The Last of Us [پست اول حتماً خوانده شود]

• Thread starter Thread starter Akiba
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

کدامیک را بعنوان شاخص ترین مورد در TLOU پیش بینی میکنید ؟

• مجموع رای دهنده‌ها
    1,025
جريان خريدهاي ما و پول مون مثل جران اينترنت مونه !!!
من هر جا بهم غر ميزنن كه چرا داري اينطوري بد بازي ميكني يا تكون نميخوري راستشو مي گم كه توي لگ ام :| بعد ياروها فحش ام ميدن مي گن با اين تعداد كم پلير چرا لگ داري :| مي ترسم جواب بدم :-s

فعلا" يكي بياد بگه نكنه بازي روي استور EU بشه 60 پوند :|:-s
اصولا" بايد 50 پوند باشه چون 60 دلار US بوده ! ولي الان يه بازي EA رو ديدم زده بود 60 پوند !!! از اون ور هم 60 دلار US بود :|

دقت کردین از این لوکیشن های زمستان و برف چیز زیادی درز نکرده:دی فقط همون جای که الی تیرکمان بدسته تو تریلر ها هم نشون میده اکثرا ولی خیلی کوتاه فکر میکنم یه سورپرایز خفنی پشت این قضیه باشه:دی
راستی مشخص نشد بازی از چه نوع تکنیک AA استفاده میکنه؟ همون ضد دندانه:دی

اصولا باي هايي كه Mature هستند همشون اين چيزو دارند و اين كه مورد سوم هست به معني اين نيس كه حتما تو بازي هست . اينايي كه اين جا نوشته يعني اينه بازي هايي كه درجه بندي Mature مي گيرن يكي از موارد فوق رو دارن .
نه این طور نیست. درجه بندی هر بازی، هر موردی رو داشته باشه، فقط به اون موارد اشاره می شه اولش که توی بازی وجود داشته باشه. اینو ببین.
ابتدای خود بازی ها هم وقتی علامت Rating میاد، توی اون مستطیل به موارد موجود توی خود اون بازی اشاره می کنه. اگه می خوای چند تا از بازی هاتو ببین! :دی

با عقل جور در نمياد مثلاً جوئل و الي ؟(شوخيشم زشته:|)
در حد هوي رينم نيست خدا رو شكر8-|:d
ديگه نهايتش يه بوسست از طرف جوئل به اون زنه (اسمش يادم نيست) د و جوئل ادمه با فهميه:d جلو بچه كاراي بد بد نمي كنه:d
پ.ن::|:|:|:| توصيه من ، در مورد اين حركت براي اعتراض يك روز پست نديم:d

مطمئناً در اون حدها نیست. چون طبیعتاً حتی کسی توی این بازی بد لباس هم نمی شه. :دی (اون هم یه مورد برای خودش داره که توی علامتی که اول بازی اومد بهش اشاره نشده، پس وجود نداره!)
این چیزی که نوشتن حتی می تونه به خاطر یه دیالوگ، وجود یه فضای خاص (مثلاً فکر کنید الی و جوئل از خرابه های یه مکان نامناسب عبور کنن! :دی)، یا خیلی چیزهای وجود داشته باشه. لزوماً اتفاق خاصی قرار نیست بیفته!

من الان یه سر به گاوا (GOW:A) زدم و تایمر تلو رو دیدم. با محاسبات من، جمعه ساعت 10:30 شب به وقت ما دموی تلو در دسترس خواهد بود. تا اون موقع چه کنم! :-s

یه سؤالی برام پیش اومده. تصویر زیر رو از یکی از ویدئوهای منتشر شده برای بازی گرفتم.
اول می خواستم بپرسم نظر دوستان راجع به مورد سوم چیه؟!
بعدش می خواستم ببینم به نظر شما چرا با وجود این که این بازی (به استناد عکس) توسط ESRB رده بندی شده، توی سایت ESRB هیچ اثری ازش نیست؟ (باور ندارید، خودتون یه سر به Entertainment Software Rating Board بزنید!) قضیه یه کم مشکوکه ها! الان حدود دو هفته به انتشار بازی باقی مونده درحالی که اکثر بازیها خیلی زودتر از اینا رده بندیشون روی سایت ESRB قرار می گیره. قضیه وقتی جالب تر می شه که بری و ببینی توی سایت PEGI هم اثری از تلو نیست. (www.pegi.info) یعنی خود ناتی داگ چنین چیزی خواسته؟! :-?
راجع به سوالتون در مورد تصویر ESRB دراسپویلر توضیح دادم:
این Themes هست Content که نیست مثلاً اون حرکات رو داشته باشه.Themes مثل این میمونه که یک پوستری به دیوار در قسمتی از بازی زده شده باشه بعد اون پوستر مثلاً یه خانمی باشه که در واقع لباسش کامل نباشه و با Bik*ni باشه یا مثلاً یک خانمی رو در بازی با همون لباسی که نام بردم ببینیم ولی خوب قاعدتاً نشه کاری کرد.اگر Content بود مثلاً باید یه حرکات یا صداهایی میبود و اگر هم که Strong Se**ual Content بود سطح بالاتری بود و تقریباً مثل Witcher مانند بود(یا سطحی پایینتر مثل Red Dead) و با N*d*ty یا Partial N*di*y همراه میشد.کلاً در مورد این مواردی که به هر بازی نسبت داده میشه در ESRB توضیح کاملتری رو داده و میتونید ببینید چه بازیهایی در چه شرایطی اینها رو دریافت میکنن.پس کلاً نگران صحنه ی غیر اخلاقی و اینا در بازی نباشید و خیالتون راحت باشه:d
وای فقط یه هفته تا سرازیر شدن امتیازات مونده:d:bighug:با اینکه دادن هر نمره ی پایینی بهش خیلی روی نظرم تاثیر نمیذاره ولی واقعاً هیجان نمره های بالایی که مطمئناً میخوان بهش بدن واقعاً بالاست:d

نامردا ببینین چه عکسایی در باره الی و جویل گذاشتن :-oتو اینترنت خجالتم نمیکشن به این بازی بزرگ چنین بی احترامی کردن :(( دنبال یه امضا یا یه اواتار بودم زدم the last of us ellie and joel چیزایی بود که مجبور شدم history هامم پاک کنم

IGN درباره Trophy list گفته که خیلی شبیه به بازی های Naughty Dog نیست به خصوص شبیه به سری Uncharted
اینکه Gold Trophie تعداد زیادی هستند در حالی که Uncharted 3 فقط یک Gold Trophie داشت و تعداد Bronze Trophies کم هست.
multiplayer Trophies هم که فعلا مشخص نیست.
=-=-=

بازی رو Greg Millerبرای IGN نقد میکنه.

esrb هنوز به بازی rate نداده . ولی خب 100درصد mature خواهد بود :d. یه چیزی تو همین مایه ها باید بشه
Intense violence ,blood and gore
Strong Language
S*e*xual theme
use of drugs

نامردا ببینین چه عکسایی در باره الی و جویل گذاشتن :-oتو اینترنت خجالتم نمیکشن به این بازی بزرگ چنین بی احترامی کردن :(( دنبال یه امضا یا یه اواتار بودم زدم the last of us ellie and joel چیزایی بود که مجبور شدم history هامم پاک کنم
الان سرچ کردم صحنه را دیدم :d اون کارتونه باحال بود :d

منم رفتم دیدم از سر کنجکاوی :d داداش همچینی گفتی گفتیم چی شده ؟؟ :d

بازی رو Greg Millerبرای IGN نقد میکنه.
عالیه:bighug:ایشون همون کسیه که به U3 نمره ی کامل رو داد و در واقع میشه اون رو یکی از شیفته های همیشگی ND حساب کرد:dهمیشه قبل از E3 که باهاش مصاحبه میکنن در همون مکان همایش میگه هیجان زده هست که ببینه ND چه تریلری رو میخواد نشون بده:d

Complete The Game On survivor
Complete The game On Survivor Plus
Complete Game One Easy
Complete Game On Normal
Complete Game On Normal Plus
Complete Game On Hard
Complete Game On Hard Plus

واسه پلات کردن باید 7 بار بازی رو تمام کنین :d

یا خدا تو سایت thesixthaxis خوندم که گفتن فقط حجم دو مرحله بازی برای نسخه preview سایت 7 گیگ بوده !!!!! نره 30 گیگ حجم بزنه بدبختمون کنه :d ( خریدار نسخه دیجیتالی :d )

- - -ویرایش - - -

Complete Game One Easy
Complete Game On Normal
Complete Game On Normal Plus
Complete Game On Hard
Complete Game On Hard Plus

واسه پلات کردن باید 7 بار بازی رو تمام کنین :d

جونم چقدر درجه سختی داره. من با normal plus میرم :d