The Last of Us [پست اول حتماً خوانده شود]

• Thread starter Thread starter Akiba
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

کدامیک را بعنوان شاخص ترین مورد در TLOU پیش بینی میکنید ؟

• مجموع رای دهنده‌ها
    1,025
فکر نکنم دیگه خشونتش در اون حد باشه . اخه تو وجود Naughty Dog وحشی گری نیست !! :d . این جور کثیف کاری ها مخصوص R* هست . البته منم بدم نمیاد خشونت در حد Manhunt باشه چون بازی مورد علاقه منه !!!!

من که میگم بازی انقدر خشن نیست بلکه خشک و خشن و بی روح هستش بازی بیشتر یک چیزی بین THE WALKING DEAD و I AM LEGEND با دیدن و صحبت های سازنده های بازی انتظار خشونت و خون و.... نداشته باشین بلکه منتظر یک دنیای خشک خشن باشین بیشتر چیزی که شما جون میکنین برای زنده موندن اما در همین حال خشونت خاص خودش رو هم داره بازی بیشتر بر پایه دنیای تنهایی و زنده ماندن و کاراکتر ها هستش مثل The walking Dead برای همین انتظار خشونت الکی و... نداشته باشین مثلManhunt و... .

یه آرتورک قبلا هم بود که فکر کنم تو یه فروشگاهی چیزی بود . در ضمن از تو تریلر هم میشد فهمید با این جک و جونور ها نمیشه کیلویی شاخ به شاخ شد .تازه فکر کنم یه جورایی مشخص بود از تو تریلر که تو بازی تیرو تفنگ و مهمات زیاد پیدا نمیشه . البته اینا همش حدسه دیگه .خودم از سبک مخفی کاری به شدت متنفرم (به جز Manhunt) . یعنی خوشم نمیاد با 1000 زحمت خودم رو برسونم به پشت دشمن که آخر سر با یه حرکت خیلی سوسولانه با کارد آشپزخونه بکشمش یا خفش کنم . بیشتر به اون شکل Manhunt دوست دارم که بری پشت طرف و دل و رودش رو بریزی بیرون . اینم فکر کنم اگه مخفی کاری داشته باشه یه جورایی مثل Manhunt باشه :دی

اخه بحث اینه که سازنده ی بازی ND هست :d
هر سازنده ی یکسری سبک و روش خاص واسه ساختن بازی داره اینکارا اصلا تو ذات ND نیست ولی مثلا سازنده ی بازی سانتا بود مطمئنا از Manhunt هم بدتر میشد :d
من خودم مخفی کاری خیلی دوست دارم ولی فکر نکنم بازی زیاد مخفی کاری باشه البته اینا همش حدس هست یهو دیدی مخفی کاری بود و خشونت بازی از Manhunt هم بیشتر شد که بعید میدونم! :d
----------------------------------------------------------------
من واقعا نمیدونم این نسل چه خبره؟ :d مثلا الان ND تا الان توی این نسل چهار تا بازی با بالاترین کیفیت داده بیرون (با احتساب همین بازی) بعد بقیه تا الان فقط یک بازی دادن بیرون یعنی واقعا همین قضیه هم نشون میده که ND این نسل هم از نظر کمیت هم کیفیت ترکونده :d

من یه چیزی رو خیلی خوب میدونم و اینکه سونی مسلما میخواد به انتشار یه بازیی تیر خلاص این نسل رو بزنه اما کدوم ؟ شاید این بازی؟ البته اگه LAST GUARDIAN ای در کار نباشه!!!! باید صبر کرد فقط

جدا از کارگردانی بینظیر یه چی که تو تریلر VGA خیلی نظرم جلب کرده موسیقی ـشه ، کلاً به 30 ثانیه هم نمیرسه ولی هرچی گوش میدم سیر نمی شم !

یک موردی به چشمم خورد احتمالاً کسی دقت نکرده تا الآن :دی توی تصویر زیر Joel یک ماسک همراهشه :
htdrb8liiyw0vyzn7ww.png
بنظر میرسه بیماری یا ویروس تحت شرایط های هموار (و نه همیشه) از طریق تنفس هم انتقال پیدا میکنه و یا یک همچین چیزی, مثل سری رزیدنت ایول و... احتمالاً حتماً لازم نیست گازتون بگیرن و اینکه شاید از طریق جراحت اصلاً این بیماری منتقل نشه !

رضا این نکته رو احسان همون اول کار که والپیپر اومد گفت :d :d :d
ولی امیدوارم کل بازی ماسک به صورت نباشیم :d

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or