The Last of Us [پست اول حتماً خوانده شود]

• Thread starter Thread starter Akiba
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

کدامیک را بعنوان شاخص ترین مورد در TLOU پیش بینی میکنید ؟

• مجموع رای دهنده‌ها
    1,025
عجب :دی این احسان همیشه در این موارد چند گامی از ما جلوتره :دی
اختیار داری :دی اگه یه سری مراحل توی محیط های آلوده (بویژه محیط بسته :دی) بذارن خیلی می تونه جالب باشه همه جا پر هاگ و ویروس :دی خداییش موتورشون از لحاظ افکت ذرات خیلی عالیه همچین چیزی رو میطلبه :دی
----------------
احسان الان وضعيت ات رو مشخص كن در حالت هايپ زايي به سر مي بري يا هايپ زدايي
yahoo_4.gif

سر U3 هم اين مشكل رو داشتيم باهات
yahoo_4.gif
در شرایطی کاملاً طبیعی به سر می برم :دی

آخرین ویرایش:
احسان الان وضعيت ات رو مشخص كن در حالت هايپ زايي به سر مي بري يا هايپ زدايي :d
سر U3 هم اين مشكل رو داشتيم باهات :d

بزارن که چی بشه؟ چون خود سازنده کلا وجود این دو بخش رو تکذیب کرده (فعلا) پس نظرسنجی نتیجش هر چی باشه هم فرقی نمیکنه :d
هنوز چیزی معلوم نیست ! یکی از سازنده های بازی گفته بود ما نمیدونیم چرا اعلام شده بازی قابلیت آنلاین نداره و ما هنوز چیزی در این مورد نگفتیم ! :دی یعنی احتمالش زیاده که داشته باشه. کلآ این روزها بازی بدون آنلاین زیاد تحویل گرفته نمیشه مگر اینکه مثلآ شبیه Batman: Arkham City انقدر کانتنت داشته باشه که نبود آنلاین به چشم نیاد ! :دی ولی TLoU بعیده اون طوری باشه و سبکش به نظرم نیاز به آنلاین (حداقل یه بخش Co-op مثل Uncharted) داره.

Take the "no network play" note on the official PlayStation website. "We don't know where that came from," says Druckmann. "That's TBD," says Staley

هنوز چیزی معلوم نیست ! یکی از سازنده های بازی گفته بود ما نمیدونیم چرا اعلام شده بازی قابلیت آنلاین نداره و ما هنوز چیزی در این مورد نگفتیم ! :دی یعنی احتمالش زیاده که داشته باشه. کلآ این روزها بازی بدون آنلاین زیاد تحویل گرفته نمیشه مگر اینکه مثلآ شبیه Batman: Arkham City انقدر کانتنت داشته باشه که نبود آنلاین به چشم نیاد ! :دی ولی TLoU بعیده اون طوری باشه و سبکش به نظرم نیاز به آنلاین (حداقل یه بخش Co-op مثل Uncharted) داره.

Take the "no network play" note on the official PlayStation website. "We don't know where that came from," says Druckmann. "That's TBD," says Staley

اریا دقت کرده باشی من هم نوشتم فعلا :d
من که شخصا خیلی دوست دارم بازی یه COOP فوق خفن داشته باشه که اصلا تو همچین بازی واقعا باید باشه!

اینجور که شهر ویرون شده فک کنم تک و تنها باشیم :دی
بچه ها احتمالش هست تو کنفرانس سونی ( حالا هر چی مربوط به سونی :دی ) توی این نمایشگاه فردا ، چیزی از بازی نشون بدن ؟

اینجور که شهر ویرون شده فک کنم تک و تنها باشیم :دی
بچه ها احتمالش هست تو کنفرانس سونی ( حالا هر چی مربوط به سونی :دی ) توی این نمایشگاه فردا ، چیزی از بازی نشون بدن ؟

نمایشگاه CES بیشتر مربوط به تکنولوژی های جدید هستش سونی هم پارسال یک تبلیعاتی کرد در مورد بازی هاش در بین کنفرانسش حالا مشخص نیست که نشون میده یا نه برای مثال پارسال با ماشین The Green Hornet که پارسال سونی ساخته بود فیلمش رو روی صحنه امد و برای فیلم کلی تبلیغ کرد .

هیچیش مشخص نیست باز سال قبلش فقط تکنولوژی بود که تام هنکس روی صحنه امده بود و.... .

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or