TRUE WARRIOR
کاربر سایت
خيلي بوداره اين قضيـه...!
امیدوارم قصد حذف کردنش رو نداشته باشن!:d
عجیبه که ناشرش یعنی سونی هیچ گونه فشاری اعمال نکرده برای نمایش این بخش!
خيلي بوداره اين قضيـه...!
نه این طور نیست. درجه بندی هر بازی، هر موردی رو داشته باشه، فقط به اون موارد اشاره می شه اولش که توی بازی وجود داشته باشه. اینو ببین.اصولا باي هايي كه Mature هستند همشون اين چيزو دارند و اين كه مورد سوم هست به معني اين نيس كه حتما تو بازي هست . اينايي كه اين جا نوشته يعني اينه بازي هايي كه درجه بندي Mature مي گيرن يكي از موارد فوق رو دارن .
با عقل جور در نمياد مثلاً جوئل و الي ؟(شوخيشم زشته)
در حد هوي رينم نيست خدا رو شكر:d
ديگه نهايتش يه بوسست از طرف جوئل به اون زنه (اسمش يادم نيست) د و جوئل ادمه با فهميه:d جلو بچه كاراي بد بد نمي كنه:d
پ.ن: توصيه من ، در مورد اين حركت براي اعتراض يك روز پست نديم:d
راجع به سوالتون در مورد تصویر ESRB دراسپویلر توضیح دادم:من الان یه سر به گاوا (GOW:A) زدم و تایمر تلو رو دیدم. با محاسبات من، جمعه ساعت 10:30 شب به وقت ما دموی تلو در دسترس خواهد بود. تا اون موقع چه کنم!
یه سؤالی برام پیش اومده. تصویر زیر رو از یکی از ویدئوهای منتشر شده برای بازی گرفتم.
اول می خواستم بپرسم نظر دوستان راجع به مورد سوم چیه؟!
بعدش می خواستم ببینم به نظر شما چرا با وجود این که این بازی (به استناد عکس) توسط ESRB رده بندی شده، توی سایت ESRB هیچ اثری ازش نیست؟ (باور ندارید، خودتون یه سر به Entertainment Software Rating Board بزنید!) قضیه یه کم مشکوکه ها! الان حدود دو هفته به انتشار بازی باقی مونده درحالی که اکثر بازیها خیلی زودتر از اینا رده بندیشون روی سایت ESRB قرار می گیره. قضیه وقتی جالب تر می شه که بری و ببینی توی سایت PEGI هم اثری از تلو نیست. (www.pegi.info) یعنی خود ناتی داگ چنین چیزی خواسته؟!
الان سرچ کردم صحنه را دیدم :d اون کارتونه باحال بود :dنامردا ببینین چه عکسایی در باره الی و جویل گذاشتن :-oتو اینترنت خجالتم نمیکشن به این بازی بزرگ چنین بی احترامی کردن دنبال یه امضا یا یه اواتار بودم زدم the last of us ellie and joel چیزایی بود که مجبور شدم history هامم پاک کنم
نامردا ببینین چه عکسایی در باره الی و جویل گذاشتن :-oتو اینترنت خجالتم نمیکشن به این بازی بزرگ چنین بی احترامی کردن دنبال یه امضا یا یه اواتار بودم زدم the last of us ellie and joel چیزایی بود که مجبور شدم history هامم پاک کنم
عالیه:bighug:ایشون همون کسیه که به U3 نمره ی کامل رو داد و در واقع میشه اون رو یکی از شیفته های همیشگی ND حساب کرد:dهمیشه قبل از E3 که باهاش مصاحبه میکنن در همون مکان همایش میگه هیجان زده هست که ببینه ND چه تریلری رو میخواد نشون بده:dبازی رو Greg Miller برای IGN نقد میکنه.
Complete The Game On survivor
Complete The game On Survivor Plus
Complete Game One Easy
Complete Game On Normal
Complete Game On Normal Plus
Complete Game On Hard
Complete Game On Hard Plus
واسه پلات کردن باید 7 بار بازی رو تمام کنین :d
Complete The Game On survivor
Complete The game On Survivor Plus
Complete Game One Easy
Complete Game On Normal