The Last of Us [پست اول حتماً خوانده شود]

• Thread starter Thread starter Akiba
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

کدامیک را بعنوان شاخص ترین مورد در TLOU پیش بینی میکنید ؟

• مجموع رای دهنده‌ها
    1,025
قبلا فیفا که توی استور انگلستان پری اوردر میکردی همون موقع میتونستی دانلود کنی وقتی ریلیز میشد اکتیو میشد واست

اما این بدیش همین هست فقط پری اورد شد و یه تم پری اورد داد که البته قشنگه خوشم اومده :d صحیحش هم همینه که وقتی بازی رو دیجیتال میخری بتونی به موقع شروع به بازی کنی به هر حال کاری نمیشه کرد

محسن اون قابليت pre-download بود كه سوني براي بازي هاش مي ذاشت اما باز دوباره بي خيال اين قابليت شده :|

در جهت اطلاع دوستان و همینطور هایپ بیش تر :d
نقدهای امپایر به این صورت هستن
Unmissable
Excellent
Poor
Tragic
امتیازی که TLOU گرفته Unmissable و پنج ستاره کامل بوده :bighug: :d

این مطلب هم از همین الان داشته باشین برای هایپ ـه نسل بعد
Sony's Kaz Hirai Says PlayStation 4 Is Focused On Games
زیاد نمیشه روی چنین سایتی حساب باز کرد.نقد کردن بازی ها تو الویتشون نیست.حتی منی که بازی رو انجام ندادم بر اساس تریلر ها میتونستم نقد کامل تری بنویسم!:d
همین سایت هم به Enslaved 5/5 داده.هر چند به اندازه ی TLOU ازش تعریف نکرده.
در کل توقع ها رو بیش از حد بالا نبرید.باید منتظر موند دید بقیه سایت ها چه نظری دارند.

بخش اول هایپ زدایی :
تعداد اندکی از سایه های درون بازی به این صورت در اومده ، البته بازی با این وسعت حجمی که داره و گرافیک و نور پردازی های فوق العاده ای که داره ،
توی این نسل وجود چنین مواردی قابل بخشش می باشد!
باز دوباره توی این عکس که به قصد هایپ زدایی انتخاب شده ؛نوع کاور گیری جوئل و الی خودش هایپ زایی میکنه!:d [TABLE="class: grid, width: 1, align: right"]
[TR]
[TD]
vmejc3x1kj5m67eabj5.jpg
[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

بخش دوم :
ویدئویی از دینامیک بودن محیط (اینجا یکی از پرنده ها) به همراه نور پردازی عالی از پشت برگ درختان و طراحی ستودنی جنگل در بازی ...
The Last of Us - Gameplay Preview - Eurogamer.flv

زیاد نمیشه روی چنین سایتی حساب باز کرد.نقد کردن بازی ها تو الویتشون نیست.حتی منی که بازی رو انجام ندادم بر اساس تریلر ها میتونستم نقد کامل تری بنویسم!:d
همین سایت هم به Enslaved 5/5 داده.هر چند به اندازه ی TLOU ازش تعریف نکرده.
در کل توقع ها رو بیش از حد بالا نبرید.باید منتظر موند دید بقیه سایت ها چه نظری دارند.

عیشمون رو خراب نکن :d
از یه طرف ناتی داگ رو داریم و از طرف دیگه واکنش ها به دمو خیلی عالی بوده :bighug:
البته احتیاط شرط عقل ـه :d

بخش اول هایپ زدایی :
تعداد اندکی از سایه های درون بازی به این صورت در اومده ، البته بازی با این وسعت حجمی که داره و گرافیک و نور پردازی های فوق العاده ای که داره ،
توی این نسل وجود چنین مواردی قابل بخشش می باشد!
باز دوباره توی این عکس که به قصد هایپ زدایی انتخاب شده ؛نوع کاور گیری جوئل و الی خودش هایپ زایی میکنه!:d [TABLE="class: grid, width: 1, align: right"]
[TR]
[TD]
vmejc3x1kj5m67eabj5.jpg
[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

بخش دوم :
ویدئویی از دینامیک بودن محیط (اینجا یکی از پرنده ها) به همراه نور پردازی عالی از پشت برگ درختان و طراحی ستودنی جنگل در بازی ...
The Last of Us - Gameplay Preview - Eurogamer.flv

حالا شما از کجا می دونی چیزی که سایش افتاده همین شکلی نیست؟:-/
----------------------------------------
یه سوال این دمو کاملا رایگانه ؟
الان با اکانتی که دارم میتونم دانلود کنم؟
شرمنده من خیلی وقته انلاین نکردم!
اگه بازی گاو اسنژن رو داشته باشی رایگان...
به نظرم دو هفته صبر کن یه دفعه بازی رو کامل تجربه کن.

آخرین ویرایش:
یه سوال این دمو کاملا رایگانه ؟
الان با اکانتی که دارم میتونم دانلود کنم؟
شرمنده من خیلی وقته انلاین نکردم!
رایگان که هست اما باید بازی God Of War Ascension رو داشته باشی تا بتونی بگیریش. برای کسایی که این بازی رو دارن، در دسترسه.

حالا شما از کجا می دونی چیزی که سایش افتاده همین شکلی نیست؟:-/

این عکس رو خودم گرفتم ، تریلر فول اچ دی بود و همه چیز واضح بود.
بعدش با تغییر زاویه ی دوربین این دندونه دندونه ها دچار تغییرات میشه و بعضا صاف میشه و همینطوری میشه! پس از جسم نیست از سایه هستش!

عمو تام یه 4-5 گذاشته کنار مطمئن باش :دی
عمو تام کلاً نمره ی فرد که نمیده:dچون از 5 نمره میده و 0.5 اینا هم تو کارش نیست:dفکر میکنم و امیدوارم عمو تام از 3 ستاره تا 5 ستاره رو واسش کنار گذاشته(یعنی یا 6 یا 8 یا 10 از 10 نمره)البته باز نمیشه حدس زد نمره های این بشر رو:dکلاً اگر این هم نمره ی پایین نده میشه انتظار داشت یه سایت خوشحال دیگه ای پایین بده;;):d

این عکس رو خودم گرفتم ، تریلر فول اچ دی بود و همه چیز واضح بود.
بعدش با تغییر زاویه ی دوربین این دندونه دندونه ها دچار تغییرات میشه و بعضا صاف میشه و همینطوری میشه! پس از جسم نیست از سایه هستش!

ما که رو این بازی بد جوری حساب باز کردیم امید واریم روسفیدمون کنه...
البته اینا تو گیم عادیه ، ناتی بازی ساخته نه فیلم...تو نسل بعد هم شاید همچین ایراداتی باشه.
------------------------------------------------------
Tom Chick says Uncharted 3 is crap and gives it 4/10
!!! تازه یادش افتاده راجب انچارتد 3 نظر بده؟اشتباه نوشتی یا من متوجه نشدم؟

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or