The Last of Us [پست اول حتماً خوانده شود]

• Thread starter Thread starter Akiba
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

کدامیک را بعنوان شاخص ترین مورد در TLOU پیش بینی میکنید ؟

• مجموع رای دهنده‌ها
    1,025
بازی gow ascention دمو 30 دقیقه ای داشت که فک کنم واسه tlou هم در همین حدود ها باشه .

30 دقیقه؟:eek: اونی که ما بازی کردیم خیلی لفتش میدادیم 12 دقیقه طول میکشید ... (شاید شما چیز دیگه ای رو میگید! )

یکی ازینا الان از تو خیابونمون رد شد:d
37705904224881101516.jpg

2 - 3 گیگ؟ حداقل شیش گیگ هستش ،
هوش مصنوعی و اطلاعات اصلی بازی باید باشه که حجم بیشتری میگیره ، تازه هنوز معلوم نشده چه لوکیشن یا لوکیشن هایی قراره باشه که به توجه به اونا هم ممکنه کم یا زیاد بشه ...
به هر حال من از آرزوهام گفتم! :دی اگه بیشتر از این باشه، تا میاد دانلود بشه، می خوره به ساعت دانلود رایگان شبانه و اونوقت سرعتم واقعاً می ترکه! اونوقت برای دانلود بقیه اش باید تا فردا صبحش صبر کنم! :(

30 دقیقه؟:eek: اونی که ما بازی کردیم خیلی لفتش میدادیم 12 دقیقه طول میکشید ... (شاید شما چیز دیگه ای رو میگید! )

یکی ازینا الان از تو خیابونمون رد شد:d
37705904224881101516.jpg

یه دمو بود که تو دیسک توتال ریکال بود(که مکانش مجسمه اپولو بود) و یه دمو هم که دمو اصلی بود و اواخر اومده بود 30 دقیقه از اپنینگ بازیو شامل میشد
این هم احتمالا همین حدودا زمان دموش باشه با توجه به دست و دلباز بودن سونی و ناتی داگ:d

پ.ن:البته 7گیگ اصلا نمیصرفه من اگه بخوام 7 گیگ حجم بدم میرم ایکو کالکشن پلاس رو دان میکنم یا بازی هایی که تو لیست هستن
خلاصه 7 گیگ نه به روشن موندن دستگاه میارزه نه به حجم و وقت

آخرین ویرایش:
به هر حال من از آرزوهام گفتم! :دی اگه بیشتر از این باشه، تا میاد دانلود بشه، می خوره به ساعت دانلود رایگان شبانه و اونوقت سرعتم واقعاً می ترکه! اونوقت برای دانلود بقیه اش باید تا فردا صبحش صبر کنم! :(

7 گیگ؟ بهتر من که از خیرش گذشتم بازی بیاد دستم واسه اولین بار میرم چیزیم ازش نمیدونم خیلی بهتره اینجوری لذتش بیشتر میشه برام

درسته ، حرفتون قبول ، ولی این رو هم باید بدونیم که بازی عرضه شه ، همون روز بقال محل نمیاره که بریم بخریمش و حداقل چهار پنج روز طول میکشه برسه دستمون تازه اگه پیش خرید کرده باشیم ...
پس دمو بهترین چیزیه که میتونه مارو از مرگ نجات بدهb-):d

درسته ، حرفتون قبول ، ولی این رو هم باید بدونیم که بازی عرضه شه ، همون روز بقال محل نمیاره که بریم بخریمش و حداقل چهار پنج روز طول میکشه برسه دستمون تازه اگه پیش خرید کرده باشیم ...
پس دمو بهترین چیزیه که میتونه مارو از مرگ نجات بدهb-):d

بازی احتمالا 2-3روز قبل ریلیز رسمی دستمونه!
در بدترین حالت یکی دو روز بعدش میرسه بهمون!

30 دقیقه؟:eek: اونی که ما بازی کردیم خیلی لفتش میدادیم 12 دقیقه طول میکشید ... (شاید شما چیز دیگه ای رو میگید!
نه gow یه دمو داشت که همون 30 دقیقه اول بازی بود که قبلش تریلرش رو هم داده بودن بیرون من همون دمو رو میگم . واقعا 30 دقیقه بود . احتمالا شما دمو e3 رو میگید ؟ که اون دمو ی اصلی نبود اونو تا جایی که من یادمه هکرها تبدیل کرده بودنش از e3 ورداشتنش .

این عکس به احتمال زیاد واسه همین نمایشگاهی هست که اخیرا تو انگلیس گذاشته بودن . نکته جالبش اینه ps3 فت هست :d

29686131769857523621.jpg

فکر کنم هرچی ps3 اسقاطی داشتن گذاشته بودن اونجا
yahoo_4.gif

این عکس به احتمال زیاد واسه همین نمایشگاهی هست که اخیرا تو انگلیس گذاشته بودن . نکته جالبش اینه ps3 فت هست :d

29686131769857523621.jpg

فکر کنم هرچی ps3 اسقاطی داشتن گذاشته بودن اونجا :d

دور هم ذورتم می خورن؟:دی برقرار باشن
بعله

اینا اینجا چی کار میکنن؟

آخرین ویرایش:
سایت EmpireOnline ( که مربوط به مجله Empire میباشد ) بازی رو نقد کرده :eek: و نمره کامل 5 از 5 رو به بازی داده.

حالا اینکه این سایت تا چه اندازه مورد اطمینانه رو من نمیدونم . دیدم نمره داده گفتم اینجا هم بگم ملت یکم هایپ بشن :d

جزییایی از نقد بازی
1.از گرافیک و نورپردازی و محیط های بازی به شدت تعریف کرده
2.اشاره کرده که این بازی بهترین بازی ps3 میباشد
3.صداگذاری بازی رو بهترین صداگذاری در بین تمام بازی های رایانه ای دونسته
4.همچنین موسیقی بی نظیر گوستاوو سانتاولا رو ستوده

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or