The Last of Us [پست اول حتماً خوانده شود]

• Thread starter Thread starter Akiba
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

کدامیک را بعنوان شاخص ترین مورد در TLOU پیش بینی میکنید ؟

• مجموع رای دهنده‌ها
    1,025
توصيه من، من به شما ديجيتالي ميخزيد با دستگاه دان نكنيد يكي از عامل هايي كه باعثylod شدن پي اس تري قبليم خدا بيامرز:(( دانلود حدود ٢٥گيگ بازي تو مدته كمي بود

من بیشتر بازی ها رو دیجیتالی دانلود میکنم و هیچ مشکلی هم پیش نمیاد :>
الان در حدود 250-200 گیگ بازی به صورت دیجیتالی رو ps3 دارم
حجم این بازی هم فک نکنم از 30 گیگ بیشتر باشه...البته نمیدونم 3d هست یا نه!!!
اگر 3d نباشه حجمش از آنچارتذ و کیلزون کمتر میشه

دوستان هنوز هيچ خبر رسمي ايي در مورد حجم بازي نيست خواهشا" شايعه پراكني نكنيد من سكته ميزنم :|:(

تا الان هر بازي ايي كه خود سوني منتشر كرده و انحصاري بوده و البته گيگ بالا 3D بوده !!! يعني فايل 3D داشته كه جداي از فايل هاي ساده بازي بوده !
خود U3 دور و بر 50 گيگ بود ! اما اگر فايل هاي 3D رو حذف ميكردي ميشد 25 گيگ حدودا" ! KZ3 40 و خورده اي گيگ بود فايل هاي 3D رو حذف ميكردي ميشد 22 گيگ !

بازي هاي با عظمت هم كم نداشتيم كه حجم پاييني داشتند مثال اش RDR كه كلا" 7 گيگ بود !
در ضمن نسخه هاي ديجيتالي رو اگر خود شركت بخواد مي تونه كارهايي روشون بكنه حجم شون كمتر شه !!!

در ضمن اون سايت كه گفته 7 گيگ فقط 2 مرحله بوده براي پيش نمايش شايد درست بگه ولي توجه داشته باشيد حجم زيادي از اون 7 گيگ مربوط به موتور گرافيكي بازي و برنامه نويسي هاي AI و ... ميشه !!!

اقا اگر حتي زياد هم بود من ودوستم جورش مي كنيم دانلود مي كنيم بعدا" با هم استفاده مي كنيم !!!

حرفی برای گفتن ندارم :| !
dl9gqj2ogmfzlk0o5nb.jpg

پ.ن: آقاجان بازی روی یک بلو ری دولایه منتشر میشه, اینکه طرف دوتا دیسک از بازی رو گرفته دستش دلیل نمیشه :دی!

آخرین ویرایش:
dl9gqj2ogmfzlk0o5nb.jpg
جااااان ؟؟!!چي ميگه!!
يني مرد ميخاد اين بازي رو يكي ديجيتالي بخره:d
يني چي بوده كه bd دو لايه مثل mgs4 هم جواب نداده:o
خب قيمتش هم در توپخونه به علت فوق دو برابر ميشه:|
ويرايش: خب مثل اينكه مشقي بود:d

آخرین ویرایش:
dl9gqj2ogmfzlk0o5nb.jpg

اقا رضا سكته مون نده :((:|
اگر دوتا بلوري بود بازي تا حالا همه سايت ها براش خبر زده بودن :|

الان بلوري تا 66 گيگ دولايه ميگيره يعني اين از 66 گيگ هم بيشتره :|:|:|

ويرايش :
اقا رضا خواستن سكته مون بدن :|
نه بازی رو یک بلو ری دو لایه ست
biggrin1.gif
!

آخرین ویرایش:
Naughty Dog در مورد اون Easter Egg ـه داخل U3 از TloU گفته از دستشون در رفته و نمیخواستن قبل از آنونس رسمی بازی سرنخی داده باشن ولی خب :دی پیش اومد و قبل از آنونس ملت اون روزنامه رو پیدا کردن.

امکان نداره حجم بازی از 40 گیگ کمتر باشه پس برای دانلود کردن باید یک زمان طولانی کنار بزاریم

به نظرم نسخه دیجیتالی به هیچ وجه به درد ایران نمیخوره . اگه با سرویس نامحدود بخوای دانلود کنی حداقل 1 هفته طول میکشه .تازه سرعت اینترنت روز به روز داره بدتر میشه ( با توجه به نزدیکی به انتخابات ) و تازه باید کلی پول بابت همین سرویس نامحدود بدی . اگه با سرویس محدود بخوای دانلود کنی که همش 7 ساعت در شبانه روز وقت دانلود رایگان داری ( 1 شب تا 8 صبح ) که در این حالت هم حداقل 10 شب میکشه که بازی رو دانلود کنی. اگر هم بخوای ترافیک بخری و تو ساعات عادی دانلود کنی قیمت تموم شده نزدیک به قیمت بازی میشه .
کلا این بازی باید تو ارشیو باشه تا وقتی دلت گرفت یه نگاه بهش بکنی کل غم و غصه ها یادت بره:|

با نت ایران بخوای بالای 6GB دان کنی پدر PS3 در میاد :دی

دفاك :|
چرا پیچیده میکنید قضیه رو من تا الان
Assassin's Creed 3
Tomb Raider
FIFA 13
Battlefield 3
Sleeping Dogs
Bioshock Infinite
LBP2
Spec ops
COD BO II
رو همه از Store و با خود PS3 دانلود کردم بدون کوچکترین مشکلی اگه حجم بازی زیر 30gb باشه به احتمال زیاد این هم از استور دانلود میکنم ، خیلی بهتر از دیسک گرفتنه ! :d
فقط منتظرم حجم بازی معلوم بشه که راحت برم واسه Pre Order

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or