The Last of Us [پست اول حتماً خوانده شود]

• Thread starter Thread starter Akiba
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

کدامیک را بعنوان شاخص ترین مورد در TLOU پیش بینی میکنید ؟

• مجموع رای دهنده‌ها
    1,025
هنوز هم تاریخی برای نشان دادن بخش مولتی ندادن؟!;;):(
هر چی فکر میکنم نمیتونم دلیلی پیدا کنم که چرا تا دو هفته قبل از انتشار رسمی بازی و یک هفته قبل از اومدن نمرات ما هیچ چیزی از بخش مولتی نمیدونیم:|امیدوارم حداقل تا اواسط هفته ی دیگه یه چیزی نشون بدن و یه چیزایی رو راجع بهش مشخص کنن;;):d

به احتمال 99 درصد بخش مولتی پلیر برگ برنده naughty dog ـه . از قصد نشون نمیدن که ملت با دیدنش غالب تهی کنن
yahoo_22.gif

شرط می بندم وقتی نقدهای بازی منتشر بشه بخش مولتی پلیر یکی از ویژگی های مثبت بازی خواهد بود. بوکمارک کنید:d
فکر میکنم و امیدوارم همینطوری باشه:bighug::d

آخرین ویرایش:
هنوز هم تاریخی برای نشان دادن بخش مولتی ندادن؟!;;):(
هر چی فکر میکنم نمیتونم دلیلی پیدا کنم که چرا تا دو هفته قبل از انتشار رسمی بازی و یک هفته قبل از اومدن نمرات ما هیچ چیزی از بخش مولتی نمیدونیم:|امیدوارم حداقل تا اواسط هفته ی دیگه یه چیزی نشون بدن و یه چیزایی رو راجع بهش مشخص کنن;;):d

به احتمال 99 درصد بخش مولتی پلیر برگ برنده naughty dog ـه . از قصد نشون نمیدن که ملت با دیدنش غالب تهی کنن :|
شرط می بندم وقتی نقدهای بازی منتشر بشه بخش مولتی پلیر یکی از ویژگی های مثبت بازی خواهد بود. بوکمارک کنید:d

همشهری کین ـه دنیای گیم :bighug:

The Last of Us is not just the finest game that Naughty Dog has yet crafted
and an easy contender for the best game of this console generation
it may also prove to be gaming’s Citizen Kane moment
a masterpiece that will be looked back upon favourably

هایپ بیش تر :d
This is easily the best-looking game on PS3 :bighug:

دوباره هایپ :d
attention to detail is phenomenal :bighug:

دیگه واقعا صبر سخت شد:d حساب کردم اگه طبق معمول بازی یه 2-3 روزی زودتر برسه دستمون(:x) حدودای 3شنبه-4شنبه دوهفته دیگه بازی تو دستگاهامون داره میچرخه:d

امیدوارم بیشتر از 2 - 3 گیگ نباشه. فکر کنم تا وقتی بازی بیاد بشینیم 10 - 20 بار دمو رو تموم کنیم! :دی

2 - 3 گیگ؟ حداقل شیش گیگ هستش ،
هوش مصنوعی و اطلاعات اصلی بازی باید باشه که حجم بیشتری میگیره ، تازه هنوز معلوم نشده چه لوکیشن یا لوکیشن هایی قراره باشه که به توجه به اونا هم ممکنه کم یا زیاد بشه ...

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or