The Last of Us [پست اول حتماً خوانده شود]

• Thread starter Thread starter Akiba
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

کدامیک را بعنوان شاخص ترین مورد در TLOU پیش بینی میکنید ؟

• مجموع رای دهنده‌ها
    1,025
من الان یه سر به گاوا (GOW:A) زدم و تایمر تلو رو دیدم. با محاسبات من، جمعه ساعت 10:30 شب به وقت ما دموی تلو در دسترس خواهد بود. تا اون موقع چه کنم! :-s

یه سؤالی برام پیش اومده. تصویر زیر رو از یکی از ویدئوهای منتشر شده برای بازی گرفتم.
اول می خواستم بپرسم نظر دوستان راجع به مورد سوم چیه؟!
بعدش می خواستم ببینم به نظر شما چرا با وجود این که این بازی (به استناد عکس) توسط ESRB رده بندی شده، توی سایت ESRB هیچ اثری ازش نیست؟ (باور ندارید، خودتون یه سر به Entertainment Software Rating Board بزنید!) قضیه یه کم مشکوکه ها! الان حدود دو هفته به انتشار بازی باقی مونده درحالی که اکثر بازیها خیلی زودتر از اینا رده بندیشون روی سایت ESRB قرار می گیره. قضیه وقتی جالب تر می شه که بری و ببینی توی سایت PEGI هم اثری از تلو نیست. (www.pegi.info) یعنی خود ناتی داگ چنین چیزی خواسته؟! :-?

اصولا باي هايي كه Mature هستند همشون اين چيزو دارند و اين كه مورد سوم هست به معني اين نيس كه حتما تو بازي هست . اينايي كه اين جا نوشته يعني اينه بازي هايي كه درجه بندي Mature مي گيرن يكي از موارد فوق رو دارن .

اصولا باي هايي كه Mature هستند همشون اين چيزو دارند و اين كه مورد سوم هست به معني اين نيس كه حتما تو بازي هست . اينايي كه اين جا نوشته يعني اينه بازي هايي كه درجه بندي Mature مي گيرن يكي از موارد فوق رو دارن .

من هم همین فکرو میکردم ولی الان یکی از بازی ها با درجه M رو چک کردم ! اون تم های بی ادبی نداشت :d
فقط سه گزینه داشت /:) :d

من الان یه سر به گاوا (GOW:A) زدم و تایمر تلو رو دیدم. با محاسبات من، جمعه ساعت 10:30 شب به وقت ما دموی تلو در دسترس خواهد بود. تا اون موقع چه کنم! :-s

یه سؤالی برام پیش اومده. تصویر زیر رو از یکی از ویدئوهای منتشر شده برای بازی گرفتم.
اول می خواستم بپرسم نظر دوستان راجع به مورد سوم چیه؟!
بعدش می خواستم ببینم به نظر شما چرا با وجود این که این بازی (به استناد عکس) توسط ESRB رده بندی شده، توی سایت ESRB هیچ اثری ازش نیست؟ (باور ندارید، خودتون یه سر به Entertainment Software Rating Board بزنید!) قضیه یه کم مشکوکه ها! الان حدود دو هفته به انتشار بازی باقی مونده درحالی که اکثر بازیها خیلی زودتر از اینا رده بندیشون روی سایت ESRB قرار می گیره. قضیه وقتی جالب تر می شه که بری و ببینی توی سایت PEGI هم اثری از تلو نیست. (www.pegi.info) یعنی خود ناتی داگ چنین چیزی خواسته؟! :-?
با عقل جور در نمياد مثلاً جوئل و الي ؟(شوخيشم زشته:|)
در حد هوي رينم نيست خدا رو شكر8-|:d
ديگه نهايتش يه بوسست از طرف جوئل به اون زنه (اسمش يادم نيست) د و جوئل ادمه با فهميه:d جلو بچه كاراي بد بد نمي كنه:d
پ.ن::|:|:|:| توصيه من ، در مورد اين حركت براي اعتراض يك روز پست نديم:d

توي استور US زده در صورت پيش خريد ديجيتالي بازي اصلي اينهارو مي گيريد !

PSN Pre-Order Theme, and Sights & Sounds Pack. [h=1][/h]

ديگه نهايتش يه بوسست از طرف جوئل به اون زنه (اسمش يادم نيست)

تِس (Tess)

- - -ویرایش - - -

من هم همین فکرو میکردم ولی الان یکی از بازی ها با درجه M رو چک کردم ! اون تم های بی ادبی نداشت :d
فقط سه گزینه داشت /:) :d

مدرن وارفر 3 صحنه داشت مثلا ؟

دیشب با دوستای آلمانیم داشتم چت می کردم؛همشون بازی رو پیش خرید کردند و اکثراً هم نسخه ی جوئل ادیشن!:((آلمانی ها به سونی و پلی3 علاقه عجیبی دارند.وضعیت پیش فروش های انحصاری سونی در آلمان معمولاً پر رونقه و بخاطر همین Content های انحصاری دارند.(همون هایی که در استور میاد منتها به صورت مجانی!)
یکی از رفقای PSN (که آلمانی هم هست) بازی رو(نسخه معمولی) از یک خرده فروش محلی پیش خرید کرده بود.(به این صورت که پول رو می دید و فرم گارانتی و تعهد ناشر برای قبول کنسل کردن پیش خرید توسط مشتری با کسر 10% از مبلغ پرداختی رو پر می کنید.اگر مایل به تحویل در منزل باشید که خدمات پیک شهری و مالیات نسبتاً سنگین رو هم باید تایید کنید! به همین سادگی و قانون مندی!:d)
یک رفیق اسپانیایی در PSN هم بهم پیام داد که بازی رو از آمازون پیش خرید کرده و ظاهراً تی شرت با لوگوی ناتی داگ براش فرستاده میشه!:( بسیار هم شاد و شنگول بود و دل ما رو آب کرده بود!:d

ما هم در جلوي مانيتور در حال كف كردن در مقابلعكس يك بطري و تي شرت با ارم بازي هستيم:|
محسن حتماً اين مورد رو بخه دوستات بگو:|

ما هم در جلوي مانيتور در حال كف كردن در مقابلعكس يك بطري و تي شرت با ارم بازي هستيم:|
محسن حتماً اين مورد رو بخه دوستات بگو:|
اتفاقاً گفتم بهشون!:dالبته پک ویژه منظورمه!
حالا اون بدبختا اون تیشرتو بگیرن اندازه شون نباشه چی؟:d
آلمانی ها خیلی هیکل دار و قد بلند هستند و اسپانیایی ها کوتاه قد و لاغر!
استاندارد سایز هاشون کاملاً متفاوته.لابد شعبه ی هر کشور،این موارد حیاتی رو لحاظ می کنه!:d

اتفاقاً گفتم بهشون!:dالبته پک ویژه منظورمه!

آلمانی ها خیلی هیکل دار و قد بلند هستند و اسپانیایی ها کوتاه قد و لاغر!
استاندارد سایز هاشون کاملاً متفاوته.لابد شعبه ی هر کشور،این موارد حیاتی رو لحاظ می کنه!:d

حالا تو 100 نفر ممکنه یه نفرشون سایزشون فرق کنه اونوقت چی میشه ؟؟؟ :d

حالا تو 100 نفر ممکنه یه نفرشون سایزشون فرق کنه اونوقت چی میشه ؟؟؟ :d

خوب استاندارد سایز ها مشخصه و مثل ایران نیست که سایز LARGE فلان پیراهن با سایز مدیوم همون مدل پیرهن از یک کمپانی دیگه برابری کنه!:d
ضمناً این Gift هست یعنی آش کشک خاله!:d چه بخوای چه نخوای باید دریافتش کنی!:d
---------------------------------------------------------------------------------------------------
بخش مولتی پلیر، هم چنان در هاله ای از ابهام..

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or