Victor Sullivan
کاربر سایت
اقا برا ما بچه پاستوریزه ها ماچ و بوسش هم صحنست دیگه اینکه هیچی فکر نمیکردم با این حرفم تاپیک و بچه هارو منحرف کنم:dمنم رفتم دیدم از سر کنجکاوی :d داداش همچینی گفتی گفتیم چی شده ؟؟ :d
اقا برا ما بچه پاستوریزه ها ماچ و بوسش هم صحنست دیگه اینکه هیچی فکر نمیکردم با این حرفم تاپیک و بچه هارو منحرف کنم:dمنم رفتم دیدم از سر کنجکاوی :d داداش همچینی گفتی گفتیم چی شده ؟؟ :d
راستی یکی از دوستان گفتش دمو ی بازی رو duplex میزاره و نیازی نیست Gow داشته باشی !
درسته ؟؟؟
اون عکسی که رضا از دیسک بازی گذاشت , یه متن خیلی قشنگ داره که نمیدونم چرا نذاشته :d
![]()
:crying1::crying1::crying1:
اون عکسی که رضا از دیسک بازی گذاشت , یه متن خیلی قشنگ داره که نمیدونم چرا نذاشته :d
![]()
:crying1::crying1::crying1:
In case the text is too small for you, the Season Pass includes 3 DLC packs totalling $30, and here’s everything you can expect:
- More Story
- More Maps
- More of The Last of Us
Exclusive to the Season Pass:
- Increased Crafting Speed
- Increased Healing Speed
- 9mm Reload Speed Upgrade
- Rifle Clip Capacity Upgrade
- “Grounded” – 90 minute making of video
2
یک مورد دیگه هم که طرف گفته بود یادم رفت بگم اینه که توی جو بازی غرق شده و با شخصیت ها و شخصیت پردازی کاملاً مچ شده جوری که تا کلیکر ها مثلا به جوئل و الی حمله میکردن طرف ناخوداگاه دادو فریاد راه مینداخته!
"Ico was one of the reasons I wanted to work in games" - Neil Druckmann
During development I was waiting for someone from Sony to come in and say, you have to cut this from the game. But they backed us all the way.
The Last of Us. Snabba intryck - Petters blogg - Gamereactor Sverigeلینک مطلب رو بی زحمت بده چیزای اضافه تری اگه هست یه نگاهی بندازیم :d
COD Trollers, COD Trollers everywhere ...حالا اکتیویژن بخواد واسه اتمام ساخت یه کال اف همچین توییتی بده
a few month X (eat+sleep+copy+paste)= make a lot money
:d
حالا اکتیویژن بخواد واسه اتمام ساخت یه کال اف همچین توییتی بده
a few month X (eat+sleep+copy+paste)= make a lot money
:d