The Last of Us [پست اول حتماً خوانده شود]

• Thread starter Thread starter Akiba
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

کدامیک را بعنوان شاخص ترین مورد در TLOU پیش بینی میکنید ؟

• مجموع رای دهنده‌ها
    1,025
من تا حالا به کاور بازی دقت نکردم ، ولی ای دیسک رو دیدم ناخود آگاه بیش از هر چیزی درجه "M" در کنار " ND" توجهمو جلب کرد!یک جوری خاطرات بد T آنچارتد رو هم زنده کرد هم از بین برد ، دمشون گرم....!

من تا حالا به کاور بازی دقت نکردم ، ولی ای دیسک رو دیدم ناخود آگاه بیش از هر چیزی درجه "M" در کنار " ND" توجهمو جلب کرد!یک جوری خاطرات بد T آنچارتد رو هم زنده کرد هم از بین برد ، دمشون گرم....!
=((=((=((
چرا ا ا ...!؟!؟كجاش بد بود!
:d

برای دیجیتالی خریدن دقیقا چه کاری باید انجام داد؟

اکانت خود را شارژ کرده ( 60 دلار دیگه!) ، بازی رو وقتی اومد به راحتی از طریق استور می خرید و به سختی دانلود می کنید یا اینکه قبلشم می شه بازی پیش خرید کنی و هنگام عرضه همون کار رو انجام بدی ، در هر صورت نگاهت باید به سمت حجم بازی باشه و صد البته ریت دانلود اینترنتت...

با داشتن سرعت هایی زیر نیم مگ برثانیه دانلود کردن های با حجم های بالا ( از نظر من بالای 5 گیگ ) جز رنج و عذاب و انتظار فوق العاده اعصاب خورد کردن و شب زنده داری کنسول و صاحب کنسول هیچ نداره ، اگر وضعیت اینترنت محدود باشه و تعرفه گرون و سرعت پایین و تنها خریدن بازی، هیچ ارزشی نداره ، می ری فیزیکی می خری اسوده و بی دردسر، تازه لذت باز کردن وکیوم بازی و دیدنش برای چند بار از دست نمی دی! و رنجی که هنگام اینستال شدن بازی بعد دانلود با توجه به شرایط اینترنت می کشی و تا خدایی نکرده روی درصدی گیر نکنه و ارور نده رو تحمل نمی کنی...

یکی از نکات بد انچارت همین T بودنش بود که من اصلا خوشم نیومد . وقتی واسه اولین بار تو E3 گیم پلی TLOU پخش شد تا اولین F-word از دهن مبارک NPC ها در اومد کلی خر کیف شدم که بازی M هست :d

=((=((=((
چرا ا ا ...!؟!؟كجاش بد بود!
:d

واقعا همیشه دوست داشتم آنچارتد هم درجه "M" داشته باشه به جای "T" ، چون به نظرم گیر کرده بود بین این موضوع و خیلی می تونست دست ناتی داگ راحتتر در ایجاد U نفس گیر تر باز کنه ، اونا که چنین اکشنی خلق کردن که حتی بشه کسی با نارنجک پودر کرد و یک RPG روی یک نفر خالی کرد، دیگه درجه T اومد این وسط یکم خراب کاری کرد، دقیقا وقتی این دیسک TLOU رو دیدم درجه M خیلی برام شیرین شد اصلا ،از قبل مشخص بود M می گیره ولی حالا دیدنش روی دیسک بازی حس خوبی داره ، حس می شه ناتی داگ تمام کارهایی که نتوسنت با T انچارتد بکنه رو در اینجا انجام داده و خودشو راحت کرده/:)

- - -ویرایش - - -

یکی از نکات بد انچارت همین T بودنش بود که من اصلا خوشم نیومد . وقتی واسه اولین بار تو E3 گیم پلی TLOU پخش شد تا اولین F-word از دهن مبارک NPC ها در اومد کلی خر کیف شدم که بازی M هست :d

دقیقا،این M برای TLOU از هر نظر می تونه عالی باشه و خیلی هم برازنده، چون حتی به نظرم شاید بتونه یک M فوق العاده حقیقی رو داشته باشه که از هر نظر بشه گفت یک شر و دیوانگی و خشونت مطلق در بازی هست که بشه واقعا حسش کرد.

( برای سری آنچارتد هم جالبه که تغییری در این روند دیده نشد در حالی شما از آنچارتد 1 به آنچارتد 3 می یای می بینی واقعا استایل بازی دوست داره M باشه ، حالا توی سه به جای آنچارتد یک و دو محیط های بازی کمی جدی تر شده و دریک هم از اون استایل سوسل مانند خودش خارج شده و می تونه یکم هم M
باشه ولی نشد البته واقعا T آنچارتد بر M بودنش می چربه ، ناتی داگ دیگه.......

منتقد سایت GameReactor چهار ساعتی از The Last of Us رو تجربه کرده و بدون اسپویل توضیحاتی رو در مورد بازی داده . اینکه 1 ساعت اولیه بصورت دیوانه کننده ای کارگردانی شده که شمارو غرق در بازی میکنه, TLoU کوچکترین شباهتی به Uncharted نداره, بشدت بر اتمسفریک بودن بازی تاکید داشته و میگه از این نظر کمتر بازی در تاریخ توان رقابت باهاش رو داره, گرافیک خارق العادست ولی نباید انتظار چیزی مثل Uncharted 3 رو داشته باشید (از نظر رنگ بندی، شاد بودن و ...), از مکانیک های مخفی کاری بشدت تعریف کرده !

چندتا عکس هم از بازی گرفته که بنظر اسپویل خاصی نداره ولی اگر خیلی اهمیت میدید نبینید:
kpspjwxaes8egja3mu.jpg

7uysi9tmnemy73xdrkt5.jpg

اکانت خود را شارژ کرده ( 60 دلار دیگه!) ، بازی رو وقتی اومد به راحتی از طریق استور می خرید و به سختی دانلود می کنید یا اینکه قبلشم می شه بازی پیش خرید کنی و هنگام عرضه همون کار رو انجام بدی ، در هر صورت نگاهت باید به سمت حجم بازی باشه و صد البته ریت دانلود اینترنتت...

با داشتن سرعت هایی زیر نیم مگ برثانیه دانلود کردن های با حجم های بالا ( از نظر من بالای 5 گیگ ) جز رنج و عذاب و انتظار فوق العاده اعصاب خورد کردن و شب زنده داری کنسول و صاحب کنسول هیچ نداره ، اگر وضعیت اینترنت محدود باشه و تعرفه گرون و سرعت پایین و تنها خریدن بازی، هیچ ارزشی نداره ، می ری فیزیکی می خری اسوده و بی دردسر، تازه لذت باز کردن وکیوم بازی و دیدنش برای چند بار از دست نمی دی! و رنجی که هنگام اینستال شدن بازی بعد دانلود با توجه به شرایط اینترنت می کشی و تا خدایی نکرده روی درصدی گیر نکنه و ارور نده رو تحمل نمی کنی...

ديگه در اين حد هم قضيه جنايي پليسي نيست كه مي گي:|
من خودم نمي گم سخت نيست يا فيزيكي خريدن بده يا هر چيز ديگه ايي ولي توي اين دوره زمونه حدود 60-70 تومن در كمترين حالت ارزون خريدن خيلي ه !!!
الان من و دوستم اندازه يه نسخه فيزيك براي يه نسخه ديجيتالي كه دونفر مي تونن استفاده كنن پول گذاشتيم رو هم !

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or