The Last of Us [پست اول حتماً خوانده شود]

• Thread starter Thread starter Akiba
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

کدامیک را بعنوان شاخص ترین مورد در TLOU پیش بینی میکنید ؟

• مجموع رای دهنده‌ها
    1,025
هیچی دیگه خواستم هزارمین پستمو جشن بگیرم گفتم چه جایی بهتر از تاپیک TLOU ! :d:smartass:

یه اطلاعات خیلی کوچیک از OPM اومده :

-بازی مثل Uncharted خطی نیست، اما Open World هم نیست.مثلا می تونید به مکان های مختلفی که تو بازی وجود داره برید مثل رفتن به یه کافی شاپ، اما به هر حال اختیاریه.

-Ammo تو بازی کم گیر میاد، پس مثله Uncharted انتظار نداشتید تا دلتون بخواد با کله برید سمت سمت دشمن و همینجور تیر خالی کنید !

-موقعیت هایی وجود داره که باید به دیگران کمک کنید، اما نه اینجوری که فکر میکنید (اینجا با کسی که داشتن مصاحبه میکردن گفته: متنفرم از بازی هایی که احمقانه فقط از یه NPC دفاع می کنی [تا نمیره])

یه تیکه در مورد Joel نوشته(داشتن در مورد تریلر VGA صحبت میکردن و اونجایی که قایم شده بودن تا زامبی ها نبیننشون).او ماشه رو طوری میشکه تا صداش نیاد و نفهمن.اون قهرمان نیست، و از مواجهه شدن و رویارویی با آن ها (زامبی) متنفره و مثل Ellie ترسیده.

بقیشم در مورد اینکه روابط بین این دو نفر چقدر مهمه و Blah blah blah ... :| که قبلا 200 بار گفته بودن ! :d

---------------
در ضمن، EDGE هم به دست چند نفر رسیده، فکر کنم تا امشب اطلاعاتش میاد.

هزار پست:clap:

کمبود مهمات ؟ آخ جون :دی خدا رو شکر که Open World نیست :دی فکر کنم بازی یه Map داره و میشه از اینور به اونور رفت واسه جاهای مخفی مثل Darksiders ولی ول گردی و وقت تلفی نداره .

از وقتی فهمیدم بازی چیه فقط نگران همین یک تیکه بودم مشخصه که ND فکر من رو خونده شدید من همیشه از بازی های زامبی و .... برای زنده موندن از این بخش متنفرم برای همین هیچ وقت رابطه خوبی با این بازی ها برقرار نکردم مخصوصا DR 1,2 شدید متنفر بودم از این نجات دادن ها خدا رو شکر ND همیشه بهترین هستش :

-موقعیت هایی وجود داره که باید به دیگران کمک کنید، اما نه اینجوری که فکر میکنید (اینجا با کسی که داشتن مصاحبه میکردن گفته: متنفرم از بازی هایی که احمقانه فقط از یه NPC دفاع می کنی [تا نمیره])

بازی مثل Uncharted خطی نیست، اما Open World هم نیست.مثلا می تونید به مکان های مختلفی که تو بازی وجود داره برید مثل رفتن به یه کافی شاپ، اما به هر حال اختیاریه.
با اینکه قبلاً خبرش اومده بود اما باز هم خوشحال کنندست :دی خیلی حالت Sanbox رو میپسندم !

TheLastOfUs_concept.jpg

این و امین گذاشته بود ولی دیدم جاش خالی اینجا :دی

به نظرم بزرگترین مشکل آنچارتد که اینجا رفع شده فضا سازی هست.
توی آنچارتد اون جور فضاسازی که مثل بازیهای اسکایریم-گاد آف وار-مترو-بایوشاک که آدم توش غرق بشه وجود نداشت مثل این میمونست آدم داره یه ایندیانا جونز رو به مدت 10 ساعت بازی میکنه لذت خیلی زیادی هم میبره ولی تو بازی عرق نمیشه و فکرش دگیر بازی نمیشه
خوشبختانه توی این بازی به نظر میاد فضاسازی خیلی خوب رعایت شده
پ.ن: تو گیم اسپات هم فکر کنم یه مدالی واسه همین فضاسازی هستش به اسم sucks you in

به نظرم بزرگترین مشکل آنچارتد که اینجا رفع شده فضا سازی هست.
توی آنچارتد اون جور فضاسازی که مثل بازیهای اسکایریم-گاد آف وار-مترو-بایوشاک که آدم توش غرق بشه وجود نداشت مثل این میمونست آدم داره یه ایندیانا جونز رو به مدت 10 ساعت بازی میکنه لذت خیلی زیادی هم میبره ولی تو بازی عرق نمیشه و فکرش دگیر بازی نمیشه
خوشبختانه توی این بازی به نظر میاد فضاسازی خیلی خوب رعایت شده
پ.ن: تو گیم اسپات هم فکر کنم یه مدالی واسه همین فضاسازی هستش به اسم sucks you in

خوب این نظر شخصی شما هستش به نظر من بازی کاملا درگیرانه هستش چه از نظر داستانی چه از نظر فضای بازی بازی U چیزی در این بخش حتی 1 % هم کم نداره از بعضی از بازی های که مثال زدی رو در لحظه اول میخوره حتی بهش فکر هم نکنی بقیه هم جای صحبت داره .

گذینه دوم این هستش که شما از روی یک تریلر که واقعا هیچی نگفته از بازی کلی چجوری نتیجه گیری کردین .

گذینه بعدی این هستش که این جا تاپیک TLOU هستش نه مقایسه بین این بازی و آنچارتد .

آخرین ویرایش:
خوب این نظر شخصی شما هستش به نظر من بازی کاملا درگیرانه هستش چه از نظر داستانی چه از نظر فضای بازی بازی U چیزی در این بخش حتی 1 % هم کم نداره از بعضی از بازی های که مثال زدی رو در لحظه اول میخوره حتی بهش فکر هم نکنی بقیه هم جای صحبت داره .
نظر شما هم محترمه ولی این 4 بازی که من مثال زدم اگه مترو رو بندازیم دور:d
انصافا سه تای دیگه سرآمد فضاسازیاند و امیدوارم the last of us هم مثل اونا بشه

نظر شما هم محترمه ولی این 4 بازی که من مثال زدم اگه مترو رو بندازیم دور:d
انصافا سه تای دیگه سرآمد فضاسازیاند و امیدوارم the last of us هم مثل اونا بشه

ببخشید اما مترو-بایوشاک این دو بازی چه فضا سازی خارق الاده ای داشتن که U2,3,1 نداشته ؟

ببخشید اما مترو-بایوشاک این دو بازی چه فضا سازی خارق الاده ای داشتن که U2,3,1 نداشته ؟
مترو که کلا اوته!
ولی بایوشاک بهترین بازی نسل تو فضا سازی هست!
کلا این یه مورد خاص چیزی نیست که بشه مقایسش کرد خودت باید بازی منی ببینی
البته heavy rain رو هم یادم رفته بود بگم وانم اساسا sucks you in بود

مترو که کلا اوته!
ولی بایوشاک بهترین بازی نسل تو فضا سازی هست!
کلا این یه مورد خاص چیزی نیست که بشه مقایسش کرد خودت باید بازی منی ببینی
البته heavy rain رو هم یادم رفته بود بگم وانم اساسا sucks you in بود

یعنی واقعا فکر کردی بازی نکردم که دارم انقدر قاطع نظر میدیم ؟ در مورد فضا سازی BIO نسبط به U2,3

Bioshock که فضا سازی و جوش آدم رو روانی میکنه . وقتی بازی میکردم موهای تنم سیخ میشد انقدر جو تنهایی بازی زیبا کار شده بود .به نظر من اصلا از این نظر قابل مقایسه نیستن این دوتا بازی ( بایوشاک و آنچارتد رو میگم )

منکه تو بایوشوک چیزی ندیدم که بخواد با آنچارتد مقایسه شه !!
آقا جان شما ها فکر کنم نگرفتید من چی میگم
منظور من از فضا سازی اینه که بازی یجوری باشه که خودتو توش حس کنی
یعنی جوری که انگار داخل بازی هستی و بازی تو رو به داخل دنیای خودش بکشه
به نظر من تنها نکته ضعف آنچارتد2 همین بود(البته بعضی مواقع خیلی گیرا بود مثل جنگ تبت یا کوهستان با اون موجودات عجیب ولی در کل نه)
برای مثال توی read dead وقتی توی یه جاده تک و تنها موقع غروب خورشید راه میری واقعا حس میکنی جزیی از بازی هستی

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or