ملـت عـكس ميگيرند از ديسك تـلوشـون.!:d اِديت هم ميكنند ميذارن اين ور اون ور دل ما آب شه.....
نامردا ا ا ا ا....
![20 :(( :((](/styles/default/xenforo/smilies/meep/20.gif)
برای دیجیتالی خریدن دقیقا چه کاری باید انجام داد؟
من تا حالا به کاور بازی دقت نکردم ، ولی ای دیسک رو دیدم ناخود آگاه بیش از هر چیزی درجه "M" در کنار " ND" توجهمو جلب کرد!یک جوری خاطرات بد T آنچارتد رو هم زنده کرد هم از بین برد ، دمشون گرم....!
برای دیجیتالی خریدن دقیقا چه کاری باید انجام داد؟
من تا حالا به کاور بازی دقت نکردم ، ولی ای دیسک رو دیدم ناخود آگاه بیش از هر چیزی درجه "M" در کنار " ND" توجهمو جلب کرد!یک جوری خاطرات بد T آنچارتد رو هم زنده کرد هم از بین برد ، دمشون گرم....!
چرا ا ا ...!؟!؟كجاش بد بود!
:d
یکی از نکات بد انچارت همین T بودنش بود که من اصلا خوشم نیومد . وقتی واسه اولین بار تو E3 گیم پلی TLOU پخش شد تا اولین F-word از دهن مبارک NPC ها در اومد کلی خر کیف شدم که بازی M هست :d
اکانت خود را شارژ کرده ( 60 دلار دیگه!) ، بازی رو وقتی اومد به راحتی از طریق استور می خرید و به سختی دانلود می کنید یا اینکه قبلشم می شه بازی پیش خرید کنی و هنگام عرضه همون کار رو انجام بدی ، در هر صورت نگاهت باید به سمت حجم بازی باشه و صد البته ریت دانلود اینترنتت...
با داشتن سرعت هایی زیر نیم مگ برثانیه دانلود کردن های با حجم های بالا ( از نظر من بالای 5 گیگ ) جز رنج و عذاب و انتظار فوق العاده اعصاب خورد کردن و شب زنده داری کنسول و صاحب کنسول هیچ نداره ، اگر وضعیت اینترنت محدود باشه و تعرفه گرون و سرعت پایین و تنها خریدن بازی، هیچ ارزشی نداره ، می ری فیزیکی می خری اسوده و بی دردسر، تازه لذت باز کردن وکیوم بازی و دیدنش برای چند بار از دست نمی دی! و رنجی که هنگام اینستال شدن بازی بعد دانلود با توجه به شرایط اینترنت می کشی و تا خدایی نکرده روی درصدی گیر نکنه و ارور نده رو تحمل نمی کنی...
اقا امتیازات کی میاد ؟؟
یه هفته دیگه ( june 6 ) امتیازات بازی مشخص میشه.
اقا امتیازات کی میاد ؟؟