد بقیه ی شخصیت ها باشه این DLC :-" و از گذشته ی اونا یکمی نشون بده،تس یا بیل مثلا! :d اینجوری یکم احساس بهتری مینمایم! :d

سیزن پس هم از همین الان توی استور آمریکا برای پیش خرید در دسترس میباشد! + پیش خرید بازی. اروپا هم با آپدیت این هفته(تا ساعاتی دیگر!) جفتش در دسترس خواهد بود! :d

برای اروپا هم تایید شد! خیالت راحت! :d
در صورت پیش خرید این چیزا رو هم میگیرید :

(البته برای آمریکا این رو نوشته بود،ولی اروپا هم حتما خواهد داشت ! :d )

---
این هم،همون عکس محتویان سیزن پس،به صورت رسمی :

و یک سری توضیحات ...

SP DLC :| حالا ما که خواهیم گرفت،ولی اصلا و ابدا خوب نیست DLC داستانی! ولی اونور آب مثل اینکه خیلی طرفدار داره این چیزا! :d مثلا برای همین GOW ، تا خبری از DLCـهای آینده میشه! ملت میپرسن برای سینگ پلیر هم DLCـی خواهیم داشت؟ یا ما DLC برای SP میخوایم و ... ! :|
فقط یه مورد! :d امیدوارم در مورد بقیه ی شخصیت ها باشه این DLC :-" و از گذشته ی اونا یکمی نشون بده،تس یا بیل مثلا! :d اینجوری یکم احساس بهتری مینمایم! :d

سیزن پس هم از همین الان توی استور آمریکا برای پیش خرید در دسترس میباشد! + پیش خرید بازی. اروپا هم با آپدیت این هفته(تا ساعاتی دیگر!) جفتش در دسترس خواهد بود! :d
چرا با محتوا اضافه داستانی مشکل دارید؟ منو روشن کنید:d من که علاقه وحشتناکی به دی ال سی داستانی دارم تا مولتی اصلا بازی رو همچنان تازه نگه میداره اینجور دی ال سی ها
از اول هم میدونستم ون اینجا تلف میشم جام اونطرف بود:d

دوستان من چنتا سوال دارم يكي من و روشن كنه:d
١- من احتملن سوروايوال اديشن رو ميگيرم،به نظرتون خوبه؟ ٢- مي خوام از اونور اب بگيرم:d خواستم ببينم با توجه به اينكه ٣٠ خرداد به بعد(٦روز پس از انتشار ) مي تونم تهيش كنم،ملت مي زارن چيزي بمون يا بايد به فكر معمولي باشم
٣- سيزن پس،كل دي ال سي هارو مي ده و اگر بازي+سيزن پس رو داشته باشي انگار گوتي رو داري؟
٤-سيزن پس رو نمي شه شريكي گرفت؟
٥- سين پس چند دلاره؟
با تشكر:x

نسخه دیجیتالی اصلاً به صرفه نیست , احتمال زیاد حجمش بالای 20 گیگ میشه ! دانلودش کلی طول میکشه , PS3 باید کلی روشن بمونه , اگه با PC دانلود کنین احتمال Corrupt شدن بیشتر از سالم موندنه !
فیزیکی بگیرین قشنگ Blu Ray رو بزارین تو دستگاه و از صدای غرش اژدها لذت ببرین :d;;)

پ.ن : خیلی دوست دارم ببینم منوی بازی رو چجوری ساختن :d

نسخه دیجیتالی اصلاً به صرفه نیست , احتمال زیاد حجمش بالای 20 گیگ میشه ! دانلودش کلی طول میکشه , PS3 باید کلی روشن بمونه , اگه با PC دانلود کنین احتمال Corrupt شدن بیشتر از سالم موندنه !
فیزیکی بگیرین قشنگ Blu Ray رو بزارین تو دستگاه و از صدای غرش اژدها لذت ببرین :d;;)

اژدهای ما صدا نداره مثل اون طرف نیست که میز زیرش رو بلرزونه و صدای چرخش دیسک خونه رو بر داره. (True Story) :)):))
من عکس منو رو دیدم مثل اینکه اول یکی از اون دمو 30 دقیقه یی بوده که اومده ولی من اون دموها رو ندیدم مطمعن نیستم .
یادم نیس که عکس رو اینجا دیدم یا جای دیگه
فقط خواستم بگم که عکسش هست ولی نبینی بهتره اونم یه جورایی اسپویل هست دیگه !!!

تو حرف نزن احمد يه چي ميگي به سرمون مياد :(:|:d گاز بگير زبونت رو :d
الان بازي اعلام شد براي استور EU و براي پيش خريد !

دوستان ب خدا پول نداريم بديم فيزيكي :( چرا هي مي گيد فلان و بيثار :( ارزوي خوب كنيد :d
الان بازي به صورت ديجيتالي حدود 130 تومن پاي من درمياد ! حتي اگر 50 تومن هم هزينه دانلودش بكنم كه نمي كنم چيزي در حدود 60-70 تومن از هزينه ايي كه شما خواهيد كرد كمتر ميشه ! تازه انلاين پس اش هم يه بار مصرف نخواهد بود :d

اطلاعاتي از DLC ها
These bonuses will help you get a head start and an edge in Joel and Ellie’s struggle to survive through the single player campaign of The Last of Us. The documentary, Grounded, is an in-depth look at the making of The Last of Us throughout its development by Area 5.
For the first time ever we’ll be offering single player DLC. The journey and cast of characters in The Last of Us lends itself to thorough narrative exploration and we’ve got more of the story to tell.
The two other DLC packs will feature multiplayer content in the form of additional multiplayer maps and other expansions. You’ll be hearing about our multiplayer over the next couple of days. It’s an experience that continues the themes, tone and tension from the single player campaign and we can’t wait to tell you more about it.
Pre-order the full digital edition of The Last of Us as well as The Last of Us Season Pass now on PlayStation Store. Not going digital yet? Look for the Season Pass when you get your game in retail stores on launch day, 14th June 2013.

امير من حتي نمي خوام منوي بازي رو ببينم :|:d

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or