malek911
Loyal Member
10 ساعت خوبه؟:dامیدوارم مثل GoW : A نباشه که یک دمو بدن تو 10 دقیقه تموم بشه![]()
10 ساعت خوبه؟:dامیدوارم مثل GoW : A نباشه که یک دمو بدن تو 10 دقیقه تموم بشه![]()
بازی gow ascention دمو 30 دقیقه ای داشت که فک کنم واسه tlou هم در همین حدود ها باشه .
Lincoln + Pittssburg . توی یکی از مصاحبه های IGN بود فکر کنم Bruce Straley تائید کرد . حجم دمو هم چیزی نزدیک به 7 گیگ هست .امیدوارم همون دموی lincoln رو بدن. هم چیز جدیدی از بازی اسپویل نمیشه هم مدت زمانش زیاده .
به هر حال من از آرزوهام گفتم!2 - 3 گیگ؟ حداقل شیش گیگ هستش ،
هوش مصنوعی و اطلاعات اصلی بازی باید باشه که حجم بیشتری میگیره ، تازه هنوز معلوم نشده چه لوکیشن یا لوکیشن هایی قراره باشه که به توجه به اونا هم ممکنه کم یا زیاد بشه ...
این طرف که دستگاش خرابه؟؟/چرا تو قسمت game عکس اون کله سیاهه رو نداره(multiman):d
30 دقیقه؟اونی که ما بازی کردیم خیلی لفتش میدادیم 12 دقیقه طول میکشید ... (شاید شما چیز دیگه ای رو میگید! )
یکی ازینا الان از تو خیابونمون رد شد:d
![]()
به هر حال من از آرزوهام گفتم!اگه بیشتر از این باشه، تا میاد دانلود بشه، می خوره به ساعت دانلود رایگان شبانه و اونوقت سرعتم واقعاً می ترکه! اونوقت برای دانلود بقیه اش باید تا فردا صبحش صبر کنم!
![]()
7 گیگ؟ بهتر من که از خیرش گذشتم بازی بیاد دستم واسه اولین بار میرم چیزیم ازش نمیدونم خیلی بهتره اینجوری لذتش بیشتر میشه برام
درسته ، حرفتون قبول ، ولی این رو هم باید بدونیم که بازی عرضه شه ، همون روز بقال محل نمیاره که بریم بخریمش و حداقل چهار پنج روز طول میکشه برسه دستمون تازه اگه پیش خرید کرده باشیم ...
پس دمو بهترین چیزیه که میتونه مارو از مرگ نجات بدهb-):d
نه gow یه دمو داشت که همون 30 دقیقه اول بازی بود که قبلش تریلرش رو هم داده بودن بیرون من همون دمو رو میگم . واقعا 30 دقیقه بود . احتمالا شما دمو e3 رو میگید ؟ که اون دمو ی اصلی نبود اونو تا جایی که من یادمه هکرها تبدیل کرده بودنش از e3 ورداشتنش .30 دقیقه؟اونی که ما بازی کردیم خیلی لفتش میدادیم 12 دقیقه طول میکشید ... (شاید شما چیز دیگه ای رو میگید!
این عکس به احتمال زیاد واسه همین نمایشگاهی هست که اخیرا تو انگلیس گذاشته بودن . نکته جالبش اینه ps3 فت هست :d
![]()
فکر کنم هرچی ps3 اسقاطی داشتن گذاشته بودن اونجا :d